Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@steinarka dakujem ked som prvu dcerku cakala tak som od zaciatku az do porodu vracala som prelezala asi pol tehotenstva v posteli do mna sa ani voda nedostala nic aj 4 krat do dna som vracala nemala som dobre tehotenstvo aj mi opuchali nohy ale teraz sa bojim aby mi nebolo ze lebo by som to neprežila
@steinarka oo no ta sa.tesi 🙂 dnes z krvi "jednoznacne" potvrdene, 27.7ultrazvuk dufan ze tak bude pekbe bit srdiecko 😉 a ze to bude rovnako bezproblemove tehu ako pri matkovy 😉 len k nemu sme sa ani neviem ako dostali 😉 nebol v plane ani nahodou ale vsetko odstartoval..svadba...teraz mame aj vlastbe byvanie...bezneho kto vie kde by sme boli..hoci vlasy z neho vypadavaju ako zlosti ale nevadi ja som asi ani nepocula zema niekto "dobre"dieta...20mesiacov...pre niekoho vela pre niekoho nic...premna...teraz ked sa spatne vratim...tak je to dobre...zamestnala som sa...nieco sme dokupili do bytu...mame auto-sice zroch benzinu ale posluzi 😉 do koncaroka mam zmluvu..tak mesiac pomarodit a sup na matersku 😉 vsetko ma svoj vyznam 🙂
@zuzannaaa tak hlasim mrcha dorazila vcera ☹
@kristinka28 Nieeeee :( aj ja som nanervy. Umna tento tyzden zajtra pozajtra ... Ale ja nechcem
@abigael ahoj abigeal
@ivanka12323 ahoj
Ahoj dievcata,prosim Vas ( v tomto sa moc nevyznam).Stane sa,ze ocikate ovu a zaroven z toho isteho prudu tehu test..polozila som ich tesne vedla seba,ze by sa ta druha ciarka "prepila" z ovulacneho na tehotensky? Dakujem za rady ,pripadne skusenosti..(ja viem,je to cudna otazka) 🙂 prilozim foto..dakujem
@jani255 ja uz teraz gratulujem!!! krasne //...ja som mala tiez na tehuteste ciarku a spravila z toho isteho mocu aj ovutest a bol rovnako pozitivny, ako Tvoj...🙂...ak si si nie ista, ci ta oci neklamu, zajtra rano tesni este raz pre potvrdenie a potom utekaj k Dr...a krasne tehulkovanie Ti prajem...😉
Dakujem.rano otestujem sam tehu..nech sa mi neobtiera o ovulacny ;) lebo fakt mi to tak prislo,islo to farbivo naraz a boli vedla seba nalepene..preto taka otazka,ale dufam,ze kazdy reaguje na inu latku..
Tak baby aj ja som to uz dnes dostala...svina mrcha...strasne som sklamana...ale strasneee ☹ a to uz som bola fakt presvedceba ze som v tom

@abigael gratulkaaaa kolaje do Prahy toto 😵