Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@pietrusa podľa mna jasné koľajnice, blahoželám
@leplezetlen čiarku vidím, akurát, že neviem či to nie je len kanálik, ale zas na kanálik je to dosť široké
@sibalka21 ano dost silnu :(
@leplezetlen tak asi biochemicke ☹
@leplezetlen no tak to je biochemické, to ma mrzí
@petra212 @barboritta @mon777 dakujem kocky, dufam, ze mate pravdu a iba sa to potvrdi ! 🙂 drzim paste vsetkym, ktori cakate na podobnu spravu 🙂
@leplezetlen kokos ja tam tu druhu ciarku pekne vidim a aku mas ms?
@ajajaj00
Dost silnu :( .... Mala som aj strasne silny migrén....tak mozno aj ten migrén hral nejaku rolu....
no ja tam nieco vidim
@leplezetlen mysliis..podla mma su tie testy mega nespolahlive
ahojte som 10 dpo a mam take divne ciarky asi sede, mali ste to niekto? moje testy z ebay sa minuly a v lekarni mali len rapi clear
@vevericka13 nieco tam je 🙂 skus o dva dni 🙂
@vevericka13
toto ale nie je orginál fotka, to je už upravená, že?
@vevericka13 to su 25tkove?
@petra212 je original z iphonu, neupravena, ale v skutocnosti je lepsie vidiet, skusim este raz odfotit na lepsom svetle
@ladyblcha su 10 tkove
@vevericka13
čosi sa tam črtá, ale zdá sa mi to šedé ☹ a na tieto rapi clear som nejaké dobré ohlasy nepočula
viem, že fotky skresľujú
tak hádam sa mýlim a bude to to pravé
@vevericka13 skus otestit este vo stvrtok. Tieto testy su v pohode, nezvyknu ducharcit 🙂
ja som po iui, snad to vyjde, skusim o dva dni
@vevericka13 podla mna to tam je, kup znova take iste testy a jeden sprav vo stvrtok a jeden v piatok 🙂
@vevericka13 pocuj a vam po iui nepichaju nieco? Ze by ti to skreslovalo? Skus o tie dva dni 🙂
@vevericka13 mne sa nedajú sivé, ja som mala také isté
pregnyl som mala pred 12 dnami a uz 8 den po som mala test snehobiely, po iui som nic nebrala a bazalku mam 37,1 ale este mam 3 dni do menzesu

@leplezetlen nieco sa tam rysovalo, mas silnu MS?