icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

kristinapastuchova
29. apr 2015

@janaochi fuuha no ani neviem co povedat.Ja som si test spravila skor len preto,lebo som mala zvlastny pocit.Pobolieva ma podbrusko a krize..som len cca 8dni PO..
nie som si ista ci to nie je len mylny test.Vyskusam zopakovat o par dni..uvidime :/

janaochi
29. apr 2015

@kristinapastuchova no vyskúšaj o pár dní a uvidíš. 🙂 Potom tu hoď foto. 😉

71282
29. apr 2015

moj prvy test , bola tam druha ciarka len strasne svetla, takmer ju nebolo vidiet, musela som mat spravny sklon na svetle aby som ju vobec videla,,,,takato nejasna druha ciarocka, teda DUCH mi tam svietil aj dalsi cely tyzden, ked som testovala..po dalsich troch dnoch som si kupila v Dm.ke lacny test. Nas duch ma uz 6 mesiacov 🙂

butterfly333
30. apr 2015

@kafanka5 ahoj tak ako robila si další testík ako dufam že už su krasne //.

butterfly333
30. apr 2015

@ladore waaaau 7tt no krasne bruško maš kolko si pribrala???

butterfly333
30. apr 2015

@kristinapastuchova no ako testík si neskušala? Pozri ja mám podobny testík to je tento mesiac a nič. Tak neviem či su to len kanáliky.

me_to_you
30. apr 2015

@oliinka no tie začiatky sú také nestále; keby neboli tieto hypersenzibilné testy, velakrát by sa len zdalo, že sa menzes posunul a nič viac.. Mne keď meškal msa,resp bola som u dr v den kedy mal prísť menzes, už videla na aone, že sa v maternici niečo deje...držím paate

janaochi
30. apr 2015

@me_to_you presne tak, úplne počínajúce tehotenstvo tam môže byť, nemusí sa ale udržať a potom tu obviňujeme testy, že duchujú a pritom možno ani nie. 😖
@butterfly333

butterfly333
30. apr 2015

@janaochi ved to človek sa chytá každej slamky. No snád sa zadarí.

janaochi
30. apr 2015

@butterfly333 veď si videla ako ja minulý cyklus. 😒 Ukážkové biochemické tehu, prvé tri dni čiarka silnela a do ďalších troch po nej nebolo ani paru a ms došla.Aj tu som hodila testy. Takže dokedy ms nemešká a nie sú riadne palice na teste, tak je možné všetko. 😒 A citlivé testy to zachytia a my testujeme už skoro, inak by sme o tom nevedeli, lebo je to dosť častý a vraj prirodzený jav. 😠

ladore
30. apr 2015

@butterfly333 ahoj no radsej nestavam na vahu....ako neprepchav sa ale zato musim castejsie jest lebo mi je zle:/

petra212
30. apr 2015

@ladore
myslím, že presne vieš čo potrebuješ teraz 🙂
pekne častejšie jesť ale menšie porcie,
to sa inak odporúča aj normálne takto jedávať nielen v tehu
a tiež sa to odporúča na nevoľnosti v tehu a tiež mať ráno pri posteli niečo malé na zakúsnutie ešte skôr ako vstaneš z postele, možno kúsok rožku alebo nejakého sucháru, ak ti teda býva hned po zobudení nevoľno

modrykocik
30. apr 2015

poraďte či tam niečo skutočne je, mne sa dačo marí, niesom si istá. bolo by to tak 10-11 dpo

ladore
30. apr 2015

@petra212 keby rano ale cely den...cely den s pocitom ze uz uz to ide von a nic aba vcera sme prebrechali na wc....

kristinapastuchova
30. apr 2015

@butterfly333 vyzeraju fakt rovnako 😀
podla mna tam len my vidime ciarku...skusim za par dni,dnes som neskusala..az neskor skusim

petra212
30. apr 2015

@ladore no ved ako píšem, na to je vraj dobré jesť často a malinké porcie

juditam
30. apr 2015

skúsené baby....poradte či kupiť iný druh testu,alebo je woman secret baby spolahlivý (toto mali u nás v lekárni)...pms som mala 26.3..test som robila predchvílkou....a tu je výsledok

ladore
30. apr 2015

@juditam gratulujem kolajnice do Kosic a spat do Ba 🙂

ladore
30. apr 2015

@petra212 ano drobec si pyta pravidelne ako hodinky kazde max 3 hodiny do maminy natlacit daco 🙂

veronikax
30. apr 2015

@modrykocik nieco tam je ... len ci kanalik alebo ciarocka ;) Skus o 2 dni zase testovat ;) Ak to bude silnejsie ... tak to vyslo ;) drziiim palce ;)

gabi89
30. apr 2015

@juditam aj ja som mala poslednu mrchu 26.3. a testik kazdym dnom silnie. takze sme asi v piatom siestom tyzdni 🙂 🙂 🙂

gabi89
30. apr 2015

@juditam uz mas aj nejake priznaky?

cucoriedkacucoriedka
30. apr 2015

@juditam jasne ako facka,)))) iny ti tiez len dve silne ciarky.ci co by si este chcela?🙂)))) tri? Gratulka;)

cucoriedkacucoriedka
30. apr 2015

@ladore chudatko;(.mbe chvala bohu nebolo vobec zle.vari len raz.a to som zo zaciatku bola pat tyzdnov v nemocke tak mi supli cez kanylku torecan a bolo;) tak sa drz nech tie nevolnosti rychlo pominu.

juditam
30. apr 2015

@gabi89 neskutočne ma bolia prsia,kríže,pachuť v ústach...ja stále neverím..proste neverím.....
@cucoriedkacucoriedka to ten prvý šok....
ja som totižto lekársky "neplodná"....baby máme po 7 rokoch po IVF... nemali sme ochranu nikdy....však aj načo? ani neviem čo robiť, či plakať,či sa tešiť? hlavne, nech je všetko v poriadku.....

ladore
30. apr 2015

@cucoriedkacucoriedka tak dufajme ze to za chvilku odznie a bude ok

gabi89
30. apr 2015

@juditam tak to by bolo uzasne kebyze vyvratis lekarsku diagnozu a otehotnies prirodzene 🙂 tak aspon potisku ti velmi velmi gratulujem (nech to nezakrikneme). tak to uz mozes aj doktorovi volat a objednat sa

juditam
30. apr 2015

@gabi89 kazala som mužovi nech donesie digitálny...som doma s deťmi sú choré...od toho,asi silnejšie čiarky nebudú...zavolám doktorke na budúci týžden, pri babách som mala do 12týždna utrogestan..
držím palce aj tebe, nech všetko dobre dopadne....- tak sa stretneme v decembrovčiatkach 😉

gabi89
30. apr 2015

@juditam verim ze v decembrovciatkach sa vidime 🙂 ja som si robila v pondelok digitalny a ukazalo mi 1-2.
idem k doktorovi buduci stvrtok tak snam uz nam bude bit aj srdiecko.

cucoriedkacucoriedka
30. apr 2015

@juditam jej.tak to je supeeeer;).my mame martinka po 8 rokoch po ivf;)))) tak sa drz.zazraky sa stavaju.len nech to dobre pokracuje;)))