Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@isabella22 žeby na nejakej cestičke v zaparkovanom aute? 🙂 ale nie. Opustiť vás, moje zlaté, no čo ste... 😝 len sem tam sa treba povenovať aj manželovi, lebo vyhlási, že sa mu venujem, len keď to mne pasuje a hlavné v plodné dni. Takže digi bol negatívny? škoda, ale ideme ďalej, ja mám tiež pocit, že tento mesiac to nejako nevyšlo, v utorok by som mala mať mrchu a graf bazálnej teploty sa zbláznil... prerátal mi ovu a teraz mi ukazuje, že som už zase 5 DPO... asi som sa na tomto čísle zasekla... 🙂
@majka_3 Ináč zatiaľ žiadne testy 🙂 s čistým svedomím vyhlasujem, že v tej fujavici mi testy ani nenapadli a to som bola vonku v obchode 2x nakúpiť Mikulášske dobrôtky 🙂 skoro ma odfuklo, našťastie nie do lekárne. 🙂
@valika1210 no ja tam nieco vidím,dala som si priblížiť ale teraz neviem ci zas otlacok ci ciarka 😒
@lene27 ty si dobroprajna dakujem 😀 no uz sa nebavíme vôbec a uz dlabem nato úplne ci mam plodné dni.Idem s malou ma trhy sama.Chlapy su niekedy horší ako my ženy pred ms.A nepolavim 😠 najbližšie udobrovanie bude až po mrche. 😠 Ale vam co môžete tak si uzivajte pohlavnej sviezosti zienky moje 🙂
A kolko dni by to asi tak bolo? Ja som si robila testy uz od piateho dňa a boli presne take iste. Kazdy den jeden, lebo som tiez nevedela,ci to nie je len testom ale intenzita postupne stupala a pred dvoma mesiacmi sa nam narodil Matusko 🙂
@karmela ďakujem za reakciu. Vies co, mam nejake fotky, ale neni to moc dobre vidieť . Ale na živo je tam "duch". Ale kaslem na to, za dva dni spravím test a uvidíme. A dovtedy možno aj mrcha príde. Aj ked nemusela by. Druha vec je ze to boli Pepino testy a tie vraj zvyknú ukazovať falošných duchov. Ale u mna je toto prvýkrát co sa mi niečo ako druha čiarka rysuje... Viac menej dnes som si testy robila pretože sa chystám na vianočné trhy, tak či si možem dat varené vínko 😀 no co teda, dám si 😀
@karmela tak keď žiadne udobrovanie, tak žiadne, my sme mali minule také udobrovanie, že mm povedal, že by sme sa mohli aj častejšie tak pohádať, ak bude také udobrovanie 🙂 aj ja chcem ísť na trhy, ale dnes musím upratovať :( máme piatok ako upratovací deň, potom sobota pokoj. ale vždy sa mi tak nechce. Radšej by som išla na tie trhy... berieš ma so sebou? 🙂
@karmela @lene27 majka_3 @isabella22 tak kocky digi testik uz doma takze spravim rano a dam vediet🙂
@valika1210 jeeej super, tak to zajtra nebudeme mať ducha, ale presný výsledok...nech je tam +... 🙂))) už sa určite nevieš dočkať rána.
@lene27. Neviem sa veru dockat....ale mam tusaka ze to nebude moc dobre....no uvidime rano....ale aspon budem vediet ze to bude v niecom inom...
@valika1210 presne tak, aspoň budeš vedieť na čom si. Najhorší je ten pocit, keď nevieš. A prinajhoršom zbehneš k lekárovi. A my ti všetky budeme držať palce, aby tam bolo + . 🙂 Neboj, dopadne dobre.
@valika1210
@karmela
@isabella22
@majka_3
Takže baby, dnes som zistila, že ovu som mala pred 3 dňami...takže po tom, čo sa mi posledný rok posúvala každé 4 mesiace ms o týždeň, tak sa mi posúvala aj ovu... takže sa ja márne snažím 14 DC, keď tá sviňucha ovu je na 22 DC a v iné dni. No čert to ber. Ďalšia by mala byť na Silvestra. Keby to nebolo tak ďaleko... :( a tento týždeň sme nič neriešili... 😖 hoci... posledné ťuťu muťu bolo večer v nedeľu 1.12. a ovu bola 3.12. a pred tým 1.12 sme mali 4 dni pauzu, takže z miliónov manželových rybičiek by mohla vydržať aspoň jedna, no nie? jedna mi bohato stačí... A test by som si vraj mala spraviť až 22.12, aby boli relevantné výsledky... keď v utorok nedôjde ms, tak aj tak to bude len 7 DPO...
@lene27 nie az zajtra mam dostat... ale bolesti presli... zatial...
kde si bluudila? 😀 tolko si tu nebola 🙂 noo veru skoda ze ta nezafukalo do lekarne 😉 som nedockavejsia ako ty 😀 😝
mam podla teba skusit rano ovu test? ci kaslem nato... 😖 😖 😖 😖
@valika1210 drziiim silno palce...zajtra neviem ci budem mat casu sem prist mrknut ...mame oslavu...moj POKLAD ma narodeninky 🙂 ale urcite na sekundu pridem pozriet a dufam ze tu bude test s + kom 🙂
@majka_3 pokladu gratulujeme 🙂 jooj, to sa budete zajtra dobre baviť. 🙂 my budeme asi doma, mm je ešte stále chorý, čo znamená, že mu odchádza hlas a kašle, ale v posteli ho nenájdete. Treba hľadať pri počítači... baví s 50 ročnými kolegami niečo cez net... a cez deň som bola v práci...:( bolo tam dlho a zabudla som, že to musím všetkým 30 kolegyniam kúpiť Mikuláša..tak som v tej fujavici bežala do obchodu nakúpiť niečo sladké a dopadlo to tak, že teraz už nechcem vidieť nič, čo je z čokolády...som prečokoládovaná. 😖
@majka_3 no keď má zajtra prísť, tak ja by som skúsila na tvojom mieste až v nedeľu, lebo spravíš a poobede náhodou príde mrcha. A neskúsiš aj ty merať tú bazálku? ja z tých ovu testov neviem, kedy sú najsilnejšie. A zvyšné testy si vyhodila, či bol ešte nejaký fyzikálny pokus s nimi? 🙂
@majka_3 príjemnú oslavu prajem 😉 daj rano ovu testik 😉
@lene27 jasne,ze tam je šanca oni vedia prežiť tie mršky 😉 tak držím palceky aby to uz bolo.Jasne,ze ta beriem zo sebov na trhy.Ja som tiez dnes upratovala aby som mala pokoj,ale mala sa uz tiez stihla pričiniť bordelom 😀 Zajtra sa teším,ze vypadnem trosku,lebo namna idu nejake depky až priam urevana som 😠 Nemam take stavy rada 😒
@valika1210 Drzkam palceky nech ti vijde + moja po toľkom čakaní si zaslúžiš.
@dorotea2 vinko si kludne daj ja som si dala tiez,síce som este nevedela,ze o dva dni mi vijdu // 😵 a správ test o dva dni a daj vediet
@lene27 nie pokusi som nerobila a ani nevyhodila....necham do zasoby ak budem vediet ze som tehu podla ineho tak potom spravim pokus na tych smejdoch... 😀
nechcem si merat bazalku nemam na to ani ten teplomer a aj tak by som zabudala..ale nehovorim ze pritom neskoncim 😀 uvidim aku budem mat nato naladu robit zajtra ovu test...ak by bola taka palica ze by sa mi oci zarosili 😀 tak vtedy spravim tehu test 😀 neboli ma vobec brucho ale mam ho take nafuknute take divneeeeeee...... 😖 a horsie je ze sa mi zda ze mam divne prsia ale neviem ci si to nahovaram alebo nie 😀 😀 hrozneee somnou.... 😖 😅 😅 😅
@majka_3 nie, ja si myslím, že dátum by mrchy sa neposunie, ona príde okolo toho 10.12, to len že podľa tabuľky mám urobiť testy až 22.12, aby mi nevyšli duchovia, ale diaľnica medzi KE a PO...čo možno dnes nie je dobrý príklad, tú dnes možno zavialo tiež ako tú pri Poprade, že ju museli uzavrieť.
A zajtra ruka hore? bude aj torta? 🙂 sladká či plienková?
@lene27 sladkaaaaa 🙂 pridam vam potom fotecku mojej oslavenkine 🙂 no mojaaa ale mrcha sa posuva ked sa posuva ovu....ja mam nepravidelny cyklusa ratam to tak ze od ovu do 14 dni pride mrcha..cize zajtra je od prvej ovu 14 den cize aj tebe sa mrcha posunie a nepride mozno na cas ale bude meskat....

Ahojte kocky. Co si myslite o mojich testoch? Som 10DPO. Prvý test bol robený dnes ráno, druhy poobede. Naživo tam čosi je, no ale neviem... Prosiiim, posúďte aj vy 🙂