Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@misicka35 testovala som včera a dnes, dnes je už trošku silnejší...cyklus mám 30 dňový, predpokladám že ovulka bola 13.7., idem fotiť test 🙂
@zuzannaaa este nie, zatial pozeram ako sa vyvija v brusku a vsetko okolo tehotenstva. Uz som si nakupila nejake knihy tak studujem ako sa stravovat, comu sa vyhybat a tak. Ale ked som v obchode, tak zajdem zakazdym aj mrknut tie mrnave krasne vecicky. A potom ma akurat chyta panika, ze ci to zvladneme s partnerom... A vies co je najhorsie? Dva mesiace po narodeni mame termin svadby, tak neviem ci to mame nechat tak alebo ju prelozit 😒 skor nechcem urcite, male bude na svadbe v kociariku. Len ci tie 2 mesiace niesu malo pre mna po porode 😒
@misicka35 na fotke vidno čiarku veľmi veľmi slabo, nemám dobrý foťak na mobile ☹ tak nebudem sem dávať žiadnu fotku ☹
@kacenkakatka daj... pozri na moje... slabucke... 😢
@misicka35 budem držať pršteky 😉 doktorovi nejdeš skúsiť? ja idem aj na preventívku tak jedným razom všetko vybavím....daj potom vedieť
@kacenkakatka Ja pockam, co to spravi, ci sa nerozbehne ms, alebo nezosilnie ciarka zazrakom. Drzim ti palceky
No skusim teda. Dakujem
@sophinka17 dakujem.
@misicka35mne testy rapi clear neukázali žiadnu čiarku
@kacenkakatka Teraz?

@sophinka17 @luta13 dakujem baby 😀 budem si ho uzivat plnymi duskami, je to nadherny pocit