Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@steinarka jasne, že je vidieť rozdiel, krásne silnie čiarka
blahoželám 🙂
@forewergirl hovoríš o ovu či tehu testoch? ja som ružový tehu test ešte nevidela, to je akej značky?
@zdencaaaa áno, proste zlé myšlienky ďaleko preč odomňa a pohodička so mnou 🙂 lepšie, ako to naplánoval sám život, sme to ani naplánovať nemohli 🙂 ďakujem ti krásne za podporu 😵 zajtra zavolám novej gynekologičke, či by mi vzala kartu..
@adulienka92 😀 Ďakujem, no u nás je to čerstvé, my sme sa to ešte len včera dozvedeli 😀 no budem, budem vyčkávať a teším sa na to všetko 😵 aj vám blahoželám 🙂
@petra212 o tehotenskom teste, treba kupovat take co maju ruzove ciarocky a nie modre, modre su zavadzajuce ☹ docitala som sa o tom aj na internete...hociake s ruzovymi ciarockami su spolahlivejsie
@steinarka aj my sme mali čerstvé 😀 a už máme cca 3cm....uvidíš,ako rýchlo to ubehne,zrazu príde nevoľnosť,mne hodne pomáhalo,keď som si na koníkovi pozrela,že nie som nahorší stav nevoľnosti,ale tá ti postupne prejde alebo sa s ňou zžiješ 🙂 ale som šťastná s tebou 🙂 a ďakujem ti za každú radu,keď som ešte tehuľka nebola 🙂
@forewergirl
aha, o čiaročkách na teste hovoríš
ja som myslela, že sú nejaké tehu testy s ružovou rúčkou
tak už mi je to jasné 🙂
@vierkac no hej, meriam este 😀 je to taka "istota" pre mna.. no a kazdy den testujem rano.. nechcem vyzerat ako posahana, ale kym nemam potvrdenie od doktora, tak aspon vidim, ci hcg pekne rastie.. mm stale chodi pozerat a porovnavat dni 😀 dnes mi hovori "ako pekne to silnie, sikovna bublinka, to vidno, ze nasa" 😀
@adulienka92 😀 dufam, ze za par tyzdnov aj ja budem takto hovorit 🙂 zatial ziadne "priznaky" absolutne, kedze je este skoro.. len taky divny pocit, ale ten je urcite preto, ze viem, ze nieco vo mne rastie.. 😵 dakujem ti 🙂
Ahoj zienky co hovorite na ten to test na foto vidno slabsie. Tu druhu ciarku je ruzova ale vidno ju . Malý sme s manzelom nechraneny styk prerusovanu súlož 12 dni do zadu pobolieva ma podbrusku dnes ráno som si spravila test a vyšiel tak to viem ze je to skoro co si myslite o tom ? Vie to niektorá z vás dat do negativu
@cucoriedkacucoriedka Ďakujem veľmi pekne, no bohužiaľ to nevyšlo a predvčerom som ms dostala. Meškala mi síce od piatku a v sobotu som mala slabého ducha, no bohužiaľ v pondelok ms prišla. Takže opäť to nevyšlo :(
@zdencaaaa 🙂 vyborne.. tesim sa.. ani neviem ako a prvy mesiac za nami 😀 dnes pisem bratovi spravu, lebo mal narodky a dodala som, ze mam jednu novinku.. a on na to "si tehotna, co to bude?" 😀 vraj to nejak citil, ze som v tom 😀 ooch, potesila som ho k narodkam.. najprv muza, teraz jeho.. este komu oznamim na narodky, ze som v tom a potesi sa? 😀 😀 😀 inak, mam otazku - to aj ty si na tom zaciatku mala vkuse nafuknute brucho a neuveritelne rychlo ti travilo? 😕 ja mam nafuknute, ale nie tak, ze mi treba pustat vetry 😀 proste sa behom dna nafukne.. a to rychle travenie normalne nechapem.. stale sa stravujem zdravo, ale doteraz mi to tak rychlo netravilo.. ja si doma dam ranajky, idem do prace a uz v aute mi skvrka v zaludku 😖 ked to pojde takym tempom, tak neviem neviem, ja som nikdy nebola zvyknuta vkuse do seba nieco pchat, kokos 😀 😀 😀 😀
@steinarka na zaciatku mi nic nebolo, naozaj len bolest bruska a prs ako pred ms ale to tak malo byt, casom prisli priznaky ako zvracanie, to mam doteraz, ale uz sa ucim co jest a pit aby mi zle nebolo, chute sa zmenili, nemozem zjest co nema priatel rad a naopak mi zacalo chutit to co jemu ako napriklad stiplave....a k traveniu suhlasim, naozaj papam co chcem a zatial som pribrala jedno kilo, travi mi suprovo

@steinarka Veeeelikánska gratulácia 🙂 potešilo ma keď som videla,že aj vám sa zadarilo......ja osobne som bola u doktora keď mi mrcha meškala dva týždne,takže som bola 7tt+2 a bolo mi vidieť iba vačok,prišla som o týždeň na kontrolu a už bolo aj srdiečko 🙂 takže sa nemusíš ponáhľať,lebo ťa to môže len vystrašiť a stres nerobí malému dobre 🙂 ja idem 12.5. 1x na poradňu,zlepšila si mi náladu :-*