Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@steinarka a ja ti opakujem ako sa ty stale opakujes
Keby si ty nic nepisala tak by som nereagovala ,,,,,
Prepac ale hadam sa sa nebudem nechat urazat a vysmievat na moju adresu ... To ty si tu ta co tu dievcata urazas. Nie ja .........a vysmievas ako si to spravyla prave mne ....
Ty si tu uz vela krat odpisala babam. Nepekne Veci s tym tvojim ostrim jazyckom..........
A. Nevyhrazaj sa mi to uz vobec nie je pekne fakt nie ale smutne
@zuzannaaa 🙂 ano, priznavam, viem byt ostra, to je pravda.. ale ostra som priamo na konkretnu situaciu a konkretnu zenu.. tu islo len o cisla.. videla si tam cislo 4 a hned si reagovala, pretoze si si to vzala na seba, hoci teba som nespomenula.. ak by som ta chcela urazit, napisem to priamo tebe.. urazit som ta vsak nechcela a mrzi ma, ze si to vzala na seba.. nijako som ti nevynadala, narozdiel od teba.. nepoznas ma, nevies kto som co som a nazves ma trapkou 🙂 zacnes sa mi doslova vyhrazat, ze nemam byt mudra, lebo... 🙂 tak sa, prosim ta, najprv pozri na seba a potom sud mna.. ja som ta nesudila ani som ti nenadavala.. bavila som sa s veronikou, teda sprava bola urcena jej.. to ONA sa mohla urazit a neurazila sa, vzala to sportovo, pobavila sa 🙂
kolkokrat si tu pridala uplne cisty test, pretoze si testovala uplne skoro a NIKDY som ti nevynadala, ze si trapka.. stale som sa snazila pochopit ta, ze po dietati tuzis a preto to robis, hoci sme ti tu s dievcatami Xkrat povedali, ze testujes skoro.. no aj napriek tomu si testovala a tvrdila, ze tentokrat to vyslo a ANI RAZ som ta nevysmiala a nenadavala ti, ani ta neurazala.. tak bud taka laskava, pozametaj pred svojim prahom a potom tu pis taketo poznamky..
trapka ti moze byt len ta, ktora v zivote dosiahla menej ako ty 🙂 a kto dosiahol viac, kludne si mozme kedykolvek porovnat..
@zuzannaaa ano nechavam to tak.. necudujem sa inym ludom, pretoze tu boli zeny, s ktorymi som sa ostro rozpravala, to je pravda.. boli vymeny nazorov, aj to je pravda.. ale tebe priamo som nic zle nenapisala, takze moje svedomie je uplne ciste.. tak ti prajem dobru noc a zajtra pekny den 🙂
@zuzannaaa uprimne ? Ano mas pravdu ... Nemam vsektych pohromade ...a preto som stastny...spokojny...usmievavy...priatelsky...clovek ;) S obcas zvlastnym humorom...co nepochopi kazdy...hlavne tí ... co su mimo mojej vlny 🙂 Tym padom sa vysvetluje to pomenovanie : traposka 🙂 Moze byt 🙂 Mohla si ma aj horsie pomenovat 🙂
Baby aku citlivost ma clearblue digi test?
Dakujem baby rano spravim a uvidime
@rycaryca ano su vsade rozdielne postupy... Ja som teraz zacala spinit a troska aj krv... Dufam ze Nic zle...
@jana290585 drzim palceky
@zuzannaaa dakujem
@jana290585 ooou, len to nie, nesla si na pohotovost?? 😕
@steinarka nie nepocula som este o tom ale skusim pozistovat dakujem a co sa tyka zmien tak vobec ziadne od zaciatku roka som mala pevu ms az 1.februara potom marec nic dostala som az 11aprila potom maj zase nic dostala som az 25 juna to bola posledna a teraz toho 16steho ten cerveny jednodnovy vytok :/

Kriste pane zeny....prestane...tato tema je tu zalozena kvoli dacomu inemu a nie aby ste sa hadali...