Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@steinarka ako sa to vezme. Po takmer roku snazenia sa s volnym pribehom ( bez testov a bazalnej teploty) sme prisli o drobca v 6tt. Dva cykli na to sa nam podarilo otehu zas, ale v 12tt ma cakal druhy kyret. To bolo tesne pred Silvestrom. Dali sme si pauzu a v polke maja sme zacalu skysat stastie zas...takze je to teraz defacto druhy cyklus co sme sa zacali snazit znova.
☹ ☹ ☹ drzim velmi palce...
@mon777 hmm to bude nejaka nahoda. Ale takto, ked si tehotna tak ti to ukaze kazdy test. Hocijaky. Len zbytocne budes skoro testovat a skulit na test.... 😉 zbytocne stresy. Ja som pockala do 29dc, to som mohla byt tak 12-14dpo neviem lebo som ten mesiac nepouzivala ovu testy a bolo to tam 🙂 trosku neskir sa ukazala potvorka ale proste bola.tam..slaba ale zretelna na prvypohlad, aj na fotke bolo vidno 🙂 druhy test o dva dni skoro ziadny rozdiel, az o 4dni poprvom teste to bolo jasne ako facka 😉 teraz sa uz tesin na.druhu poradnu 10.8 to by som uz mala.byt 10tt.
@mon777 mne vcera klesla a to som ju mala dost vysoku..klesla z 37,6 na 37,3 ale dnes zase stupla na 37,5 a to by som dnes mala dostat ms..tak neviem..stale mam pocit,ze ms uz uz pride,chodim to pod chvilou kontrolovat na wcko,ale zatial nic,aj ked jasne,ze den este neskoncil..najradsej by som bola,keby ani neprisla..ty mas kedy dostat?
@steinarka @mon777 ahojte kocky, len sa pridam,ze aj ja som v aprili prisla o mimi v 9tt pre problem s krvou o ktorom som vobec netusila, @mon777 skus ist na hematologiu a nech ti urobia geneticke testy na trombofilnystav, mozno to je pricina pri opakovanom ... ja len trosku radim pre rovnaku skusenost, drzim palce
@steinarka si zlata, dakujem...uz sa opat snazime, tak uvidime, dufala som, ze to vyjde tento mesiac vsetko tomu nasvedcovalo, ale podla ranneho testu stale nic, tak opat bude kontrola u dr, tak snad sa test myli 🙂 a ty ako? uz som potom nemala srdce kuknut sa do starej skupinky 😒
@motorolka kolky si DPO? Kedy si si robila test?

@mon777 ako dlho sa snazite?