Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@kacenkakatka Aj obidva testy si mala rovnakej značky? Aj dnes si robila? Aj zosilnela?
áno včera a dnes boli rovnakej značky, to som objednávala odtiaľto z koníka aj s ovulačnými
@kacenkakatka A zosilnela ti od včera čiarka? Aj ja som mala objednane, len som ich už minula teraz zrovna keď by sa mi zisli, tak nemam 😠
@misicka35 trošičku zosilnela 🙂 urobila som ale tiež posledný 🙂 silno držím palčeky nech to výjde...verím že bude dobre 🙂 skús tie testy dr max čo tu boli spomínané a uvidíš... s tými skúsenosť ale nemám
@kacenkakatka Aj ja tebe drzim palce, nech ti všetko dobre dopadne. Sak rozmýšľam, ci mam ešte večer spraviť inaksiu znacku a uvidim, ci počkať do zajtra aj kúpiť zase pepino, ci ako?
@misicka35 počkaj do zajtra. Ale skús iné značku. Na pepino ti písali, že má málo farbiva, či čo ti to napísali. Ja by som šla do inej značky.
@kacenkakatka Tak kupim inu znacku a mam testnut večer a potom aj ráno, aby som videla, ci zosilnie alebo zoslabne?
@misicka35 no tak skús, veď na tých testoch je písané, že kedykoľvek počas dňa môžeš 🙂 potom daj vedieť
@kacenkakatka to je napusane na kazdom ale cez den mas zriedeny moc tak ti zozaciatku nemusi nic ukazat...hlavne aby sa predavali testy..samozrejme ze ked ti uz tyzdn meska tak to je jedno kedy testnes ale ked takto skoro tak urcite rano...
ahojte, prosim vas je lspei si kupit 10mlU alebo 20mlU tehu testy? dakujem
@misicka35 ved o to mi slo 😉 ked som urobila svoj druhy dva dni po prvon tak som tiez cakala silnejsie ciarky....ale zase to bol aj iny druh, prvy bol promatis druhde dva mamatest...ono to jejedno ake si vlastne urobis..ale rob si rano z prveho ked chcesvidiet rozdiel..cez den by si mala slabsie ciarky...
@katuska123456789 nist ☹
@lilimoni este som raz odfotila neviem na tom spodnom sa mi zda niečo...
@katuska123456789 ked mas dostat v sobotu...dnes je streda...a testovala si naobed..co cakas ze tam bude???keby si dnes testla rano tak nic by tam nebolo....urob si test v piatok rano, budes mudrejsia a istejsia 🙂 na tychto vobec nic nevidno
@katuska123456789 Ahoj kukni tuto moj test robeny v nedelu bol spodny
https://www.modrykonik.sk/forum/ideme-na-to/snazilky-jul-2015/
@1234lubka dik to je už take nedočkavé vieš... 😉
@katuska123456789 chaaaoem chapem 🙂 ale priroda je priroda a test je len test.. 😉 nemazmysel takto skoro naozaj... 😉
@tomasko27 no je to tiež biele ale tak isto v skutočnosti aj ten moj je iný trošičku čiaročku vidim... 🙂

@misicka35 deň pred ms som skúšala tie a nič, v deň keď mala prísť a nedošla som robila druhý a tam bola ta slabučká čiarka