Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
mas vajicko este zije 12 alebo 24 hodin myslela som ze sme maly vtedy sex plodne dni mas 5 dni na 3 de je ovulacia ako mi to doktor povedal
@sabina001 ak dojde k ovulacii tak este den po nej si "plodna".. to znamena, ze toho desiateho si este plodna bola, ale jedenasteho a dvanasteho je vsetka snaha marna.. plodne dni mas PRED ovulaciou a DEN PO ovulacii.. 😉 ak si si taka ista, ze si mala deviateho, tak cca od siedmeho do desiateho si mala plodne dni..................................................
@steinarka no jo dobre heh , mam zmetok uz mi to nemysli a to som dost mudra teraz myslim na nieco ine lebo nechapem preco ma tak strasne bolia prsia su tvrde naliate , podbrusku ma picha nerozumiem uz tomu no vidim co mi zajtra povie na gynde dufam ze to nebude mimomaternicove mam obavy
Baby mali ste na zaciatku tehu zapchu, palenie zahy, nevhutenstvo alebo naopak velku chut do jedla? ... Aj prsia mam nejake ine ... ja uz neviem ... Ms meska druhy den, zajtra treti ...
@bombulka666 beloba 😒
@lilimoni :(
@bombulka666 tam veru nie je nič.

@nicolettka2126 Ahoj mojka...skus až o pár dní...viem že je velmi tažké čakať do 14-16dpo, ale to je moc skoro podla mna na testovanie. Mne napr ukázalo slabučkého ducha ktorého takmer nebolo vidno až na 13DPO a takú normálnejšiu čiarku až na 19DPO...držím palce:-*