icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

leniva
29. júl 2015

@sophinka17 @luta13 dakujem baby 😀 budem si ho uzivat plnymi duskami, je to nadherny pocit

kacenkakatka
29. júl 2015

@misicka35 testovala som včera a dnes, dnes je už trošku silnejší...cyklus mám 30 dňový, predpokladám že ovulka bola 13.7., idem fotiť test 🙂

misicka35
29. júl 2015

Tak dievčence zázrak sa nekona... dnes taký istý test ako včera, ak nie slabší... vrchný zo včera a spodný dnešný... ☹

leniva
29. júl 2015

@zuzannaaa este nie, zatial pozeram ako sa vyvija v brusku a vsetko okolo tehotenstva. Uz som si nakupila nejake knihy tak studujem ako sa stravovat, comu sa vyhybat a tak. Ale ked som v obchode, tak zajdem zakazdym aj mrknut tie mrnave krasne vecicky. A potom ma akurat chyta panika, ze ci to zvladneme s partnerom... A vies co je najhorsie? Dva mesiace po narodeni mame termin svadby, tak neviem ci to mame nechat tak alebo ju prelozit 😒 skor nechcem urcite, male bude na svadbe v kociariku. Len ci tie 2 mesiace niesu malo pre mna po porode 😒

steinarka
29. júl 2015

@misicka35 🙂 klud, skus zajtra, hcg stupa dvojnasobne kazdy druhy-treti den, takze je lepsie robit testy obden a nie kazdy den 🙂

kacenkakatka
29. júl 2015

@misicka35 na fotke vidno čiarku veľmi veľmi slabo, nemám dobrý foťak na mobile ☹ tak nebudem sem dávať žiadnu fotku ☹

misicka35
29. júl 2015

@kacenkakatka daj... pozri na moje... slabucke... 😢

misicka35
29. júl 2015

@steinarka No len mne sa zda praveze tusim ešte slabsia dnes... 😢 ci?

steinarka
29. júl 2015

@misicka35 aj ja som mala jeden test, na ktorom bola ciarka slabsia ako den predtym, stresovala som a aj tak to vyslo 🙂 na druhy den uz bola silnejsia

zalezi aj od mnozstva farbiva v teste

kacenkakatka
29. júl 2015

@misicka35 budem držať pršteky 😉 doktorovi nejdeš skúsiť? ja idem aj na preventívku tak jedným razom všetko vybavím....daj potom vedieť

misicka35
29. júl 2015

@steinarka naozaj? Len včera som ho robila nie že ranneho, bola som predtym asi pol hodinu na wc a som myslela, ze preto je slaby a dnes som robila pekne z ranneho a toto... 😢

steinarka
29. júl 2015

@misicka35 hlavne sa ukludni, lebo stres neprospeje ani tebe ani babatku 🙂 vobec nic nie je stratene

misicka35
29. júl 2015

@kacenkakatka Ja pockam, co to spravi, ci sa nerozbehne ms, alebo nezosilnie ciarka zazrakom. Drzim ti palceky

mawiya
29. júl 2015

@misicka35 mne ukazovali testy silnejšie poobede. a uvidíš zajtra. držím palce 🙂 inak skús iné testy, tieto nové pepino obsahujú málo farbiva

misicka35
29. júl 2015

@steinarka Neni som nervózna, ved nejako to dopadne.. . A nemozu byt na prd tie testy? To sú pepina..

zdencaaaa
29. júl 2015

@misicka35 ešte nezúfaj, čiarka tam je, ono ti nebude čiarka tmavnúť každý deň, podstatné je že tam je, podľa mňa nie je nič stratené

steinarka
29. júl 2015

@misicka35 mozu.. vela bab sa stazuje, ze im tie testy duchuju.. ale toto je podla mna pekne silny duch 🙂

misicka35
29. júl 2015

@zdencaaaa Dakujem pekne.. ved uvidim... len mne sa zda slabsia, ci nie?

misicka35
29. júl 2015

@mawiya No tak vyskusam teda poobede... a ake testy si mam kúpiť?

misicka35
29. júl 2015

@steinarka Tak skusim si kúpiť iný test. Poradis mi aký?

steinarka
29. júl 2015

@misicka35 skus napriklad mamatest, alebo rapi clear, ja som s nim bola velmi spokojna

misicka35
29. júl 2015

No skusim teda. Dakujem

zuzannaaa
29. júl 2015

@sophinka17 dakujem.

zdencaaaa
29. júl 2015

@misicka35 medzi testami máš len pár hodín, môže byť kľudne bledšia...........ja som bola spokojna s testom od Dr. Max, Mamatesty boli veľmi slabé

zuzannaaa
29. júl 2015

@misicka35 a s coho si smutna ... Ved tehu si tak sa tes 🙂

kacenkakatka
29. júl 2015

@misicka35mne testy rapi clear neukázali žiadnu čiarku

zuzannaaa
29. júl 2015

@leniva aha no tak to bude stresujuce si myslim, ale vsetko zalezi aku budes mat organizaciu ak ti bude mat zo vsetkym kto pomoct tak mozno by sa to dalo ... Ale ako pises ja by som to posunula na neskor ,,,, ved vam nic neujde 🙂 aj tak ste uz svoji 🙂

misicka35
29. júl 2015

@kacenkakatka Teraz?

misicka35
29. júl 2015

@zuzannaaa Ved keď zacnu blednúť, alebo nebudú tmavnúť, moze to byt biochemicke, nie? Alebo nedaj boze mimomaternicove. Ale brucho ma furt boliii...

piacere
29. júl 2015

@misicka35 pri mimomaternicovom sa v začiatkoch telo správa ako pri zdravom tehotenstve (vrátane testov), len na utz nič nie je a hladina hcg v krvi môže skákať hore-dolu. Skôr si myslím, že ak testy slabnú, tak je to biochemické.