icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

lilimoni
28. júl 2015

@misicka35 gratulkaaaa 😀

zabudnuta
28. júl 2015

@misicka35 vidim! 🙂

misicka35
28. júl 2015

@lilimoni ale fakt? Minulý mesiac som mala hadam všetky priznaky a nic z toho aj tento mesiac mi nie je absolutne nic. Vždy ma boleli prsia a podla toho som aj vždy vedela ze som tehu aj teraz vobec... tak nechapem akurát co ma brucho boliiii

steinarka
28. júl 2015

@misicka35 😵 gratulace

steinarka
28. júl 2015

@misicka35 "priznaky" si zvyknu zeny nahovarat.. a vacsinou ked su ozaj tehotne, tak nemaju ziadne 🙂

lilimoni
28. júl 2015

@misicka35 ja mam priznaky po kazdej ovulacii 😀

zdencaaaa
28. júl 2015

@misicka35 príznaky ešte len prídu 🙂 gratulujem

misicka35
28. júl 2015

@zdencaaaa No tak som zvedava 😉 Ale aj minulý mesiac som mala dusika, síce slabsieho a za dva dni test biely. Tak vyskusam ešte zajtra spraviť, ci sa zase nestrati 😝

zdencaaaa
28. júl 2015

@misicka35 myslim ze tento sa uz nestrati, kludne testuj aj kazdy den ale rovnakou znackou testu

misicka35
28. júl 2015

@zdencaaaa Dakujem teda 😀

misicka35
28. júl 2015

@lilimoni Mňa akurát na siedmy deň pichalo vo podbrusku a bolelo inac nic

lilimoni
28. júl 2015

@misicka35 to je uplne normalny priznak 🙂 testi rano rovnakou znackou 🙂

steinarka
28. júl 2015

@misicka35 presne tak to zacinalo u mna.. podbrusko ma bolelo uz od uhniezdenia tak, ako ma zvyklo bolievat tesne pred ms.. 😉

misicka35
28. júl 2015

@lilimoni Akurát som si bola kúpiť taky istý test, tak vyskysam ráno 😉

misicka35
28. júl 2015

@steinarka Aj mňa bolelo, tak 7-8 deň potom nic aj od včera zase, ale nie v kuse, doobedu mi až bolelo aj teraz už zas nie.... sak som že toho pako. No ale sak uvidim ráno, ako dopadne test 😝

kacenkakatka
28. júl 2015

@misicka35 ja som mala taký istý 🙂 a ms včera nedošla.... tak uvidím 🙂

misicka35
28. júl 2015

@kacenkakatka Nemas foto? Tak budem aj tebe držať palce, aby už neprisla 😉. Aj ty budes ešte zajtra testovat?

kacenkakatka
28. júl 2015

@misicka35 foto som nerobila ☹ ale určite testujem aj zajtra....ale skúšala som to aj s ovulačným testom a ten vyšiel tiež pozitívny 🙂

misicka35
28. júl 2015

@kacenkakatka Tak zajtra odfot a hod sem... porovname 😉 Ja som ovu test neskusala veru... Ty si tiež testovala dnes? Ci včera? Koľko dňový mas cyklus? A ovulku nevies kedy si mala?

zuzannaaa
28. júl 2015

@leniva ahoj moja uz si mala kontrolu ako sa mas ?

leniva
28. júl 2015

@zuzannaaa caw kamoska 😀 no volala som sestricke, ze kedy mam prist ked mi vysiel pozitivne test a vravela, ze hned, nie az od toho 6 tyzdna ako pisali baby. Tak som tam dnes napochodovala ale kedze mrcha meska len stvrty den (teda 32DC) tak nebolo okrem vacku nic vidiet a vzali krv a volam zajtra o vysledok. Ja ani neratam s moznostou, ze to je plany poplach. Aj doktor vravel, ze tehotna som ale kedze bolo vidno len vacok tak bral krv pre istotu. A ten domaci test som robila pisledny vcera a silnejsie kolaje uz asi ani nemozu byt na teste 😀

leniva
28. júl 2015

@zuzannaaa a teda mam prist o 3 tyzdne, t.j. 18.8.

leniva
28. júl 2015
zuzannaaa
28. júl 2015

@leniva pekny 🙂

leniva
28. júl 2015

@zuzannaaa ty uz v piatok ides, ze? 🙂 daj potom vediet ako si dopadla. Mozme si pisat, ked mame cca rovnake terminy 🙂

leniva
29. júl 2015

@zuzannaaa podla vysledkov krvi som v 5. tyzdni 😀 uz to mam potvrdene 😀 ja som happy

zuzannaaa
29. júl 2015

@leniva ....... Ja budem vediet v piatok..... Myslim si ze aj ja som 5-6 t. Tak gratulujem. A krasne tehulkovanie ....... Hehe uz aj pozeras kociky ? 🙂)))))

sophinka17
29. júl 2015

@zuzannaaa a @leniva tak tie su ukazkove 🙂 gratulujem baby! 🙂

luta13
29. júl 2015

@leniva gratulujem!!! uzivaj tehulkovanie...🙂

luta13
29. júl 2015

@zuzannaaa gratulujem...pekne tehulkovanie...😉