Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Vat som nevedela kolko som mala kramy a kamoska mi pomohla a teras us viem
@ivanka12323 sa nehnevaj, ale kamoska vie lepsie, ci mas kramy, nez ty?? 🙂 a akoze si nevedela, ci si kramy nemala dva mesiace, a potom si zistila, ze si kramy mala dvakrat za mesiac.. nooo tak to je teda velmi velka filozofia toto..
@dasaa si tam
@steinarka ook
@steinarka but taka dobra a daj mi pokuj uš
@ivanka12323 pravopis tipujem tak na .. 5 rokov ?? Lebo 12 az 14 rocne si myslim...ze by uz vedeli kde ma ist ake pismenko...a makcen ... a ine zivotu dolezite a zahanbujce veci :P Ak sa nudis...otravuj vzduch na Pokeci ;) Ak si si nevsimla...toto je skupinka ludi...ktore sa snazia o nieco velmi dolezite...po com velmi tuzia ;) Nie je problem napisat adminovi...a zistit si tvoju IP adresu a tym padom aj tvoju skutocnu adresu. Odporucam zrusit si konto...a dat si pohov s touto strankou ... A SPAT ! Isto si uz davno mala byt v posteli ...a teraz maniacis pod perinou ;) Tak dobru noc prajem...a odporucam sa vyjadrovat slusnejsie ;)
@ivanka12323 inak aj to tvoje "zdoverenie sa ", ze si msla 4 pot raty. Myslim, ze take veci by si namala tak lahkovazne pustat z ust. Neprajem ti nic zle, ale aby sa ti to raz nevypomstilo. Nie je to vtipne a je to nefer voci zenam, ktore take niečo naozaj postihlo.
Baby taka blba otazka ale uuuplna beloba ha 10 DPO je v pohode, ze? 🙂 skusim este v nedelu, co bude 13DPO a ten by uz mohol ducharcit, ci? 🙂
@lilimoni no tie testy sa volajú promatis, budem držať palce....ja som dokonca v den neočakávanej začala krvácať slabo a na pohotovosti to uzavreli že nič nevidia a nič z toho ....hcg bolo 47 a že to je málo ale ja som tak mala v 3tt aj pri malej a už ide mať 3 rôčky....v pondelok som už mala hcg 1050 🙂 takže každá sme iná a možno ti duch vyskočí neskôr... 🙂
@smart27 ja som k prvej prisla ako slepe kura k zrnu 😅 brala som HAK a mrcha prisla nacas a potom som po mrche uz HAK prestala brat bo som mala pecenove testy na hranici, takze som radsej vysadila. Druha mrcha meskala dva tyzdne, tak som nabehla k dr, ze co to, sex tento cyklus ani nebol a na sone uz baabo 😨 Ze 12 tt 😀
Mne sa i dusok vyhyba :(

@ivanka12323 no ak je podla teba veta "mam vas v pici" peknym vyjadrovanim, tak klobuk dole pred tebou