Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@cucoriedkacucoriedka takže dnes ráno bil tes čistý. Žiaden duch ani kanalik.
@vierkac @zdencaaaa @lavinis Babyyy 😀 musela som testnut a divim sa, ze behom jedneho dna to tak pekne zosilnelo.. nedaju sa mi ale pridat fotky, lebo v praci mam zly signal.. prsia bolia normalne, ako pri pms, akurat viac zivam, ale to moze byt z jarnej unavy.. inak nic - ziadne priznaky, ved je este skoro.. ak ratam od ovulky, tak som 4+6tt, som 13 dpo, ms mala prist o 2-3 dni..
@steinarka supeeeer,)
@cucoriedkacucoriedka 😀 ano, stastna, prestastna
@vierkac och sekla som sa, ja by som mala po ovu byt 3+6, teda 4tt.. takze som tyzden po tebe.. kedy pojdes k doktorovi?
@zdencaaaa poslem foto hned ako dojdem domov 😀 waaaa!
@lavinis no tie mrchovske bolesti su dost znepokojujuce pre mna :(
Ozaj, mozem si pocas tehu zmenit gynekologa? Ze napr na prve vysetrenie pojdem k jednemu a nasledne odmneho vezmem kartu a pojdem k inemu?
@steinarka nebooooj dr ti povie ktory si tyzden.a inak ja som mala cele tehu bolesti v podbrusku.furt som.sa kukala ci nekrvacam. A ukludnovala ma dr ze niektore zeny to tak maju.predsa veeeelke zmeny sa v brusku deju;) drz sa;) a tesim na foto kolajniciek;)
@cucoriedkacucoriedka tiez vkuse chodim na wcko, ci vsetko ok.. musim sa ukludnit..
@zdencaaaa ani neviem kedy mam ist, chcem, aby uz bolo aj srdiecko vidno
@lavinis ak od poslednej ms, tak som 4+3tt, teda 5tt
@steinarka my sme srdiecko videli v 7 tyzdni tusim, ale to vazne tak dlho vydrzis cakat? niektore vidia srdiecko v 6 tyzdni ak pojdes buduci tyzden tak urcite budete vidiet aspon bublinku, ja mam zatial fotku len bublinky, visi na chladnicke 🙂 a tyzdne rataj od poslednej ms, ako povedala lavinis casom sa to spresni

@vierkac jeej, dakujem, snad ano, aj ked brucho boli na mrchu v intervaloch :( skoda, ze tak skoro nie je mozne citit ziadne ine priznaky, aby som sa mohla kus ukludnit.. -_- zostava len verit