icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

lene27
4. dec 2013

@majka_3 ja už to vidím, ako náhle začnem, tak s tým tak skoro neprestanem. Ty si ale pokušiteľka...ja sa musím držať čo najďalej od lekární, obchádzať ich oblúkom aspoň do toho 9.-10. 12... ináč som schopná si každý deň urobiť aspoň 2... 🙂 a presvedčiť vás, že sú tam aspoň tri čiarky, nielen dve...

majka_3
4. dec 2013

@lene27 nooo vidiss 😀 tak by sme skusali spolu..lebo ja som tiez takaa...kurnik keby nemam tie testy doma..nekupi! ale toto ze mam ich doma kusok odomna..no nesprav si 😀 hehehe to ma stve..raz som skusila..len tak....pamatas? ze ci funguju 😀 hehehe a nemozem sa zbavit toho... 😠 😠 😠 😠 som ja lola... 😅 😅 😅 no co nenahovorim ta? 😕 😝 😝 😝 😝 😀 😀 😀 😀

81maya
4. dec 2013

ahojte ..... 5.10. som mala poslednú silnú MS.... potom 21.10. takú slabú, čo trvala len 1-2 dni......tak som pred týždnom bola u mojej DR. a tá mi na sono ukázala taku malú čiernu bodku ... že som asi tehu ale krv mi nezobrala, že mám prísť o 2 tyždne ak nedostanem menzes....dnes mi to už nedalo a som si spravila test a bola tam slabá čárka 😅 tak som z toho cela happy.... a hlavne strašne nervozna aby to budúci týžden dobre dopadlo..... tak držte palce 😵

isabella22
4. dec 2013

@lene27 zatial nie moc silne ale uz asi rozbehnu ☹

isabella22
4. dec 2013

@majka_3 mas pravdu ja len tak ze ked som mala take ,,priznaky´´ ze snad nieco z toho bude...ale beriem to pozitivne 🙂

migalka
4. dec 2013

Ahojte a poradte!!!!Menzes mi síce ešte nemešká no minulý týždeň ma začali strašne bolieť prsia a som bola na sone a vraj sa mi vytvoril ten plodový vačok no dnes keď som bola na krv tak mi vyšla negatívne tak teraz čo-môže to byť ešte moc zavčasu alebo sa to môže vytvoriť z ničoho nič aj bez tehu?menzes mám dostať teraz 9teho tak som zvedavá čo sa udeje? zažili ste to tiež?? 😕 😕 😕 😕 ☹ 😒

lene27
4. dec 2013

@isabella22 to je škoda, som myslela, že nám už oznámiš dobrú správu, škoda...tak teraz chvíľu zrelaxovať a hneď ako budú plodné dni, šup šup na to... žeby si nám už začiatkom nového roka povedala tú najsamlepšiu správu 🙂 a aby sme si mohli všetky navzájom zagratulovať a potom to prežívať spolu 🙂

isabella22
4. dec 2013

@lene27 dakujem ste tu vetky zlate...prave toto potrebujem trochu povzbudit...a ty si ako na tom so snazenim?? 🙂 nech mi uz teda rychlo skonci mrcha ked uz prisla 🙂

majka_3
4. dec 2013

@81maya drziim palce 🙂 uvidiiis dopadne to super 😉 daj o sebe vediet 🙂 nech sa tu mozeme tesit 😉

lene27
4. dec 2013

@majka_3 si povedala, že ich dáš manželovi... 🙂 a skutek utek... juj nedá sa im odolať. Ale ja to vydržím... aspoň do toho 9.10 a ty zatiaľ budeš pridávať tie svoje predmikuláške, mikulášske a pomikuláške... aspoň ich okuknem 🙂

81maya
4. dec 2013

@majka_3 ..... urcite dám..... uz snazilkujem 3 roky.... ale teraz to vizerá konečne slubne 😅 ..... jaj nechcem zakríknuť.... uz sme sa vela krát sklamali .... ale dakujem 🙂 😅 😀

majka_3
4. dec 2013

@lene27 nooo veru skutek utek 😀 co ma dost hnevaa....ale tak vies som povedala ze robit nebudem..ale ked ono to doda naadej 🙂 ovu silny a na tehu nieco spinavee 😀 😀 😀

majka_3
4. dec 2013

@81maya pridaj foto testiku 😉 a zajtra skusas testik?

lene27
4. dec 2013

@isabella22 ťažko, trochu dlho, ale nevzdávame sa. 🙂 Tomu prvému bábu sa k nám nechce nejako... ☹ príde mrcha, príde mi ľúto, už som si aj zopárkrát poplakala, potom sa otrasiem a ideme ďalej. A už sú tu o dva týždne plodné dni a potom to hrozne dlhé čakanie a tak stále... ale už by bolo fajn, keby sa podarilo. Najskôr sa nás všetci pýtali, že kedy my...teraz sa to pýtajú tých, čo sa v rodine zosobášili poslední v júli, aspoň toho sme sa zbavili, lebo to bolo deprimujúce. a vy sa koľko snažíte?

81maya
4. dec 2013

@majka_3 ...som v pokusení .... ale počkám 2-3 dni s testíkom.... 😖
ked nafotím tak pridám 1. aj 2. testík 😵

lene27
4. dec 2013

@majka_3 zajtra nám posunieš ďalší? 🙂 teším sa. Idem off žienky, prajem pekný večer, ahojte. Tfuj, tfuj, tfuj, nech testíky do rána silnejú. 🙂

majka_3
4. dec 2013

@lene27 moja...vies ja ani nadej nemam...myslim si ze je to iba presvitajuca druhaa.... a asi to tak aj bude....nevadii... ale samozrejme spravim...a budem dufat ze aspon ovu bude mavsii 🙂 uz ked na teste vel H 🙄 🙄 🙄 🙄
dobruuu nocku moja..idem aj ja ...dcera este nespi pozerama zloduch 2 🙂
papa baby...

isabella22
4. dec 2013

@lene27 tak ja som vydata len kratko od augusta cize snazime sa odvtedy nie dlho ale uz aj tak je to ze stale nic :( velmi by sme uz chceli si zalozit rodinu a nedari sa ☹

karmela
5. dec 2013

@isabella22 ahojky neboj zadari sa ono to niekedy da na seba počkať a potom to pride. 😉
@majka_3 ked uspinkas malu hod sem ovu testik na obed.
@lene27 o chvíľku aj ty testikujes co? 🙂
@valika ako si natom ?

zuzanka2211
5. dec 2013

Ahojte žienky 🙂 Zajtra mam dostat MS, dnes som si spravila mamatest, ktory mi zatial vzdy vysiel negativne aj ked na inych testoch bol duch a dnes je tam uuuuplne slaba druha palicka, alebo slaby duch? kuknite.. 😒 Nech viem, co si o tom mysliet, zajtra bude rozhodujuci den.. 😅

karmela
5. dec 2013

@zuzanka2211 ano ja ju vidím,no zajtra sa ozvy co máš nové 🙂 držím palce nech ciarka silnie a mrcha nedôjde 😉

karmela
5. dec 2013

@isabella22
@lene27
@majka_3 mne asi slabne ta druha ciarka dnešný ovulacny 😒

karmela
5. dec 2013

Včerajší

karmela
5. dec 2013
blcha76
5. dec 2013

@zuzanka2211 ...aj ja ju tam vidím 🙂 ...
Ja som mala tiež dvoch slabých dúšikov a dnes som si urobila digitálny 🙂 ...
@karmela
@valika1210

majka_3
5. dec 2013

@karmela ahoj moja nezdaa sa mi byt slabsia ba naopak.odfot ich pri sebe 😉 uz uspavam 🙂 a farbia sa testy 😀
@zuzanka2211 nooo je tam nejakyydusik 🙂

majka_3
5. dec 2013

@blcha76 gratulujeeem 🙂 kolko ti meska?

valika1210
5. dec 2013

@karmela. Ahoj zajtra sa chystam k dr.....mrcha nikde....bolesti mavam take tlaky sem-tam pichava bolest....testik vysiel slabucky duch zase ale uz som uplne mimo stych duchov a pretlacenych ciarok ze uz ani tomu testu nejako neverim.....

majka_3
5. dec 2013

@valika1210 presne tak..testom sa neda verit mam taky poit 😠 no dnes som skusila aj ja...a je tam nieco take ako vera...je to ciarka? ci pretlaene hmmm 😠 😠 😠
pridaj fotku moja 😉

karmela
5. dec 2013

@majka_3
@valika1210 dajte foto.Ja uz mam vyhodené testiky moja