icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

mamjka
16. júl 2015

ženy ja som jaka blbá.... 😅 ja stresujem čo také slabé čiarky a ja celý čas robim 25 kove testy 😀 ale je silnejšia dnes.... 😵

jana290585
16. júl 2015

Ahojte kocky 🙂 aj ja som si uz nasla ciarocky, no u lekarky nic... tak mam prist zasa v pondelok 🙂

steinarka
16. júl 2015

@jana290585 juj tak to su veeeelmi slabe ciarocky na to, aby bolo u lekarky nieco vidiet 🙂 to aj hcg v krvi bude nizke.. kazdopadne je to tam..

jana290585
16. júl 2015

@steinarka ona robila test z mocu iba takisto ... tak snad v pondelok 🙂

miaanna1
16. júl 2015

@zdencaaaa @mamjka @veronikax juuuj dakujem, dnes je ciarka este silnejsia... velmi sa tesim, snad sa mi podari toto tehotenstvo priviest do uspesneho konca 🙂

zdencaaaa
16. júl 2015

@miaanna1 držím palce aby to všetko dobre dopadlo 🙂

majka03
16. júl 2015

Ahojte dievčatá, tak ten na pravo je predvcerom a na lavo dnes predchvilkou,vcera som bola u lekara,povedal mi ze este nic nevidi,ale sliznica je vysoko ze podla testov a sliznice sa jedna o tehu, ale mam prist znova na ultrazvuk o 10 dni,tak dufam,ze uz nieco bude vidno 🙂

luta13
16. júl 2015

@majka03 drzim silno palce...na testoch mas krasne //...Gratulujem Ti...🙂 uzivaj tehulkovanie, ak Dr.potvrdi na 100%...😉

luta13
16. júl 2015

@jana290585 drzim palce...ciarky su krasne...😉

luta13
16. júl 2015

@mamjka ale su peknucke //...😉 ...aj ked su 25-kove...🙂

veronikax
16. júl 2015

@mamjka kraaasne chyta farbu 🙂))) Uz si bola u Dr? Ci este nie ? 🙂
@miaanna1 drzim palce ;) Isto vsetko dobre dopadne ;)
@majka03 gratulujem ;) Podla ciarky bolo este skoro na sono ;) A pre porovnanie ciarky je lepsie ak sa robi rovnaka znacka testov a rano ;) no isto vam to vyslo 🙂) paraaada ;)

majka03
16. júl 2015

Ano este mam jeden ten isty na zajtra rano,ale potom uz prestavam testovat aj stresovat teda podla reci Dr 🙂 Operaciu mam zrušiť a uz len vydržať do štvrtka ci bude nieco vidno 🙂

rycaryca
Odpoveď bola odstránená
veronikax
16. júl 2015

@rycaryca ten posledny je digi test? ;)

rycaryca
16. júl 2015

Áno ten je digitálny clearblue, prečo?

rycaryca
16. júl 2015

@veronikax áno, všetky sú 25 citlivosť clearblue, aj 23 DPO, na displeji bolo not pregnant, pretože displej vyhodnotí výsledok do 3min, a je to aj 25 citlivosť, jednoducho displej sa rozsvieti po 3min, ale keď som ho rozobrala aby som si ho pozrela bola tam druhá čiarka, skutočne neviem :-/ zajtra ráno spravím ďalší, a pôjdem po výsledky krvi, no aký iný dôvod môže byť na slabých duchov?

lenttillka14
16. júl 2015

@rycaryca digitalny test ma dvciarky vzdy. Aj ked nie si tehu. Podla intenzity tej druhej sa da teoreticky urcit tehotenstvo ale takto slabunka je jasne negativny. Videla som rozobraty pozitivny digi a druha bola tak silna ako prva.

rycaryca
16. júl 2015

@lenttillka14 hmm, myslím že máš pravdu no nemôže byť takáto slabá preto že hcg ešte nieje dostatočne vysoké? :-/ vieš ide o to že u mňa je bežné mať mrchu aj počas tehu, a myslím si, že pokiaľ ju máš do toho momentu to hcg je zrejmé nízke?? :-? Skutočne neviem len konštatujem, som už nervózna, dva krát som bola tehu(úspešne) , ale nikdy som netestovala tak skoro.. 😖

steinarka
16. júl 2015

@rycaryca netestovala skoro?? podla teba je 29dpo skoro? tam uz mali byt kolajnice ako hrom 😕 uz na 19 dpo by mali byt kolajnice poriadne

rycaryca
16. júl 2015

@steinarka snáď áno aj v prípade, že máš svoje dni? A potom to znamená, že sa tehu neudržalo :( lebo na usg som bola pred 4-5týždňami, no všetko bolo OK

steinarka
16. júl 2015

@rycaryca ak mas skutocnu menstruaciu, tak tehotna nie si.. ak je zena tehotna, tak menstruacia je slabsia, ale ciarka je silna.. ak prestane silniet, tak nieco nie je v poriadku.. tebe to nesilnie vobec.. 😖 mrkni nejake strany dozadu, co baby davali testy, ze ako to ma silniet.. kazdy druhy den sa ma hcg priblizne zdvojnasobit, takze tomu ma odpovedat aj silnejuca ciarka

karolina196
16. júl 2015

@steinarka Tiez som na to kukala,ci myslela ozaj 29DPO alebo 29DC 😕

steinarka
16. júl 2015

@karolina196 no ved prave, ja som mala co robit, kym som sa z tych testov vlastne vysomarila.. prvykrat vidim nieco take 😕

lenttillka14
16. júl 2015

@rycaryca bohuzial takato ciarka je aj pri nulovom hcg. Vlastna skusenost. Ked som ju mala vela som hladala o tom na forach ale je to jednoznacne negativny test.

steinarka
16. júl 2015

@rycaryca pockaj teraz nejako nerozumiem.. ty si bola pred mesiacom na ultrazvuku a dostala si menstruaciu potom? spravne rozumiem tomu?

rycaryca
16. júl 2015

@steinarka ach tak ja som už toho nečítala ☹ a áno posledná trvala len 3dni no bola asi tak 60 %ale bola, tak dakujem snáď,tento príspevok a vaše odpovede pomohli aj iným, v podobnej situácii, všetkým držím palce 😉

karolina196
16. júl 2015

@steinarka Taky tak 😀

karolina196
16. júl 2015

@rycaryca Toto pravdepodobne tehu nie je ☹

steinarka
16. júl 2015

@rycaryca no prepac, ale teraz som totalny jelen.. tak ides k lekarke pred mesiacom, nasledne dostanes menstruaciu a ty to neriesis s doktorkou? alebo ona ta neobjednala na dalsie sono? alebo preco vlastne si este stale robis testy, ked si uz mala potvrdene tehotenstvo doktorkou?? 🤐

rycaryca
Odpoveď bola odstránená