icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

lia23
2. máj 2015

@liluska7 myslim ze su to jasne tehu //... 🙂 silneju, tak frzim palce, aby silneli este viac🙂

liluska7
2. máj 2015

@lia23 ďakujem, teším sa s toho 😉

lia23
2. máj 2015

@liluska7 t ti verim, ved kto by sa nie, len zacni sa az ked to bude 100% potvrdrne, aby si potom nebola sklamana

liluska7
2. máj 2015

@lia23 ale dúfam že sa na mňa usmialo šťastie a až som tehotná že to tento krát bude mať šťastný priebeh a koniec.

lucik159
2. máj 2015

@kejkej
Ja som mala takú 🙂 A bola som tehotná 🙂 Kúp si digitálny ten Ti ukáže stopercentne 🙂

tesss
2. máj 2015

@erikavasko VŠetko je možné, testuj zase o 2-3 dni. Držím palce

erikavasko
2. máj 2015

@tesss Dakujem budem

steinarka
3. máj 2015

@vierkac @zdencaaaa @lavinis Baby, je toto len kanalik? nikdy mi to testy nerobili a teraz som na pochybach, ci je to ciarka, ci kanalik 😖 som 12 dpo, no teplota dnes vyrazne poklesla, hoci stale sa drzi nad ciarou

lavinis
3. máj 2015

@steinarka mojaaaa dufam ze nie!!! 🙂) vyzera to nadejne!

steinarka
3. máj 2015

@lavinis ano? zeby po viac ako styroch rokoch to predsalen vyslo? 😨 uplne sa mi klepu ruky.. zvlast, ked sa mi teplota drzala hore a vcera vecer sme si to s mm "vasnivo" rozdali a priserne ma rozbolelo brucho. dnes rano mi teplota klesla, tak teraz sa bojim, ci sa nemohlo nieco stat ☹

vierkac
3. máj 2015

@steinarka Cica, to kanal urcite nie je!!! 🙂 ono to moze klesnut kym krpec zacne poriadne produkovat progesteron. Fuuu. Drzim palce! Daj vediet co zajtra

steinarka
3. máj 2015

@vierkac ach ach.. ja ani neviem, ci mam o tom povedat muzovi, alebo cakat dalej, co povie teplota.. ☹
myslis, ze mam testnut zajtra? bude vidno rozdiel v stmavenych ciarkach?? lebo zajtra vstavam uz o pol stvrtej rano, tak ci nebude zbytocne testovat :-/

vierkac
3. máj 2015

@steinarka co ti poviem, prvy trimester je vsetko otvorene. Ale muzikovi to povedz, ved nech zdiela s tebou tieto krasne momenty 😉

vierkac
3. máj 2015

@steinarka tak si daj den pauzu, nech zbytocne neporovnavas maly rozdiel

lavinis
3. máj 2015

@steinarka mne sa klepali aj nohy 😀
Moooocno drzim palce Mne to na kanalik nevyzera 🙂

steinarka
3. máj 2015

@lavinis
@vierkac 😵 tak je to teda v rukach anjelov 😵 dakujem vam!

steinarka
3. máj 2015

@vierkac a ty sa ani nepochvalis, hej? 😀 tak ak teda mi len nezblbol test, tak tehulkujeme spolu? ci ako 😀

vierkac
3. máj 2015

@steinarka no aj ja to tak vidim, ze sa stretavame v januarovkach. Ano, pred 6 dnami som tiez skakala 3metre a rumazgala od radosti 🙂 Vidis, dozvedela si sa to takto prijemne 🙂

steinarka
3. máj 2015

@vierkac ja rumazgam teraz tak na etapy.. a stale pozeram, ci ta ciarka este tam je, ci nezmizla 😀 toto bude najdlhsi tyzden mojho zivota, cakat a cakat

vierkac
3. máj 2015

@steinarka 🙂 nielen tyzden... Stale si vravim, ze bude ako ma byt. Ale teda z teba sa prevelmi tesim!!! Si mi napravila tazke rano 😉

steinarka
3. máj 2015

@vierkac preco tazke rano 😕 och aj ja sa tesim.. som behala po byte s testom v ruke a naklanala ho do kazdej strany, ci sa mi to len nezda 😀 a cez slzy som ani poriadne nevidela.. moj muz, ked sa zobudi, vyskoci z koze.. ten tuzi po prckovi neskutocne 😀
a presne ako pises - bude ako ma byt.. ale ja som aj tak stastna, lebo toto je prvykrat po styroch rokoch, co sa vobec spojilo moje vajicko so spermiou.. aj napriek tym katastrofalnym "diagnozam" v car, ktore aj tak boli len vymyslene.. stale sa oplati ist za svojim snom.. aj ked to znie gycovo, ale je to tak 😵

juditam
3. máj 2015

@steinarka moc držím palce, to isté prežívame aj my s mm🙂

steinarka
3. máj 2015

@juditam ano? cakate babo po dlhych rokoch? pozeram, ze mate 2 uz

juditam
3. máj 2015

@steinarka veru...vyzerá to tak...pár strán dozadu som dala foto..stále neuveriteľné..sme spolu 13 rokov, po 7 rokoch po ivf sa nám narodili baby a lekársky je vraj nemožné,aby som otehotnela prirodzene...a teraz zrazu bum dve čiarky na testoch..(hádam som spravila aj 5 aby som uverila 😀 )...už len môžem veriť,že všetk dobre dopadne a bábo,ked si nás vybral za rodičov u nás ostane a vydržíme aspon do 36tt...je to zatiaľ riadny šok...moc ti držím palce,nech vám to vyjde 😉 ja som mala pms 26.3. a test som robila 30.4.

zdencaaaa
3. máj 2015

@steinarka moja tisko gratulujem, toto nie je kanalik, toto je ruzove, tesim sa s tebou a kludne testuj dalej

sibalka21
3. máj 2015

@steinarka gratulujem k ciarocke 🙂 vidis ze si sa dockala 🙂)

vierkac
3. máj 2015

@steinarka verim, ze si tvoje vajko pockalo na tu najsikovnejsiu spermijku 😉 A co mm? Ako reagoval?

cucoriedkacucoriedka
3. máj 2015

@steinarka drzim palce;) my sme.cakali 8 rokov;)))) a dockali sme sa;)

veronikax
3. máj 2015

@juditam gratulujem ;) priroda je niekedy silnejsia ako lekari ;)
@steinarka je tam pekna slaba ciarocka ;) gratulujem ;)

steinarka
3. máj 2015

@juditam jasne, ja som stale hovorila - lekarom netreba verit, aj oni su len ludia.. a koniec koncov farmaceuticky priemysel funguje na principe popredat co najviac liekov, takze... no comment 😖 kazdopadne gratulujem.. 😵 a dufam, ze aj ja budem mat onedlho take krasne kolajnice..

@zdencaaaa dakujeeeeem 😀 dufam a verim.. ale aj tak je to radostna sprava pre nas.. tie bylinky predsalen pomohli, ze sa bunky spojili..

@sibalka21 no vyzera tak, ze sme sa dockali, ano 😀

@vierkac no vytiahla som male botasky, co som kupila pred styrmi rokmi a polozila som k nim test.. manzel rano vstal, vosiel do izby a ja som sa "nenapadne" otocila k oknu, akoze pozeram von, lebo som mala na tvari aj usmev aj slzy 😀 vzal do ruky test, pozera na mna nechapavo, ze co mi jeee.. a ja s placom ze "ty nevidis???" a on "a co mam akoze vidiet?" a ja ze "no ved tam su dve ciarky" 😀 a on "a to nemusia byt rovnako silne???" a ja ze "nieee" tak ma objal silno, az mu slzy vysli.. 😅

@cucoriedkacucoriedka dakujem pekne.. zatial ale nekricim hop, lebo brucho ma boli neskutocne ako na mrchu 😖

@veronikax dakujem 🙂