Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@karmela
@valika1210
@isabella22
@lene27 Tak baby dnes to vyzera takto...co hovorite? myslite ze ten ovu je tmavsi ako vcera? ten tehu test to je asi pretlacene.sama neviem..pojdem si kupit do lekarne a nie tieto netove testy 😖
brusko mam stale obcas take ubolene..ale co sa mi dnes stalo..ja viem ze na take priznaky je skoro..ale bolo mi zle....vazne..jedla som salamovy chleba a ta salama mi nejak smrdela po masti...prvy hriz..v pohode...druhy hriz ze hm..a treti uz som mala slzy v ococh a myslela som ze uz pooojdem na wc...ale nejak som to rychlo zapila a bolo mi ok 😀 ale to skor ta salama...nemam rada mast a nieco take som tam citila...fuuuj...
Ahojte baby,mam otazocku...o snazeninebudem ani hovorit,kedze je to krasne tri roky co sa nedari...mrcha meska 10 dni na teste ani duch...nerozumiem tomu,den po tom ako som mala dostat som mala len hney vytok trosku a strasne ale ze straasne bolesti v krizoch,take ze som nevedela ani vystreta chodit..to zrazu preslo,nemam anibolesti ani vytok...ale testy negativne..som mimo z toho,je pravda ze ma pobolievaju ladviny,ale niekolkokrat som bola chora od spodu aj v nemocnici s ladvinami a dostala som ich ,len s vatcsimi blestami...tak nerozumiem,,,na vyvolavacku nechcem zatial ist ..len ci ste sa uz niktora z vas s takymto problemom stretla :/ dakujem za odpovede
@valika1210 ja tam nevidim nic... :/ ty ano...?
@meggie393 aha, tak to naozaj len kratko...hm...tak, ked to bololen tak kratko, to nic nie je... 🙂 ja som tiez so spinenim utekala ku gynekologovi a ma uistil, ze to je normalna vec... 🙂
@karmela podla mna su rovnake..nezufaj cakaj dalej a testuj 🙂 no ale zas ja som niaka divna vcera trosku spinenia a krvy adnes vobec nic 😕
@majka_3 je tma nieco slabucke vidiet ale skus aj digitalny clearble ten je podla mna viacmenej 100%..ja som tiez vcera zacala spinit a dnes absolutne nic...testik musim kupit a uvidim...tiez dnes som bola na obede a len polievka potom mi z kurata az zle ostalo 😒
@isabella22 najlepsie je ho robit cca 18 dni od mozneho oplodnenia...cize teraz by to boli vyhodene zbytocne peniaze. a ty co nevyskusas digi? 🙂
@majka_3 aj by som vyskusala len u nas v lekarni ho nikde nemaju cize jedine objednat cez net 😒 a ja este18 dni od oplodnenia ani nemam...
@meggie393 mne pravidelne meskavala ms...a musela som to riesit vyvolavackou....cize cim skor pojdes tym skor sa tebe zacne novy cyklus...dr by ti mohol predpisat duphaston na upravu ms a tym padom by sa ti lahsie aj otehotnelo keby mavas pravidelnejsi cyklus 😉 vyskusaj si zajst za dr. on da injekciu a popros nieco na upravu ms. a ze sa snazite o babetko 😉 vela stastia 😉
@valika1210 veru je tam nico slaaabee...ako u mna..to budu tie hnusne pretlacance 😠 ☹ a ten ovu test si neskusala?
@majka_3 Ahoj 🙂 Vies minule jak sme to riesili, tak som mala tiez duchov, ale na testoch Woman secret baby, ked som spravila Mamatest vysiel negativny, ani len duch.. Teraz som spravila len tento Mamatest lebo iny doma nemam, vysla slaba ciarky alebo dusik.. Tak zajtra alebo v sobotu napisem, ci ano alebo nie, zajtra ma dojst MS.. 🙂
@zuzanka2211 aaaano? a fotecka je kde? 🙂 podel sa snami 🙂 dnes kupim mamatest 😀 😀 😀 😀
@majka_3 Fotečka je vyššie ale tam nie je podla mna skoro nic vidiet.. 😀 Ja to vidim na teste, ale fotka je blba a lepsie sa mi to neda odfotit..
No kup, kup :D Potom daj vediet 😝
@majka_3 moje testiky vyzeraju biedne...no vcera dneska mam dostat ale zatial nic moc to nie je ☹ skusim este ten digi idem zohnat a ked nie nech rychlo prejde mrcha a mozem snazit dalej 🙂

@blcha76 jej gratulujem ti supeeer 🙂 takze 2tt ukazuje