Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@koka231 ja mám podobne už 5 deň meska. Na testoch slabucke dušiky
@koka231 nie je;(
@mon777 som asi vrtuľník, ale ja na tom spodnom niečo vidím 😀
@mon777 na tej spodnej foto nieco vidim..drzim palce 🙂
@simonkazga
@steinarka
@vikis5
@sibalka21
@petrulkans
baby, mne sa tam čosi marí...ale že ozaj. a pochybujem, že sú to kanáliky, lebo ten vrchný som si robila práve kvôli tomu, aby som vedela, či duchujú a nič na ňom nie je ... a to som bola 6DPO 😀 ahaha 😀 taktý testovací bol 😝 Každopádne uvidíme, ako sa to vyvinie. Kiežby niesli duchovia dobrú správu 😀
@mkado jeeej si zlata 😉 no ako inak upenlivo sa snazime, zajtra testujem lebo mam taky divoky mesiac..dnes som 33DC uz meska,keby chodila normalne 4 den, tak dufam,ze tam rano opat budu // a ty ako? Novinky? Snazila som sa nechodit na MK ale akosi sa neviem premoct, kto iny by pochopil moje trapenia ako vy vsetky "spolucakatelky" 😀
@mon777 ja mam inak skoro identicke testy ako ty..ms ma prist zajtra,tak uvidime..uz sa citim ako blazon,stale len testujem akoby som si chcela tie ciarky privolat
@petrulkans ja to uz tak ruzovo nevidim... Dnes pokles na 36.7 .... Z 37.1 je to ako pad do tmy 😢
@mon777 vidim, ze ani ty nemozes spat 🙂 ja praveze pokles zo vcera o 0.12 stupna som dnes zdvihla o 0,2 stupna. Snes 9 dpo, test biely ako prave vymalovana stena primalex extra white a konecne mi po vcerajsku prestali tie slabunke menstruacne bolesti, ktore som mala asi od 2 dpo...(dufam, ze to nie je nejake prechladnutie ☹(( ). Este v utorok testnem digitalnym a ked nie, tak sa zacinam zameriavat na tatryyyyyy 🙂 ideme na zaciatku septembra na dovolenku, konecne...uzijem si hory, aj ked ja som skor na more, aspon nebudem mat tehotensku nevolnost, inak by akurat hrozila 🙂

@zuzannaaa ďakujem