Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@veronikax akoze nap digi este nic neukaze a ak rozoberiem a su tam ciarky to zname ze je to tehu ci ako heh
@kristinka28 podla mna ak nic neukaze, tak tam ani ciarky nebudu, maximalne jedna
@steinarka no ja som raz mala vyzeral ako ten prvy a nebola som tehu ,no ale je pravda ze prvy mi ukazal dusika tak potom som skusila digi a nic tak mozno neudrzalo ,,,
@kristinka28 digi by mal pekne ukazat tehu ... ak tehu si a meska ms ;) A ked ho rozoberies tak bude mat 3 ciarky 🙂 Lepsie pri digi je kusok pockat ... predsa...stoji to dost 🙂
Baby je normalne ze uz mam 4 dni bolesti ako pred ms a ms nikde?
@jana290585 ahoj tak to snáď nebude nič zlé, dnes mi kamoška oznámila že tiež krvacala 3 dní dozadu a šplnila no a dnes si spravila tehu test,hneď aj ovulačne a dopadlo to dobre, zajtra tiež ide pre istotu do gynekológa Myslím že zajtra sa chystáš tak ako aj ka do lekára, ja idem po krvné testy som zvedavá, či hcg sa zvýšilo, ale dnes mi už ide brucho prasknúť a prsia tiež pridám jej foto.. Držím ti palce 🙂
Baby ja sem musím napísať 😀 tiež som sem niekedy v 10/2014 hodila svoj prvý tehu test a nbola si istá či dobre vidím. raz uazoval tak a potom zasa onak.. a dnes mi odfukuje v postieľke mesačné bejby.. Vešmi rada sem nakuknem a pozerám na tie testy a spomínam na tie chvíle napätia, neistoty a tej radosti 😀 😀 kočky držím silno palce každej jednej z vás.. a verím, že potom sem budete chodiť nakuknúť aj vy.. 😉
Tak a je to negativne☹
@rycaryca je to tam 🙂 gratulujem 🙂
@rycaryca pockaj to foto je tvoje ci kamosky?
@rycaryca u mna nie dobre... o babetko sme prisli ...
@jana290585 ako vies? Si bola u doktora?
@steinarka ano prave som od neho prisla.. budeme musiet skusit znova
@jana290585 tak to ma mrzi.. ale baby vravia, ze po potrate je najlahsie otehotniet.. tak drzim palce
@steinarka dufam ze ano 🙂 dakujem
@jana290585 neudrzalo sa ? :/ To mi je luto :/ Drzim palce...aby sa Vam to podarilo co najskor.. a dobre dopadlo ;)
@bella1303 ak si mala duchov a digi ti vyšiel negatívny (ten je tuším citlivosť 25), tak by som sa najskôr prikláňala k biochemickému tehotenstvu, čo by vysvetľovalo duchov, bolesti v podbrušku (sú typické aj pre tehotenstvo) a meškanie mrchy. Ak sa ti mrcha nespustí do dvoch týždňov, zájdi si na vyvolávačku a povedz, nech ťa skontroluje aj sonom, či sa maternica vyčistí dostatočne sama (aspoň u mňa bol takýto postup, nechceli mi robiť kyret, keďže som ešte v tom čase nemala za sebou ani jeden pôrod, tak nechceli zasahovať do kŕčka a maternice). Mimomaternicového by som sa nebála, tam sa telo a teda aj hcg a testy zo začiatku správa ako pri klasickom tehotenstve a zistíš ho na začiatku len tým, že maternica je na sone prázdna (ale to už by muselo byť hcg nad cca 1000, a to by ti už vyšiel aj digi pekne pozitívny) alebo ak berú opakovane krv, tak hcg skáče (klesá, stúpa, klesá, stúpa.....).
Drž sa. .... ešte skús za dva-tri dni klasický prúžkový test a ak by tam bol opäť duch, tak si zájdi bárs aj hneď na gyndu, nech ti pichne vyvolávačku, aby si si zbytočne nenaťahovala neúspešný cyklus. (ak by to bolo zdravé tehu, vyvolávačka ho posilní.... mne pichali agolutin na udržanie tehu v 20tt....).
@veronikax Dakujem Veronika 😉

@laauraa tak to ano.. a mas pocit, ze doktor pre to robi vsetko? nerozmyslala si nad zmenou doktora? neviem vela o tom, ked zena nema pravidelny cyklus, tak ti v tom neviem ani vela poradit 😖