icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

steinarka
3. máj 2015

@vierkac jeej, dakujem, snad ano, aj ked brucho boli na mrchu v intervaloch :( skoda, ze tak skoro nie je mozne citit ziadne ine priznaky, aby som sa mohla kus ukludnit.. -_- zostava len verit

petka861
3. máj 2015

@me_to_you A to si mala nejaké príznaky tehotenstva už dva dni pred ms, keď si si robila test?

me_to_you
3. máj 2015

@petka861 nie, bol zo len "vnútorný hlas", že mám urobiť test, pretože som sa chystala k dr tak keby náhodou a boli to už krásne //

liluska7
4. máj 2015

@cucoriedkacucoriedka takže dnes ráno bil tes čistý. Žiaden duch ani kanalik.

liluska7
4. máj 2015

@lia23 tak dnešný test bol čistý. Žiaden duch ani kanalik.

zdencaaaa
4. máj 2015

@steinarka Brusko ta bude boliet a este dlho, prsia nic? Dnes si si robila test? Este ti nemeska ms ze? Ja viem vela otazok ale som taka zvedava 😉

steinarka
4. máj 2015

@vierkac @zdencaaaa  @lavinis Babyyy 😀 musela som testnut a divim sa, ze behom jedneho dna to tak pekne zosilnelo.. nedaju sa mi ale pridat fotky, lebo v praci mam zly signal.. prsia bolia normalne, ako pri pms, akurat viac zivam, ale to moze byt z jarnej unavy.. inak nic - ziadne priznaky, ved je este skoro.. ak ratam od ovulky, tak som 4+6tt, som 13 dpo, ms mala prist o 2-3 dni..

cucoriedkacucoriedka
4. máj 2015

@steinarka supeeeer,)

steinarka
4. máj 2015

@cucoriedkacucoriedka 😀 ano, stastna, prestastna

vierkac
4. máj 2015

@steinarka no parada! haha tak to si skor nez ja, ja som 4tt+5 ale 19 dpo 🙂 Mne tiez nic nie je, trocha krce v podbrusku ked maleho furt nadrapujem

zdencaaaa
4. máj 2015

@steinarka moc sa tesim, ale foto posli ked aj poobede, vies ako to s tebou prezivam? ako keby som bola tehotna ja 😀 priznaky ti este len pridu

lavinis
4. máj 2015

@steinarka to sa neuveritelne tesiiiiim🙂)
Ja som priznaky do konca 6tt nemala ziadne takze pohoda klidek
Brucho bolelo asi 1-2 dni pred ocakavanou mrchou

steinarka
4. máj 2015

@vierkac och sekla som sa, ja by som mala po ovu byt 3+6, teda 4tt.. takze som tyzden po tebe.. kedy pojdes k doktorovi?

@zdencaaaa poslem foto hned ako dojdem domov 😀 waaaa!

@lavinis no tie mrchovske bolesti su dost znepokojujuce pre mna :(

Ozaj, mozem si pocas tehu zmenit gynekologa? Ze napr na prve vysetrenie pojdem k jednemu a nasledne odmneho vezmem kartu a pojdem k inemu?

zdencaaaa
4. máj 2015

@steinarka jasne ze mozes zmenit doktora, ja v tom problem nevidim
bolesti som mala aj ja a velmi dlho, tiez som zistila tehu pred ms ale bola som presvedcena ze nepride tak som sa ani nebala, ms ani tebe nepride

ty musis svietit ako slniecko moja 🙂

steinarka
4. máj 2015

@zdencaaaa 😀 no je pravda, ze každy sa pyta, co sa deje. Ukludnilo ma to, konecne som si po tolkych rokoch vydychla.. len nejak stale pocitam, ktory som vlastne tyzden.. sa z toho neviem vysomarit

cucoriedkacucoriedka
4. máj 2015

@steinarka nebooooj dr ti povie ktory si tyzden.a inak ja som mala cele tehu bolesti v podbrusku.furt som.sa kukala ci nekrvacam. A ukludnovala ma dr ze niektore zeny to tak maju.predsa veeeelke zmeny sa v brusku deju;) drz sa;) a tesim na foto kolajniciek;)

zdencaaaa
4. máj 2015

@steinarka nerataj tyzdne, kasli na ne, kedy sa chystat doktorke, asi tak o dva tyzdne? joooj prezivam to s tebou.........ja idem teraz vo stvrtok, konecne po mesiaci 🙂

lavinis
4. máj 2015

@steinarka rataj od datum poslednej MS, na ovulku teraz nepozeraj 🙂

steinarka
4. máj 2015

@cucoriedkacucoriedka tiez vkuse chodim na wcko, ci vsetko ok.. musim sa ukludnit..
@zdencaaaa ani neviem kedy mam ist, chcem, aby uz bolo aj srdiecko vidno
@lavinis ak od poslednej ms, tak som 4+3tt, teda 5tt

lavinis
4. máj 2015

@steinarka Jj. rata sa prvy den poslednej MS🙂 potom ako bude babo rast sa to spresni. Mne to zatial sedi na +/- 3 dni.

lavinis
4. máj 2015

@steinarka ja som sla 5tt+2 a potom som bola zbytocne 3 tyzdne v neistote ci bude srdiečko.
Najlepšie je ist tak v 7.-8. tyzdni. ..no ale to sa lahko povie 🙂)

zdencaaaa
4. máj 2015

@steinarka my sme srdiecko videli v 7 tyzdni tusim, ale to vazne tak dlho vydrzis cakat? niektore vidia srdiecko v 6 tyzdni ak pojdes buduci tyzden tak urcite budete vidiet aspon bublinku, ja mam zatial fotku len bublinky, visi na chladnicke 🙂 a tyzdne rataj od poslednej ms, ako povedala lavinis casom sa to spresni

lia23
4. máj 2015

@liluska7 ten co si si robila minule to bol mamatest??? lebo ak ano tak na tie sa baby stazuju ze duchuju....:( terza si mala aky??? skus si spravit iny.....alebo ho skus sem dat....ale to uz by malo byt vidno ved odvtedy preslo niekolko dni...:( skodaaa

liluska7
4. máj 2015

@lia23 robila som si gravitest. Sú tam 3 testy. Takže všetky boli rovnakej značky.

steinarka
4. máj 2015

@lavinis
@zdencaaaa juj 😀 tak ja neviem.. zajtra zavolam a objednam sa? Ci pockam az do predpokladanej ms?ked pekne silnie ciarka, tak to je dobre znamenie, vsak? 😅

zdencaaaa
4. máj 2015

@steinarka vyborne znamenie, ale aj my by sme radi videli tu ciaru co ti vysla 🙂 pockaj na den ms, a potom volaj, uvidis co ti povie doktorka...........ja som vedela ze ta ukecam 🙂

liluska7
4. máj 2015

@lia23
Horný je zo štvrtka, stredný zo soboty a posledný s dnešného rána. Neviem či je to dobre vidno lebo mám zlý fotak. Ale na prvom bola slabulilinka ciarka a na druhom us bola vidno a na treťom nič.

lavinis
4. máj 2015

@steinarka mas kopec casu Skor ako v 6.tyzdni asi nic neuvidi 🙂

lavinis
4. máj 2015

@steinarka ked silnie tak to moze byt len dobre znamenie 🙂

janaochi
4. máj 2015

@liluska7 aj ja som mala minulý cyklus niečo podobné, potom čiarka začala blednúť a došla ms. 😒