Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@hlavacova007 skoda ...ze sa rozpil testik .. Ked sa ta farba rozpije...tak potom aj kanalik chyti trosku farby ... Ddzim silno palce....aby to nebol kanalik ;)
@hlavacova007 ja mam a nie dobre.....vzdy tam bol duch , aj ked ja nie som snazilka, ja mam opacny problem, ja sa stale bojim, ze som aj napriek vsetkym ochranam a opatreniam otehotnela......a tento test bol uplne najhorsi.....ked som to videla prvykrat, manzel myslel, ze zavola zachranku, skoro ma kleplo a potom som ho este parkrat skusila, ale uz som tusila, ze jw to testom.....skus iny
Žienky, ja môžem odporúčať tieto klasické. Predávala ich aj naša sestrička u Dr. a ponúka ich aj táto milá pani:
https://www.modrykonik.sk/catalog/vendor/laurit...
Držím zo srdca prsty všetkým snažilkám, prešla som si tým tiež.
Nejak to tu utichlo ja som dne len 3DCdo ovulacie aj do testovania mam este daleko ale dnes zacinam brat inofolic som zvedava ci pomozevkedze vsetky vysetrenia mam ok
@zuzanka2905 dufam ze ti inofolic pomoze...ja som dobrala uz 3 krabicky a zatial nic ☹
@ajajaj00 a mas aj nejake vysetrenia urobene mozno je problem niekde inde mne ked sa nepodari ani tento mesiac ide mm na spermiogram ci nieje chyba v nom
@zuzanka2905 vies co ja som mala v decembri mm..zobrali mi jeden vajcovod..teraz minuly mesiac som bola na folikulometrii kde mi zistila ze som mala male vajicka tak ma poslala na hormonalny profil..a uvidime co bude dalej..moj muz je ale 100% tymto sme si uz presli este v novembri
@ajajaj00 jaj aha no snad sa aj vam coskoro postasti 🙂
@zuzanka2905 dakujemeee

@terez26 ak ti povedia... ze sa mas ukazat o 2 tyzdne ... tak uz mozno aj srdiecko uvidiiiis 🙂 paraaaada 🙂