icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

adulienka92
4. máj 2015

@steinarka Veeeelikánska gratulácia 🙂 potešilo ma keď som videla,že aj vám sa zadarilo......ja osobne som bola u doktora keď mi mrcha meškala dva týždne,takže som bola 7tt+2 a bolo mi vidieť iba vačok,prišla som o týždeň na kontrolu a už bolo aj srdiečko 🙂 takže sa nemusíš ponáhľať,lebo ťa to môže len vystrašiť a stres nerobí malému dobre 🙂 ja idem 12.5. 1x na poradňu,zlepšila si mi náladu :-*

petra212
4. máj 2015

@steinarka jasne, že je vidieť rozdiel, krásne silnie čiarka
blahoželám 🙂

@forewergirl hovoríš o ovu či tehu testoch? ja som ružový tehu test ešte nevidela, to je akej značky?

steinarka
4. máj 2015

@zdencaaaa áno, proste zlé myšlienky ďaleko preč odomňa a pohodička so mnou 🙂 lepšie, ako to naplánoval sám život, sme to ani naplánovať nemohli 🙂 ďakujem ti krásne za podporu 😵 zajtra zavolám novej gynekologičke, či by mi vzala kartu..

@adulienka92 😀 Ďakujem, no u nás je to čerstvé, my sme sa to ešte len včera dozvedeli 😀 no budem, budem vyčkávať a teším sa na to všetko 😵 aj vám blahoželám 🙂

steinarka
4. máj 2015

@petra212 😀 Ďakujem!!!!!!!!!!

JAAAAAAAJ ŽIENKY, ĎAKUJEM VÁM VŠETKÝM 😀 úžasný pocit toto 😀 ja viem, opakujem sa, ale fakt som happy

vierkac
4. máj 2015

@steinarka na vyschnute testy pekne ciarky. teplotu este merias? ja som doteraz hej, ale dnes som sa donutila a schovala teplomer, aby som ho rano nemala sancu ani hladat 😀

forewergirl
4. máj 2015

@petra212 o tehotenskom teste, treba kupovat take co maju ruzove ciarocky a nie modre, modre su zavadzajuce ☹ docitala som sa o tom aj na internete...hociake s ruzovymi ciarockami su spolahlivejsie

adulienka92
4. máj 2015

@steinarka aj my sme mali čerstvé 😀 a už máme cca 3cm....uvidíš,ako rýchlo to ubehne,zrazu príde nevoľnosť,mne hodne pomáhalo,keď som si na koníkovi pozrela,že nie som nahorší stav nevoľnosti,ale tá ti postupne prejde alebo sa s ňou zžiješ 🙂 ale som šťastná s tebou 🙂 a ďakujem ti za každú radu,keď som ešte tehuľka nebola 🙂

petra212
5. máj 2015

@forewergirl
aha, o čiaročkách na teste hovoríš
ja som myslela, že sú nejaké tehu testy s ružovou rúčkou

tak už mi je to jasné 🙂

steinarka
5. máj 2015

@vierkac no hej, meriam este 😀 je to taka "istota" pre mna.. no a kazdy den testujem rano.. nechcem vyzerat ako posahana, ale kym nemam potvrdenie od doktora, tak aspon vidim, ci hcg pekne rastie.. mm stale chodi pozerat a porovnavat dni 😀 dnes mi hovori "ako pekne to silnie, sikovna bublinka, to vidno, ze nasa" 😀

@adulienka92 😀 dufam, ze za par tyzdnov aj ja budem takto hovorit 🙂 zatial ziadne "priznaky" absolutne, kedze je este skoro.. len taky divny pocit, ale ten je urcite preto, ze viem, ze nieco vo mne rastie.. 😵 dakujem ti 🙂

lia23
5. máj 2015

@janaochi aku ms si dostala po biochemickom tehotenstve?

steinarka
5. máj 2015

@zdencaaaa moja, to ked som v 4tt+3, tak to som akoze uz v piatom tt?

nikola599
5. máj 2015

Ahoj zienky co hovorite na ten to test na foto vidno slabsie. Tu druhu ciarku je ruzova ale vidno ju . Malý sme s manzelom nechraneny styk prerusovanu súlož 12 dni do zadu pobolieva ma podbrusku dnes ráno som si spravila test a vyšiel tak to viem ze je to skoro co si myslite o tom ? Vie to niektorá z vás dat do negativu

zdencaaaa
5. máj 2015

@steinarka ano, teraz si v 5tt

ba81
5. máj 2015

@nikola599 paci

nikola599
5. máj 2015

@ba81 dakujem

lucianna1981
5. máj 2015

@cucoriedkacucoriedka Ďakujem veľmi pekne, no bohužiaľ to nevyšlo a predvčerom som ms dostala. Meškala mi síce od piatku a v sobotu som mala slabého ducha, no bohužiaľ v pondelok ms prišla. Takže opäť to nevyšlo :(

janaochi
5. máj 2015

@lia23 normálnu, nič zvláštne.

steinarka
5. máj 2015

@zdencaaaa 🙂 vyborne.. tesim sa.. ani neviem ako a prvy mesiac za nami 😀 dnes pisem bratovi spravu, lebo mal narodky a dodala som, ze mam jednu novinku.. a on na to "si tehotna, co to bude?" 😀 vraj to nejak citil, ze som v tom 😀 ooch, potesila som ho k narodkam.. najprv muza, teraz jeho.. este komu oznamim na narodky, ze som v tom a potesi sa? 😀 😀 😀 inak, mam otazku - to aj ty si na tom zaciatku mala vkuse nafuknute brucho a neuveritelne rychlo ti travilo? 😕 ja mam nafuknute, ale nie tak, ze mi treba pustat vetry 😀 proste sa behom dna nafukne.. a to rychle travenie normalne nechapem.. stale sa stravujem zdravo, ale doteraz mi to tak rychlo netravilo.. ja si doma dam ranajky, idem do prace a uz v aute mi skvrka v zaludku 😖 ked to pojde takym tempom, tak neviem neviem, ja som nikdy nebola zvyknuta vkuse do seba nieco pchat, kokos 😀 😀 😀 😀

zdencaaaa
5. máj 2015

@steinarka na zaciatku mi nic nebolo, naozaj len bolest bruska a prs ako pred ms ale to tak malo byt, casom prisli priznaky ako zvracanie, to mam doteraz, ale uz sa ucim co jest a pit aby mi zle nebolo, chute sa zmenili, nemozem zjest co nema priatel rad a naopak mi zacalo chutit to co jemu ako napriklad stiplave....a k traveniu suhlasim, naozaj papam co chcem a zatial som pribrala jedno kilo, travi mi suprovo

steinarka
5. máj 2015

@zdencaaaa no mna prsia nebolia tak ako bolievali zbytocne.. aj brucho uz pomenej, obcas sa este ozve.. inak sa citim uplne skvelo, len tie dve veci su u mna takou "novinkou".. 🙂

zdencaaaa
5. máj 2015

@steinarka kazda sme ina ty budes mozno ta stastna co jej nic nebude, bud rada 🙂 ja som sa pred tyzdnom zacala citit konecne netehotno len tie nevolnosti su stale....test si si robila aj dnes?

steinarka
5. máj 2015

@zdencaaaa jasneee, uz o siestej pre istotu 😀

steinarka
5. máj 2015

@zdencaaaa ono tie testy nazivo vyzeraju ovela silnejsie.. a divne, ze ked uschli, tak ciarku vidno viac ako ked boli mokre 😀

zdencaaaa
5. máj 2015

@steinarka wau ale ti to neskutocne silnie, dvojicky v rodine nahodou nemate? ak nie tak to male sa velmi dobre zavrtalo, to sa nepusti 🙂

veronikax
5. máj 2015

@steinarka gratulujem 🙂 kraaaaasne silneju ;)))

steinarka
5. máj 2015

@zdencaaaa mame, moja babka ma 😀 och a vies, ze by ma to potesilo? od rodiny sme 4 roky pocuvali, kedy bude dieta.. tak nech si uziju, ja im doprajem 😀

steinarka
5. máj 2015

@veronikax 😀 😀 😀 dakujem krasne.. tiez ma to prekvapuje stale.. ale dost dlho trva, kym sa na teste druha ciarka objavi.. a to su desiatkove testy.. to nevaadi? 😖 ale ked sa uz objavi, tak potom rychlo stmavne

zdencaaaa
5. máj 2015

@steinarka nevadi, ja zavisla od testovania som si v druhom mesiaci kupila test ze bude silny ukazkovy ako ta ciarka rychlo nabehne a prd, a tvoj dnesny testik je uz krasny, ciarka oci vybija 🙂

steinarka
5. máj 2015

@zdencaaaa no ved ja som chcela testovat obden, aby som nemusela "hladat" rozdiely, lebo ked som pozerala priklady tehu testov, tak rozdiely vacsinou vidno az obden.. no nevydrzala som 😀 a ziram ako to tmavne..

zdencaaaa
5. máj 2015

@steinarka ja mam doteraz zbierku testov za dva tyzdne, aj odfotene kde si ale takuto ciaru ako mas dnes ty som mala hadam po tyzdni meskania