Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Ahoj @ivanka12323 ja na tvojom mieste urcite by som to riešila s doktorom .Ale na druhej strane uz dom aj par príspevkov čítala ako baby mali ducha na teste skoto kazdy mesiac a pri tom boli v poriadku .Ale urcite pre tvoju istotu by som šla k doktorovi .Citam ze nie si na Slovensku no najlepšie by bolo keby si prišla na SK .A aby sa doktor pozrel na teba .
Ahoj dasaa no zajtra pojdem k doktorivi a povjem mu to dakujem za radu ale us 4 krat so potratila
Som tehotna ci ne
@ivanka12323 silnie ti čiarka ? Ak ano tak si tehotná ak nie tak nie si tehotná .Myslim si ze ak si uz 4 krát potratila tak lekár by ti mal dávať časté kontroli ked mas náznak tehotenstva .
Ne je silna slabulinks ta drha velmi
@ivanka12323 ale ved my nemozme vediet, ci si tehotna.. len lekar ti povie ci si alebo nie si..
Ook
@ivanka12323 tie testy MUSIA tmavnut, na začiatku sú jasné pravidlá, hcg musí rásť! A testovať vždy s tými istými testami
Ako sa da foto abi si videla
@ivanka12323 tam kde dávaš komentár a dole na pravej strane je napísane +Pridaj fotky .
Us so dala fotku
@ivanka12323 prave som ti odpisala komentar pod album..
@ivanka12323 a este nieco.. ak sa s niekym bavis, alebo niekomu odpovedas, stale musis stlacit tlacitko "ODPOVEDZ", aby dotycna vedela, ze tvoja odpoved patri jej..
Ok nevedela som to dakujem
@steinarka mozem mat 2x do mesiaca mendes taki slabsi a test druha ciarka velmi slaba
@ivanka12323 ahoj 🙂 Tak isto som videla foto testikov...a skor to asi bude kanalik ;) Ak mas blby pocit....tak chod k Dr.na vysetrenie .. HP a tak ;) Ci je vsetko ok ;) No podla testikov to tehu asi nie je ;)
@veronikax co to je kanalik
@ivanka12323 stranku....dve...predtym...ti to vysvetlovalo jedno dievca ;) Kolko mas rokov ? ;)
Aha us viem dlho som ocikavala mam 20
@ivanka12323 a coze robis v Uk ? ;) :P a kanalik nie je len z dlheho ocikavania 😂
@ivanka12323 ale nevrav.. pred chvilou si pisala, ze mas 18.. fuuu ako rychlo ten cas letiii 😕
Mam vas v piči ja rospravam zos srdco avi zos sradi ne ani mi us nepiste prosim vas us nechcem pocuvat tie debiliti o manazerke a majitelke 😝
Nepiš mi uš viac a ni nikto
Ejjjj baby co to ?😊
Aj tisi taka ako oni prosin nech mi us tu nikto nepise lebo oni robja len srandu zomňa ja sa snim viadrujem pekne a oni sradu robia tak nech mi us nepisu

@ivanka12323 akoze co mas povedat.. no ze mas problem a mozno aj vazny.. proste to treba riesit.. hadam ti za to neusekne hlavu, nie?