icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

veronikax
18. júl 2015

@steinarka jemine 😂😂😂😂 tak tak .... ale radsej pst ... bo sa zase do.mna pusti 😂😂😂😂😉

zuzannaaa
18. júl 2015

@laauraa tam ciarocka vyzera ze je ,,,, ale foto nieje dost ostre cize to neni az tak dobre vydiet ..... Trotztem viell glück🙂

laauraa
18. júl 2015

@steinarka oki dakujem a ked som si robila test bola som 22dc je to skoro? a ten vytok nikdy som to nemala

zabudnuta
18. júl 2015

@steinarka dakujem ved jasnacka uvidime. Len som bola zvedava lebo ja tam moc nevidim :D alebo mam picit ze som si to očami do kreslila.
@zuzannaaa netusim kedy bol den ovulky pretoze mojim teplotam sibe 😂 pripajam graf

steinarka
18. júl 2015

@laauraa nikdy si to nemala, teraz si to mohla mat, telo sa meni a pritom to nic nemusi znamenat.. a nie je dolezity DC, dolezite je DPO, teda dni po ovulacii... kedy si mala ovulaciu? vies?

steinarka
18. júl 2015

@zabudnuta teplotam nesibe, teploty su super.. ten pokles, ktory mas toho 12.7. sa vyskytuje v grafoch pri uhniezdovani.. lenze keby sa ti vtedy vajko uhniezdovalo, dnes by si uz mala silnejsiu ciarku.. ale to nevadi.. takze super, len nech sa drzi pekne hore 🙂

zabudnuta
18. júl 2015

@steinarka no uvidime. Nech cem si robit falosne nadeje. Dakujem

steinarka
18. júl 2015

@zabudnuta jasne, treba byt nad vecou, to je ok 🙂

veronikax
18. júl 2015

@steinarka a ja som si z grafu myslela...ze ovu bola toho 14-15 aaa uhniezdenie na 4 dpo :P Ci som velmi mimo? 🙂 14-15 mala aj ovu bolesti 🙂

steinarka
18. júl 2015

@veronikax no to by bol velmi slaby vystup teploty, kebyze na 15dc bola ovulka.. preto aj graf vyznacil ovulaciu az neskor.. ked uz polemizovat, tak nad 21dc.. ci tam nahodou nebola ovulka az... kebyze si popritom robi aj ovu testy, tak by mala jasno

laauraa
18. júl 2015

@veronikax nie nemam :( to je najlepsia co mam.
@steinarka no takto ja mam nepravidelnu ms chodim na vyvolavacky lebo niekedy mi meska aj mesiac dva,,,,25.6 som mala poslednu ms po vyvolavacke ta bola velmi slaba a velmi ktatko trvala 4dni a tetaz ten vytok jeden den, potom bolesti ako pri ms a pichanie do laveho vajecnika od vtedy nic akurat mam dnes nejak citlive prsia, takze ja neviem kedy bola ovulka ;(

veronikax
18. júl 2015

@steinarka takze asi najlepsie uz len cakat ze nedojde ms ;) @zabudnuta .... budem carovata 😉

steinarka
18. júl 2015

@laauraa ak mas nepravidelnu menstruaciu, je mozne, ze ani neovulujes.. robil ti lekar hormonalny profil napriklad?

zuzannaaa
18. júl 2015

@steinarka to rozoberate mna ?

Steinarka to si si nevedela naist lepsiu partacku tu na koniku ako tu traposku co tu take hlody pisala ze som si sama povedala ci ma vsetkych pohromade,,,,,,, tak nebud aj ty mudra zato ze som si robila testy tak skoro Co robis s toho take Haloo tak som si spravyla a co..... Viem ze to je skoro ale spravyla som si no A?
Tak sa ukludni ......

laauraa
18. júl 2015

@steinarka ano robil malo estrogenu, a este nieco ale vravel ze ovulku mam vraj v pohode ze s tym nemam vraj problem ta ja neviem :(

steinarka
18. júl 2015

@zuzannaaa 🙂 zuzka, ja som kludna.. ale v prvom rade ty by si sa mohla ukludnit.. skus brat veci viac s nadhladom.. ak by som ta chcela urazit, tak to napisem priamo tebe 😉 nemam problem urazit cloveka, pokial mam nejaky dovod.. a po dalsie, ja si tu "nehladam partacky".. nemam 12 rokov a nehladam si "kočendy do partie".. 😉 pre mna za mna si ocuravaj tehotenske testy aj pocas menstruacie, mne to je suma fuk.. 🙂

steinarka
18. júl 2015

@laauraa a ten estrogen nijako neriesi? alebo ti navrhol nejake riesenie?

zabudnuta
18. júl 2015

@steinarka ak to bolo nad 21 tak tehu urcite niesom

steinarka
18. júl 2015

@zabudnuta no ano vsimla som si, ze co sa tyka sexualnej aktivity, tak ste namahu nejak extra nevynalozili 😀 ale pokial je si graf isty, ze to bolo toho 12.teho, tak je to ok 🙂

andi1234
18. júl 2015

Ked som si robila 4.deň pred Ms test mal by ukázať dobrý výsledok?

zuzannaaa
18. júl 2015

@steinarka ....... Prave preto ,,,, ze nemas 12 tak sa podl roho spravaj.......

steinarka
18. júl 2015

@zuzannaaa 😉 ked v zivote dokazes tolko, ze ti bude cely svet lezat pri nohach, potom si dovol rozkazovat mi, lebo momentalne nemas na to 😉 CICA

steinarka
18. júl 2015

@andi1234 to zalezi od toho kedy sa ti uhniezdilo vajicko, u kazdej zeny to je inak 😉

zuzannaaa
18. júl 2015

@steinarka...... Tak ma laskavo nerozoberaj ked nemusis , a ja nebudem tak reagovatbako som reagovala ...

steinarka
18. júl 2015

@zuzannaaa oznacila som v tom prispevku TEBA? 🙂 nebud domyslava a nemysli si, ze cely svet sa toci okolo tvojho zadku, cica 🙂 ja si budem pisat co chcem, komu chcem a kedy chcem.. mne nikto /a ty uz vobec nie/ nebude hovorit koho mam rozoberat a co mam pisat, oki? 🙂 uz to pochop..

a dobru noc prajem 🙂 ja idem spat.. a skutocne ma tvoje snahy o "prikazy" a "zakazy" nezaujimaju ;) HAWK

zuzannaaa
18. júl 2015

@steinarka nebud mudra lebo ,,, pisat o Mne nebudes co sa ti zachce lebo ma nepoznas , to iste by som molha. Urobit aj ja a neviem ci by sa ti to pacilo .Tak zvazuj co pises a netrep ........ 😀

steinarka
18. júl 2015

@zuzannaaa 🙂 opakujem: nikde v prispevku nebol oznaceny tvoj nick..

ti kupim diazepam? este raz, kedze si doteraz nepochopila - ja si budem pisat co chcem ja a nie co chces ty.. takze sa ukludni, cica.. svet sa netoci okolo tvojho zadku, a teraz vezmi sacok, daj si ho pred usta a dychaj.. raz, dva, tri.. dva, dva tri... tri, dva, tri... lepsie? 🙂

steinarka
18. júl 2015

@zuzannaaa a este jedna otazka pre teba na margo tvojej prvej vety, ktoru si mi napisala "nebud mudra lebo..." LEBO CO?? mam to brat ako vyhrazku? asi nevies, ze v zakonoch SR je vyhrazanie sa velkym pruserom a moze kludne skoncit aj dohrou na policii 🙂 a ty nevies kto som a nevies o mne absolutne nic.. tak prosim, pokracuj dalsimi vyhrazkami, hod este nieco a garantujem ti, ze to bude mat aj dohru 🙂 a nielen na modrom konikovi.. a toto neber ako vyhrazku z mojej strany, ber to ako poucenie o slovenskych zakonoch 😉

zuzannaaa
18. júl 2015

@steinarka .....lepsie 🙂 a vies ako vav......

Co ti na to mam napisat trapka ,,,,,

Uz sa ukludni , lebo nakoniec si to zacala cele ty ,,,,,,,,,

steinarka
18. júl 2015

@zuzannaaa kedze mas ocividne problem citat, pisem po stykrat - ja som kludna 🙂 a aj kludna budem.. pretoze TY mna rozculit absolutne nemozes a hadam aj vies preco 😀 😀 😀 alebo teda vlastne pochybujem, ze vies preco 😉 bez spat..

a ako vidim, kedze uz pouzivas vulgarne pojmy ako "trapka", tak usudzujem, ze ti dosli slova a tvoj inteligentny slovnik viac slusnych pojmov nepozna, a teda zacinas "utocit" takto 🙂 bavis nielen mna, ale aj mojho manzela.. len tak dalej, nech sa este pred spanim troska posmejeme