Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@ivanka12323 test si po mrche nerobila? Ja dnes 8 DPO v piatok mi pomozete vyvolavat ducha 😀
Dnes som si robila test abola tam taka slabuilinka ciarka ale uš skoro 2 miesiace mi tak isto vislo druha ciarka velmi slaba ale pritom som mala mendes co to znamena 😕
@ivanka12323 kanalik, je miesto, kde ti ma reagovat to hcg. Niektore testy presvitaju, ked su mokre a vyzera to ako dusik 😀
@ivanka12323 no je rozdiel ci je ta ciarka siva, alebo ruzova.. ak je siva, tak je to kanalik.. ak je ruzova, tak je to duch
@ivanka12323 mozes, ale aj nemusis byt.. niektore zeny menstruuju aj ked su tehotne.. ale niektore zeny si najdu ducha na tehotenskom teste, no vajicko sa prestane vyvijat a oni dostanu menstruaciu.. vajicko sa vyplavi von s krvou..
30.7 som mala mesturaciu a skoncila 3 .7 a doteras mam spinene svetlo hnede y ndes som si robila tehotenski test
@ivanka12323 a mala si slabeho ducha, hej? tak teraz je dolezite, ci bude ten duch silniet.. skusaj testovat kazdy druhy den rano.. a najlepsie tou istou znackou testu..
@ivanka12323 potom bude treba zajst k lekarovi, aby sa vylucilo pripadne mimomaternicove tehotenstvo napriklad
Bola som a poslal ma na utrazvuk som v anglicku tak tusu diktori zli ako na slovensku tam razdva porátkinne
Ne este on mi povedal ze mi posle papier kedi mym ist a usncaka dajake 2 diždne
@ivanka12323 DVA MESIACE MAS STALE NA TESTE DUCHA?? neviem teraz, ci tomu spravne rozumiem
Mam ducha na teste us 1.6 som mala mesturaciu a teras 30.7 ties ale blabo ako obvikle to su us 2 miesiace ne
@ivanka12323 fuuuuu 😲 no neviem, ci by si sa nemala vratit na par dni na svk na riadne vysetrenie 😒
@ivanka12323 no tak to v ziadnom pripade nie je v poriadku, ked od 1.6. mas stale na teste duchov............................. to nebude normalne tehotenstvo si myslim..

@ivanka12323 to chce klud a nohy v teple. Uz ti ms skoncila? 🙂 stres ti rozhodne neprospieva 🙂