Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Dievčence, tak jasné, že som to nevydržala a bola vo lekarni a mali len test Dr Max... aj jasne ze som to nevydrzala a testla... ale teraz ako som sa utrela bolo trochu ruzoveho... ☹
@misicka35 gratulácia 😉
@katuska123456789 Dakujem ale ešte sa netesim, lebo som sa teraz na WC utrela a ruzove... ☹ tak sa bojim, ze to neni dobre
@misicka35 neboj možno uhniezdovanie ja som tiež v napati chodim na WC so strachom 😒
@katuska123456789 Teraz uhniezdovanie? Ved som 15 alebo 16 Dpo... a to mam len keď zatlacim ruzove...
@misicka35 hm...to som nevedela nečítala som všetko... šak uvidiš čo bude dalej 😉
@katuska123456789 No ved co iné mi ostava... len čakať... nasadila som si teraz duphaston, tak uvidim
@steinarka ahoj no sla som za nim hlavne z toho dovodu ze som v ten den mala ultrazvukovy pristroj v praci a aj koli tomu krvacaniu 2 tyzdne pred ms
@sunny15 ahoj ms som mala dostat 27.7,,, 16.7 som asi mala ovulku podla dr, kedze som si nasla krv na nohavickach, dala som si do tehu kalkulacky a vyslo mi k dnesnemu dnu ze ak som tehu tak som 4tt a 6dni vraj myslis ze aj tak by nic nevidel v utorok? :( a co mi hrozi ked aj som tehu s robila som v praci z ultrazvukoym zariadenim?? :(
myslite ze som tehu??najprv sa mi zdala ciarka uplne slabucka,taka nijaka,ale ked teraz pozeram,co som odfotila..hm
...inak 5 dni mi uz meska MS,tak som cakala ze wwwauuu aka bude tá ciarka silna,ale v skutocnosti bola velmi slaba,...
@misicka35 bez k lekarovi!je aj silnejsi utrogestan ..
@laauraa neobavaj sa 🙂 aj ked si tehotna, je vela zien, ktore o svojom tehotenstve netusia dlhe tyzdne, vykonavaju hocijake veci, ktore mozu babatku uskodit, a aj napriek tomu maju zdrave babatko.. hlavne hlavu hore! 4tt+6 je este malicko, to na ultrazvuku nemusi byt nic vidiet.. robila si si test aj dnes? vidno na nom nieco? lebo ak si tehotna, tak uz by malo byt pekne vidno obe ciarky, kedze ms ti meska 🙂
@madana jasne, ze si tehu 🙂 blahozelam.. mozno ciarka slabsia, lebo si mala neskor ovulaciu, kazdopadne je to tam
@tomasko27 blahozelam 🙂
@zvolsiinylogin Myslis, ze duphaston mi nepomoze? Nasadila som si aj ascorutin. Nemozem to mat z toho,ze však som mala mat teraz MS? Dnes zatiaľ som nemala nic, tak uvidim. Ale dakujem, keď sa to zopakuje, tak pojdem.
@tomasko27 je super že vám to vyšlo na prvý šup...ja som už asi stará ☹
@katuska123456789 Stara isto nie,no neviem ako ale vyslo
@tomasko27 41 rokov je dosť....a najlepšie je ked nevieš ako a kedy 😀 😀 😀 žiadne stresy a testy pohodička proste
@katuska123456789 Zeny aj v takom veku maju dieta.raz sme skusili a tak dufam ze to dobre dopadne,aj ked neviem bojim sa
@tomasko27 ak sa cítiš ok a nemala si problémy predtým pri deťoch tak si myslím že bude všetko ok treba myslieť pozitívne 😉
@katuska123456789 Boli ma podbrusko a lava stana a obcas aj prava strana ale ze to moze tak byt,zajtra idem do mesta tak skocim k dr ze kedy mozem prist.
@katuska123456789 sama sebe si pisem,moje nervy 😀 LEnze to je 8r com som bola tehotna a uz neviem ake to bolo.A som taka ospala a unavena.a to som mala 20rokov.
Baby moje zlate, tak som zase nevydrzala a testla pred chvilou... vrchný test je zo včera a spodný teraz. Jeho aspoň trošku silnejší, ci ani nie?

@katuska123456789 nazivo je celkom penka,nie zeby sla oci vybit ale nemusim ju ani hladat,a to bolo 4dni do ms