icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

steinarka
2. aug 2015

@mon777 ako dlho sa snazite?

mon777
2. aug 2015

@steinarka ako sa to vezme. Po takmer roku snazenia sa s volnym pribehom ( bez testov a bazalnej teploty) sme prisli o drobca v 6tt. Dva cykli na to sa nam podarilo otehu zas, ale v 12tt ma cakal druhy kyret. To bolo tesne pred Silvestrom. Dali sme si pauzu a v polke maja sme zacalu skysat stastie zas...takze je to teraz defacto druhy cyklus co sme sa zacali snazit znova.

steinarka
2. aug 2015

@mon777 jaj tak.. aj ai bola na nejake testy, ze preco sa drobci neudrzia? Kolegyna tak potratila uz tretie a nakoniec jej zistili cosi s vrodenou poruchou v krvi..

madame_s
2. aug 2015

☹ ☹ ☹ drzim velmi palce...

mon777
2. aug 2015

@steinarka u mna bol jeden spontanny potrat a jedno tehu "bez plodu" a sam dr. povedal ze su to odlisne dovody takze to, ze sme o male prisli druhykrat bola len cista nahoda kedze lekari dovod na anembryomolu nepoznaju.

mon777
2. aug 2015

@madame_s dakujem zlatko no pre tento cyklus vsetky moje iluzie uz zmizli. Aj ked je fakt ze som od toho nic moc necakala, no uz to zacinalo vyzetat ze to vyslo... 😖

1234lubka
2. aug 2015

@mon777 ale duchuju, dokonca v sbazilkach 2015 ci v jtorej z xy tem sa to rozoberalo, mne strasne duchovali oreto som ich prestala kupovat

mon777
2. aug 2015

@1234lubka no neviem. Mne baby pisali na tieto same dobre ohlasy...ale tak je to asi uz aj tak jedno ☹

lilimoni
2. aug 2015

Baby, ktora ide so mnou vyvolavat ducha? 10DPO

1234lubka
2. aug 2015

@mon777 hmm to bude nejaka nahoda. Ale takto, ked si tehotna tak ti to ukaze kazdy test. Hocijaky. Len zbytocne budes skoro testovat a skulit na test.... 😉 zbytocne stresy. Ja som pockala do 29dc, to som mohla byt tak 12-14dpo neviem lebo som ten mesiac nepouzivala ovu testy a bolo to tam 🙂 trosku neskir sa ukazala potvorka ale proste bola.tam..slaba ale zretelna na prvypohlad, aj na fotke bolo vidno 🙂 druhy test o dva dni skoro ziadny rozdiel, az o 4dni poprvom teste to bolo jasne ako facka 😉 teraz sa uz tesin na.druhu poradnu 10.8 to by som uz mala.byt 10tt.

1234lubka
2. aug 2015

@mon777 kolko mas dpo?

petrulkans
2. aug 2015

@mon777 mne vcera klesla a to som ju mala dost vysoku..klesla z 37,6 na 37,3 ale dnes zase stupla na 37,5 a to by som dnes mala dostat ms..tak neviem..stale mam pocit,ze ms uz uz pride,chodim to pod chvilou kontrolovat na wcko,ale zatial nic,aj ked jasne,ze den este neskoncil..najradsej by som bola,keby ani neprisla..ty mas kedy dostat?

petrulkans
2. aug 2015

BBT graf z tohto cyklu..dnes by mala dorazit ms

motorolka
2. aug 2015

@steinarka @mon777 ahojte kocky, len sa pridam,ze aj ja som v aprili prisla o mimi v 9tt pre problem s krvou o ktorom som vobec netusila, @mon777 skus ist na hematologiu a nech ti urobia geneticke testy na trombofilnystav, mozno to je pricina pri opakovanom ... ja len trosku radim pre rovnaku skusenost, drzim palce

steinarka
2. aug 2015

@motorolka no ved ja som sa ta nechcela pytat, ale vedela som, ze si otehotnela vtedy ako ja, lebo obe sme boli v teme medzi dlhodobymi snazilkami.. tak ma to mrzi, ze vam to nevyslo.. aspon uz vies, kde je problem a nabuduce to pojde lavou zadnou 😵 drzim palce

motorolka
2. aug 2015

@steinarka si zlata, dakujem...uz sa opat snazime, tak uvidime, dufala som, ze to vyjde tento mesiac vsetko tomu nasvedcovalo, ale podla ranneho testu stale nic, tak opat bude kontrola u dr, tak snad sa test myli 🙂 a ty ako? uz som potom nemala srdce kuknut sa do starej skupinky 😒

petrulkans
2. aug 2015

@motorolka kolky si DPO? Kedy si si robila test?

steinarka
2. aug 2015

@motorolka ja uz v tej skupine tiez nie som.. my zajtra zaciname 18tt 🙂 zatial je vsetko v uplnom poriadku, tak sa tesim.. u nas bol jediny "problem" v tom, ze sa nam proste nedarilo.. inak boli vsetky vysetrenia ok.. drzim vam palce, aby to prislo cim skor 🙂

zuzka5650
2. aug 2015

@zuzannaaa tá prvá je troska rozmazaná ale lepsie to nešlo, hneď po dvoch minútach taka slabúčka bola, takže neviem

zuzannaaa
2. aug 2015

@zuzka5650 uz ta vycakavam 🙂))))
Je to slabunke ale ja si myslim ze je tam ja som mala taku istu na zaciatku 🙂)) a uz je Cervena ako ta prva .Volnim okom je to uzcite vydiet lepsie ... co si ty myslis ?

zuzannaaa
2. aug 2015

@zuzka5650 ja som mala presne taku istu na zaciatku 🙂))) ten vrchny

zuzka5650
2. aug 2015

@zuzannaaa ja už neviem ani :D , ale naozaj bude asi lepšie počkať do ms ten týždeň. ale je vydieť. Ešte ho mám na stolíku a stmavla , čo myslíš?

zuzka5650
2. aug 2015

@zuzannaaa myslíš že intezita čiarky by mohla závisieť aj od toho kolko sa predošlý deň/večer pilo?

petra2226
2. aug 2015

Ahojte. Menstruacia mi ma prist az o 6 dni no necitim sa nejako dobre, ved to poznate, klasicke priznaky tak som si skusila teraz urobit test.Viem, ze je skoro no mam pocit ze nieco sa mi tam zda. Co myslite? 😨 😅

1234lubka
2. aug 2015

@petra2226 fotka je strasne tmava..ja tam nic nevidim..urob si test v den ms...alebo digitalny..aj tak je skoro...teraz si mozes vsetky priznaky len namyslat...

steinarka
2. aug 2015

@petra2226 z tejto fotky sa neda usudit nic..

zuzannaaa
2. aug 2015

@zuzka5650 to neviem ale nemala by si pit blaznis ... Kolko mas rokkou ?

zuzannaaa
2. aug 2015
mon777
2. aug 2015

@1234lubka no len mnr dnes bt klesla z 37.1 na 36.7 takze tomu uz nadej nedavam ziadnu...

mon777
2. aug 2015

@1234lubka som 43dc ale len 9 dpo podla fertility...ale bany si myslia ze som 11dpo pidla teplot