Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@lucianna1981 joj tak to mi je luto:( dufam ze coskoro to vyjde.
@zdencaaaa a to mne ms este ani nemeska 😀 az zajtra, alebo pozajtra mala dojst, ale nech nechodi, bestia 😀 no tak to som teda velmi zvedava co z toho bude.. podla energii, co citim ja a okolie, malo by to byt dievcatko, tak uvidime.. ale malo by byt len jedno 😀 🙂
@zuzannaaa ano, zuzka 😀 styri roky nic a teraz konecne.. som brala treti mesiac inofolic a prvy mesiac femi kvapky od valovica.. mozno to zabralo a mozno to bolo "planovane" niekym tam hore 😀
@ladore 😀 dakujem.. och, aj ja chcem 😀 😀
@zdencaaaa skusali sme rozne vitaminy.. ja sa pri vsetkom spolieham na intuiciu a "nahody", tak nejak mi cosi hovorilo, ze si homam kupit. No a potom tu na konovi sa prednedavnom jedna holka zmienila o valovicovi, tak som hned objednala a som v tom.. ale ako som pisala - neviem naisto povedat, comu za to vdacim 🙂
My nic..uz dorazila.. 🤐
@zuzannaaa
dajú sa kúpiť aj normálne v lekárni, akurát, že tieto femi tam väčšinou nemajú, ale ak majú v lekárni iné valovičove kvapky, tak sú ti schopní tieto femi objednať a môžeš si ich ísť kúpiť na druhý deň
ja som objavila aj lekáren kde ich normálne mali a nemuseli ich ani objednávať, ale to je asi jedna z mála
inak sú to tieto kvapky, môžeš si ich objednať aj z netu ale kvôli poštovnému sa to neoplatí, bo v lekárni stoja niečo cez sedem €
@cucoriedkacucoriedka Dˇakujem, uvidíme...teraz som nejaká mimo z toho a neviem, či mám silu sa o niečo snažiť. Už len keby to prišlo samé.
Ahojte kočky. Chci se zeptat, před 14 dny jsme mali nechráněný sex,bolo mi zle tak sem si udělala test a ukázal mi dvě ciarky i když jedna bola slaboucka a dnes v noci jsem si urobila zase test a už tam bola jen jedna.Tak jsem z toho zmatená.Když tedy dva dny do zadu mi ukázalo ze jsem tehu. Byla chyba si ho robit v noci?

@steinarka ahoj uz ta neviem uplne zaradit .... Citam ze si tehotna ... Gratulujem. ... Pysala si ze ste sa dlho snazili. Ze .....