Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Ahojte, ja som len 6dpo , test je asi zbytočne robiť ale uz dva dni mam stav ze by som zjedla všetko a mam bolesti v podbrušku, ms.ma prist 16.5.2015 tj o 9 dni.....takze moze to byt pms?
@kvetinka12345 moze to byt PMS 🙂 vecii ako zjedla by som vsetko na 6 DPO by nemalo nic s babatkom ;) To by bolo velmi skoro 🙂 Skor podvedomie pracuje ;)
Na ktorom nic nie je,je z ranneho ☹
Nedalo mi to,tak som vyskusala tam mi ukazalo len taky malinky naznacik,ale moc to nie je vidno..
Uz len asi cakat,ci pride mrcha..☹
Dakujem,dufam,ze vysledok bude pozitivny 🙂
mrcha dorazila.. :(
ta nadej, a nic.... :/
To sa občas stava, mala som raz rovnakú skusenosť. Nabuduce to iste vide 🙂
Kocky, podla mna je spravenie testu zaruceny recept na dostatie MS 😀...ja vzdy, ked som si spravila test,tak do niekolkych hodin (ak nie par minut po teste 😀 ) prisla MS, normalne si to dam uz patentovat asi 😀
Ja uz test ani robit nebudem. Pokiaľ nebude meskat aspoň 10 dni az viac..
Zbytocna nadej,tesis sa,a nic z toho.. ☹
Dva testy ukazu slabé ciarky,treti nic,stvrty zas slaba ciarka a vecer pride mrcha.. ☹ sice slaba,ale prisla..
Zas len sklamanie..
@laura908 drzim palce aby to coskoro vyslo
@lia23 ja som si to hovorila cca desat rokov.a osem z toho v manzelstve.a prislo to az po ivf;)))) ale prislo;) a to cakanie bolo tazke.veru.kto tym nepresiel tak nevie co to je. Strasne vam kazdej jednej drzim palce.
@cucoriedkacucoriedka hmm je to fakt hrozne ked par chce a nedari sa im, ta tuzba sa neda ovladat pokial do toho zena spadne...ale hlavne ze sa to podarilo..a mas pri sebe nieco z vas dvoch 🙂 dakujeme pekne 🙂 snad sa to coskoro kazdej cakatelkr v tejto skupine podati 🙂
@lia23 krasne si to napisala;)
@cucoriedkacucoriedka dakujem, bolo to piaane od srdca... 🙂
Deivcata, viete mi povedat vas nazor, ci mam dako dufat, ze z tohoto bude nieco pozitivne alebo je to moc velky duch? uch. Nechcem si nieco nahovarat..ale zatial este dufam, ze to vyjde. Cervena este nedorazila, 32 den a ani naznaky, aj ked nemavam nejak extra pravidelnu, takze na to sa spoliehat tiez nemozem...
test z vcera a dnes /31 a 32DC/ Dakujem moc,.
@katka.gzd
@dafy to fakt? ako manzelovi som povedala ze vyzera ze to nevyslo, ale sama stale dufam, ze to je +. Dakujem krasne za podporu, spravim si zajtra alebo pozajtra este jeden, ci je tam stale nieco, uch. Vazne by som bola neskutocne stastna keby to tak bolo..vcera aj dnes som mala divne pocity v bruchu, take ako keby mi mala prist cervena,ale nic. uch.
Skusali ste niektora tie testy digitalne co su drahsie , no ukazu jasne ANO/NIE ?

ahoj to by sme museli vidiet tie testy, ale skus si spravit este jeden a pridaj foto, mozno bol len jeden z nich chybny