Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@steinarka 😕
@karolina196 ty tomu rozumies, len ja som tu z toho totalny blazon? 😀
@rycaryca Kolky den cyklu si?
@steinarka Absolutne.Pisala,ze este tak skoro(29DPO) nikdy netestovala 😀 na testoch skoro nic nie je,tak teraz netusim na co sa vlastne pyta 🙂
@steinarka dajte mi chvíľu, tak takto pred mesiacom som bola na usg pretože som chcela zistiť ovulaciu, cyklus, ako na grafe mozete vidieť no 3.7 som dostala ms,5.7 konec,takže na usg som bola cca týždeň pred ovulaciu, no a keďže videní ovulácie som mala kex 20.6 tak sa nám snáď zadarilo, no to že 3.7 to prišlo má zmiatlo, a 7.7 keď už mal byť posledný deň ms, tak som si robila tehu test..
@rycaryca ty si si myslela, ze sa vam hned zadari, ked mas ovulaciu?? a robila si si test hned po menstruacii?? 😀 jesis.. ale ved to, ze mas ovulaciu a milujete sa v ten den este neznamena, ze aj otehotnies.. proste si ten cyklus neotehotnela a toto na testoch su len obycajne kanaliky.. tehotna nie si.. vela stastia na dalsi cyklus ti prajem.. a ked si toho 3.7. dostala menstruaciu, tak dnes si estelen 14 den cyklu, to znamena, ze este ti len ovulacia prebieha... absolutne nie si 29 dni po ovulacii...................
@rycaryca Mozno som to trochu pochopila.Ty proste ratas stale vsetky dni od ovulky a tie kedy si mala mrchu.Pravdepodobne si to mala naozaj mrchu,nie vzdy cyklus byva rovnaky.A ked si bola pred tym tehotna aj pocas jednej mrchy,teraz to tak nemusi byt.Uvidis co ti povie doktorka,ale tie testy tomu akosi nenasvedcuju.No,drzim palce
@rycaryca ale ty si musis ratat novy cyklus od prveho dna menstruacie.. minuly mesiac si neotehotnela aj ked si ovulovala.. menstruacia ti zacala 3.7. to znamena, ze to bol prvy den cyklu.. dnes je 16.7., takze si 14 DC, teda strnasty den cyklu.. akonahle ti prebehne ovulacia, budes si ratat DPO, teda den po ovulacii.. ale na to musis vediet kedy budes mat ovulaciu
kks, trikrat som si vsetko precitala ohladne rycaryca, toto je konecna tu. nechapem stale
@ladyblcha 😀 nee, ona si to len zle ratala a zle sa vyjadrila ohladom toho naco vlastne bola u doktorky.. my sme to pochopili, ze bola u doktorky na potvrdenie tehotenstva, ale ona bola na zistenie ovulky.. a dostala ms, no cyklus si stale ratala ako DPO, teda neratala novy cyklus, ale ratala stale dni od tej poslednej ovulky.. ale uz to je ok, uz chape.. a hned po skonceni menstruacie si robila tehotenske testy, no jasne, ze jej tam len kanalik ukazovalo, kedze estelen ovuluje..
@karolina196 OK tak to mi už zrejme začína ďalšie ovu, ale ta BLT tiež už pridlho zvýšená, zvyčajne je 36.3-36.5 no teraz sa drží..
@rycaryca vidim kanaliky..ak mas ms bohozial mikropotrat..
@zvolsiinylogin ale kdee, nemala mikropotrat, ona ani tehotna nebola.. uz sa to vyjasnilo, nepletme ju zase 😀
@zvolsiinylogin nemá mikropotrat, tehotná ani nebola
@rycaryca Kup si aj ovulacne testy a budes presne vediet kedy mavas ovu. 😉
@steinarka ty si vazne dobra !!! ;) Klobuk dole ako ti to pali 🙂) Ja som bola uplne mimo...a zrazu ma osvietilo 🙂)) Si frajer!! -ka 🙂)))
@rycaryca ako som pochopila...ovulka bola 🙂 Tak drzim palceky...aby sa to podarilo ;) a aby si mala obe pekne ciarocky ;) a tak isto odporucam ovu testy ak chces presne vediet..kedy bola ovulka ;) daju sa aj tu kupit ...a za lacno 🙂 aj ovulacne aj tehotenske ;)

@steinarka pred mesiacom som tam bola ohľadom ovulácie, pridala som graf..