icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

zuzannaaa
5. máj 2015

@steinarka ahoj uz ta neviem uplne zaradit .... Citam ze si tehotna ... Gratulujem. ... Pysala si ze ste sa dlho snazili. Ze .....

cucoriedkacucoriedka
5. máj 2015

@lucianna1981 joj tak to mi je luto:( dufam ze coskoro to vyjde.

ladore
5. máj 2015

@steinarka gratulujem krasne ciarocky len tak dalej aj ja som ich mala take a dnes som si uz doniesla aj knizku 😉

steinarka
5. máj 2015

@zdencaaaa a to mne ms este ani nemeska 😀 az zajtra, alebo pozajtra mala dojst, ale nech nechodi, bestia 😀 no tak to som teda velmi zvedava co z toho bude.. podla energii, co citim ja a okolie, malo by to byt dievcatko, tak uvidime.. ale malo by byt len jedno 😀 🙂

@zuzannaaa ano, zuzka 😀 styri roky nic a teraz konecne.. som brala treti mesiac inofolic a prvy mesiac femi kvapky od valovica.. mozno to zabralo a mozno to bolo "planovane" niekym tam hore 😀

@ladore 😀 dakujem.. och, aj ja chcem 😀 😀

zdencaaaa
5. máj 2015

@steinarka brala si inofolic? aj ja som ho brala ale iba jeden mesiac a zadarilo sa

steinarka
5. máj 2015

@zdencaaaa skusali sme rozne vitaminy.. ja sa pri vsetkom spolieham na intuiciu a "nahody", tak nejak mi cosi hovorilo, ze si homam kupit. No a potom tu na konovi sa prednedavnom jedna holka zmienila o valovicovi, tak som hned objednala a som v tom.. ale ako som pisala - neviem naisto povedat, comu za to vdacim 🙂

zdencaaaa
5. máj 2015

@steinarka to je uz jedno, hlavne ze je to tam 🙂

steinarka
5. máj 2015

@zdencaaaa tak urcite 😀 cooo tam po inofolicu a valovicovi.. 😀 hlavne, ze je to tam, kde ma byt 🙂

zuzannaaa
5. máj 2015

@steinarka Da sa to zohnat aj v zahranici ten inofocil a tie kvapky ?

steinarka
5. máj 2015

@zuzannaaa je to INOFOLIC a ano, da sa zohnat.. su na nho dobre ohlasy.. existuje aj NOSIFOL, je to nieco podobne.. tie FEMI kvapky su, pokial viem, od slováka, takže v zahraničí asi nie, neviem ti naisto povedať 🙂 vam to ako ide? testujes aj tento cyklus? ci nie?

zuzannaaa
5. máj 2015

@steinarka Ok skusim sa po tom zret v lekarni.... No tie kvapky by som chcela tiez..... A tie sa daju kde zohnat?
No mi sa snazime. Teraz 3mesiac tak naozaj ....... Velmi by som sa potesila kedy vyslo ved ako inak .... Ja si meriam teplotu a robim si ovu testy

steinarka
5. máj 2015

@zuzannaaa a uz si ten mesiac mala ovu?

zuzannaaa
5. máj 2015

@steinarka tento mesiac este nie este som nazaciatku ciklu preo?

steinarka
5. máj 2015

@zuzannaaa len tak sa pytam 🙂

veronikax
5. máj 2015

@steinarka isto nevadi :D a kazdy test ukazuje inak 🙂 na to kolko si DPO krastne tmavnu testiky 🙂 a to dokonca kazdy den... a nie obden 🙂))

steinarka
5. máj 2015

@veronikax 😀 ano, vytesujem sa.. len akurat si pisem s jednou holkou, ktora ma na 14 dpo este kus tmavsi test ako ja, tak aspon aka taka ulava, ze to nebudu dvojky 😀 😀 😀

zvolsiinylogin
5. máj 2015

My nic..uz dorazila.. 🤐

petra212
6. máj 2015

@zuzannaaa
dajú sa kúpiť aj normálne v lekárni, akurát, že tieto femi tam väčšinou nemajú, ale ak majú v lekárni iné valovičove kvapky, tak sú ti schopní tieto femi objednať a môžeš si ich ísť kúpiť na druhý deň
ja som objavila aj lekáren kde ich normálne mali a nemuseli ich ani objednávať, ale to je asi jedna z mála

inak sú to tieto kvapky, môžeš si ich objednať aj z netu ale kvôli poštovnému sa to neoplatí, bo v lekárni stoja niečo cez sedem €

http://www.valovicsro.sk/gynekologicke-problemy

zuzannaaa
6. máj 2015

@petra212 ty si zlata dakujem pekne ....a daju sa taketo kvapky polar postou do cuziny?

petra212
6. máj 2015

@zuzannaaa tak to netuším, skús napísať alebo zavolať priamo valovičovi určite sa nejako dohodnete 🙂 oni sú prístupní,
prípadne niekoho "doma" popros nech ti to kúpi v lekárni a pošle poštou 🙂

zuzannaaa
6. máj 2015

@petra212 uz mam vsetko obiednane huraaaaaa,,,, ja som ale sikula ;)

zdencaaaa
6. máj 2015

@steinarka a kde su dnesne testy zena? 🙂 ako sa citis?

zuzannaaa
6. máj 2015

@steinarka a mozem tie kvapky uzivat len tak. Bez Dr .. Lebo si ich chcem obiednat .....

zuzannaaa
6. máj 2015

@petra212 a amozem ich brat len tak bez predpisu?
A co ten inofolic aj ten mozem brat bez predpisu?

karmela
6. máj 2015

Ahojte baby potrebujem radu a dik za každý názor beriem to.. Myslite,že je to len kanálik?? Vyšiel až po limite 😖

janaochi
6. máj 2015

@karmela ťažko povedať. Je to test rapi clear, či women secret? Ale aj to je jedno, ono sa mi na oboch po limite niečo zjavilo. Ale ty musíš na živo vidieť, či je to sivé alebo do ružova.

lucianna1981
6. máj 2015

@cucoriedkacucoriedka Dˇakujem, uvidíme...teraz som nejaká mimo z toho a neviem, či mám silu sa o niečo snažiť. Už len keby to prišlo samé.

veronikax
6. máj 2015

@karmela zatial to vyzera ako kanalik 🙂 aj ked sa mi zda ta neviditelna ciarka dost blizko pri druhej .... :P pockaj 2 dni ... a ked nebude zmena....tak asi nic z toho 🙂 No drziiiim palce...aby to vyslo ;)

karmela
6. máj 2015

@janaochi to je nejaký One neviem čo.. No uvidím este počkám ako sa to bude vyvíjať dakujem za názor
@veronikax aj podporu 😉 kočky

skarabubu
7. máj 2015

Ahojte kočky. Chci se zeptat, před 14 dny jsme mali nechráněný sex,bolo mi zle tak sem si udělala test a ukázal mi dvě ciarky i když jedna bola slaboucka a dnes v noci jsem si urobila zase test a už tam bola jen jedna.Tak jsem z toho zmatená.Když tedy dva dny do zadu mi ukázalo ze jsem tehu. Byla chyba si ho robit v noci?