Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@butterfly333 ženuška a ty stale nič? ja by som ti tak dopriala to babuľko krásne,,,
@bebe87 ahojky moja krásna. No ja nič vieš moja som po operacii nohy obrusovali mi kosti na nohe prstoch a davali mi tam 4 šroby na trvalo tak teraz ležím doma beriem inj.do brucha tabletky tak teraz tehu neriešim. A čo ty moja.? 😘😘😘😘😘
@butterfly333 som myslela, ze sa snazite a sa nedari... ja neviem, cakm ci dojde... brala som inosol a tak cakam, dnes mam termin... testy nemam tak cakam
@bebe87 no toto je prvy cyklus čo sa nesnažíme lebo som po operacii až ked budem v poriadku tak potom sa pustime do toho. Zatial chodim o barlách. Tebe držím.palčeky nech maš krasne //.
@butterfly333 po minulom mesiaci som zistila, ze len krásne // mat nestaci,,, ze o ne mozem velmi lahko prist... snad ked sa zadari s nami aj // ostanú
@bebe87 to áno hlavne aby sa to udržalo do konca. No verim že sa zadarí raz určite.
@zuzannaaa
femi kvapky môžeš kľudne užívať bez predpisu,
a inak, ako si si tie kvapky objednala? pošlú ti ich priamo od valoviča?
inofolic netuším, ale ak máš pravidelný cyklus tak inofolic je ti zbytočný - som kdesi čítala, že je na úpravu cyklu ak máš nepravidelné a dlhé cykly, a tuším pre ženy čo majú tuším PCO?
@horalka79 gratulujem 🙂
@danielina30 dakujeeeem, teraz len dufat, ze vsetko pojde ako ma 🙂 tesim!!
Urcite pojde, uzivaj si ten krasny pocit plnymi duskami
Drzim palce 😉
@horalka79 je to nadherne...gratulka
Dakujem krasne. Neviem sa dockat krvneho testu.. velmi sa tesime. 😵
Krasne silnie, len tak dalej 🙂
ahojte, viete co toto neni ani tak o duchovi, no...stala sa mi taka vec, som 11 dpo...testy boli zatial negativne dneska som sinerobilaale rano som sa zobudila a na tričku som mala flaky od mlieka!!! v predoslom tehu sa mi toto stalo od 6 mesiaca,kojit som prestala v septembri 2013 ale ked som sa sprchovala sem tam som potlačila stale som mala mlieko, čo si o tom myslite?
@kvetinka12345 mne sa toto stavalo po 2 porode mala sa odstavila po 3 tyz.sama a mne este aj po 3 rokoch ako tebe kef som si stlacila prsnik tak mi vyslo par kvapiek mlieka
@ladore ano ale teraz ze by som tehotna tak by so mmohla mat od toho mokre tričko??? ved to uz su skoro dva roky
@kvetinka12345 ja som prestala kojit minule leto a tiez mi vyjdu kvapky este ked si potlacim. Myslim, ze tvoje mlieko nemusi suvysiet s tehotenstvom, ale viac so psychikou. Ked si zena velmi praje byt tehotna, dokaze mat aj milion tehotenskych priznakov zrazu,je to tazke, telo si s mami robi co chce.
Vies ako to to funguje, ked kojis a vidis cudzie babo plakat, moze sa ti stat ze sa tebe spusti mlieko, priroda to tak zariadila, nasytit hladne dieta..a mozno sa ti stivalo ze kojis? ;) nerobila by som si z toho velku hlavu.
@patka182 ten test na ktorom je naznak (uplne horny, na ostatnych nevidim) si robila ako posledny? alebo ako prvy? alebo si ich robila vsetky naraz dnes? ak ako posledny, dava zmysel si spravit o 2 dni znova..ak si tehotna, hcg sa za 48hodin zhruba zdvojnasobi, mal by tmavnut...ak to nieje posledny test, moze to byt chyba testu, alebo sa mozno na chvilocku chytilo a odislo....kazdopadne by ti mal tym padom prist menzes sam od seba aj ked mas PCO, ja ho mam tiez...
ak su toto vsetko dnesne testy tak otestuj znova o 2 dni rano a potom znova o 2.....mal by tmavnut, ak netmavne tak vies na com si a menzes pride
@katka.gzd ten vrchny je robeny ako prvy vo stvrtok na obed a druhy je robeny na druhy deň ráno a tam to je take rozmazane tak som nevedela určiť či je pozitivny alebo nie ale kamaratky povedali keby bol negativny tak by to poličko bolo uplne biele no a tie dva dalšie som robila na dalši deň...prve testy su woman secret baby a tie dalšie dva su rapidclear
@kvetinka12345 no vravimne sa to dialo 3 roky po porode v kuse a prestalo to teraz ked som ostala tehotna

@koka231 no, tak to ešte kľudne môže tá čiarka vykuknúť, som zvedavá na zajtrajší test.A kedy nečakáš ms?