icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

red_cat
29. jún 2015

@nicolettka2126 Ahoj mojka...skus až o pár dní...viem že je velmi tažké čakať do 14-16dpo, ale to je moc skoro podla mna na testovanie. Mne napr ukázalo slabučkého ducha ktorého takmer nebolo vidno až na 13DPO a takú normálnejšiu čiarku až na 19DPO...držím palce:-*

barborka0
29. jún 2015

@sabina001 tak na tych vidiet dusika 🙂 tak uvidime zajtra 🙂

steinarka
29. jún 2015

@sabina001 prepac, ale ako mozes mat OVULACIU na 9. den a nasledne plodne dni 10-12??? 😀 😀 😀 😀

sabina001
29. jún 2015

@steinarka 9 som myslela 9..6 . a 25.5 som mala menzes

steinarka
29. jún 2015

@sabina001 no dobre, ale pises, ze ovulacia bola deviateho a plodne dni desiateho az dvanasteho??? ved po ovulacii plodne dni uz nemas..

sabina001
29. jún 2015

mas vajicko este zije 12 alebo 24 hodin myslela som ze sme maly vtedy sex plodne dni mas 5 dni na 3 de je ovulacia ako mi to doktor povedal

steinarka
29. jún 2015

@sabina001 ak dojde k ovulacii tak este den po nej si "plodna".. to znamena, ze toho desiateho si este plodna bola, ale jedenasteho a dvanasteho je vsetka snaha marna.. plodne dni mas PRED ovulaciou a DEN PO ovulacii.. 😉 ak si si taka ista, ze si mala deviateho, tak cca od siedmeho do desiateho si mala plodne dni..................................................

sabina001
29. jún 2015

@steinarka hej 9 som mala ovulaciu podla hlienu a vacsej chuti na sex viem kedy mam ovulku 🙂

steinarka
29. jún 2015

@sabina001 ved v poriadku, ja ti len pisem, ze plodne dni po ovulacii uz nemas tak dlho ako pises.. 😉

zuzannaaa
29. jún 2015

@sabina001 presne

sabina001
29. jún 2015

@steinarka no jo dobre heh , mam zmetok uz mi to nemysli a to som dost mudra teraz myslim na nieco ine lebo nechapem preco ma tak strasne bolia prsia su tvrde naliate , podbrusku ma picha nerozumiem uz tomu no vidim co mi zajtra povie na gynde dufam ze to nebude mimomaternicove mam obavy

steinarka
29. jún 2015

@sabina001 moze a nemusi.. pri mimomaternicovom nestupa hcg tak ako treba, stupa pomalsie.. a zena ma doost velke bolesti..

sabina001
29. jún 2015

@steinarka nemam velke bolesti take ako keby som mala dostat zmatok s toho uz nicomu nerozumiem vobec som zufala ani muz nerozumie tiez je zvedavy

steinarka
29. jún 2015

@sabina001 nemas fotky testov? ze ako silnie ciarka

opice5
29. jún 2015

Baby mali ste na zaciatku tehu zapchu, palenie zahy, nevhutenstvo alebo naopak velku chut do jedla? ... Aj prsia mam nejake ine ... ja uz neviem ... Ms meska druhy den, zajtra treti ...

steinarka
29. jún 2015

@opice5 to je este skoro na taketo priznaky.. moze sa jednat o klasicke pms.. mozno sa ti len posunula ovulacia a preto ti "meska" ms....

sabina001
29. jún 2015

@steinarka ja si ich neodkladam vyhadzujem ich , ale vsimla som si ze zacinaju byt coraz tmavsie zajtra rano si idem robit test a dam ho sem aby ste ho okomentovali potrebujem niekoho nazor co si mysli o tom teste pred tym ako odidem

opice5
29. jún 2015

@steinarka mne ms nikdy nemeskala ... Ach ja uz neviem

steinarka
29. jún 2015

@sabina001 dobre 🙂
@opice5 to, ze doteraz ti nemeskala nikdy neznamena, ze teraz meskat nebude 🙂 telo sa meni, vsetko je o hormonoch.. a menstruacny cyklus nemusi byt ako hodinky.. staci nejaka mensia choroba, alebo stres, alebo rozne ine faktory a ovulacia sa hned posuva.............

sabina001
30. jún 2015

@steinarka ranný test co si myslis dala som tam foto aj negativu neni to kanálik ?

lilimoni
30. jún 2015

@sabina001 toto na kanalik nevyzera 😀

sabina001
30. jún 2015

@lilimoni chcem sa spytat je kanalik taky isty hruby ako kontrolna ciarka ci nie ?

lilimoni
30. jún 2015

@sabina001 na niektorych testoch ano ale takto vidiet nie je 😀 to je uz pekny dusik a vo stvrtok bude este lepsie viditelny 🙂

steinarka
30. jún 2015

@sabina001 aj kanalik byva rovnako siroky ako kontrolna ciarka.. kanalik je sivej farby a trhotenska ciarka je ruzova..toto je skor sive, aj ked mi je divne, ze tak silnejsie vidno.. skus digitalny testa mas istotu, nemusis hladat ciarky...

babucika
Odpoveď bola odstránená
sabina001
30. jún 2015

@babucika ešte nic nevidel povedal mi že je skoro idem tam znovu 7.7 tak som zvedava boli ma podbrusku ako keby som mala dostať to ešte čas , no uvidíme pokiaľ sa nic neukaze nedostavi menzes tak mam čakať ☹ , som stoho na nervy

bombulka666
30. jún 2015

zdravim žienky 🙂
3 dni mi meska ms, co myslite, je tam nieco?

lilimoni
30. jún 2015

@bombulka666 beloba 😒

bombulka666
30. jún 2015
piacere
30. jún 2015

@bombulka666 tam veru nie je nič.