Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@karmela dobre si urobila to svinstva ut do huby nedam...ale tak co mlada a sprosta
@majka_3 tak nádejne to s tebov vyzeralo,ale aj tak uvidíme ci pride ci nepríde.Takze teraz máš dva termíny ms 😀
@isabella22 ono to nieje zle neodsudzujem to,ale nikdy ma to nejako netahalo.Radsej som našla iný spôsob ochrany 😉
@isabella22
@majka_3 takze do nedele by som mala mat plodné dni Hm?mozno sa nieco stihne dovtedy ale pozitivny vysledok tomu hned nedávam 😀
@isabella22 no co mrcha sa nerozbehla?
@valika1210 no to je aka skoda ze tam nieje dr ☹ ale tak do pondelka mas cas 😉
@lene27 no co moja..ako si na tom? nemala si pokusenie kupit a nebodaj spravit nejaky test? ako sa citis?
ja uplne na mrchu...mam pocit ze dostanem...boli ma cely spodok..brucho a mam vytok ☹ je mi dnes aj nejak na nic...mierne bolesti hlavy a tak seliako..uz nech sa radsej rozbehne... 😠
@majka_3
@karmela
@isabella22
@valika1210
@lussy461
Potvrdené - výsledok krvi je 🙂 🙂 🙂 pozitívny 🙂 🙂 🙂 ...
ahojte, už som tu 🙂
@majka_3 dnes si mala dostať ms, no nie? už máš teda tušák, že dnes alebo zajtra príde? výrobcov tých testov by som poslala do zasnežených krajín, hlavne dnes k nám do Popradu a nechala ich vonku v tej fujavici... nech im odmrznú guľky a iné dôležité náležitosti. Veď to nie je s tými testami normálne... hlavne, že zarábajú na ženskej zvedavosti.
@isabella22
@karmela izzy má pravdu, nehnevajte sa... ak je to také zlé, tak o tom nehovorte, proste sa k tomu vrátite neskôr, keď to trochu opadne alebo na to zabudnete. A určite ho vytiahni na tie trhy...a ak by ste išli náhodou autom, tak by si mu mohla navrhnúť menšiu odbočku na nejakú cestičku, kde nikto nechodí a tam... si urobiť pekného Mikuláša 🙂 a možno aj zarobiť na malého Mikuláška 🙂 alebo Nicolaska 🙂
@valika1210 uvidíš, čo ti povie lekár v pondelok a je možné, že cez víkend ms príde.

@isabella22 aha tak uvidis ako bude pokračovať,ja s tym skúsenosti nemam kedže som nikdy antikoncepciu nepoužívala.Ale davaj o sebe vediet co a ako 😉