Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@kristinkam aj podla mna sa podarilo 🙂
@piacere dakujem. a prosim ta ked som vcera vecer zabudla jedenkrat zobrat, nic sa kvoli tomu nestane, ze?
dievcata prosim vas nema niektora z vas dvojicky a fotku z prveho uz? aj keby tam boli hoci len dve gulocky. najlepsie jednovajecne. lebo neviem, ci cosi na tom mojom uz nevidim a dalsi budem mat cca o 12 dni.
@stratenanajdena nie 🙂
Ahojte baby , má niektorá z vás skúsenosti s tým , že na konci 6tt im testy stále ukazovali len duchov ?
@pipko411 a @kristinkam gratulujem 🙂 a krasne tehulkovanie prajem ;)
Ahoj baby som tu nova s mužom sa snažíme o babo testy mi ukazujú len tieň. Dostala som vrchu no trvala 2 dní a veľmi slabá skúsim urobiť test no neviem cítim sa zvláštne mám na niečo chuť no sama neviem načo máte niektorá takúto skúsenosť
Pardon mrchu
@maryhope ak si skutočne reálne na konci 6tt (teda vieš presne, kedy si mala ovu alebo kedy došlo k splodeniu), tak by si mala mať riadne pozitívne testy, nie len duchov, pretože v tom čase je už hcg dosť vysoké. Ešte je šanca, že si mala ovu neskôr ako si myslíš, a teda reálne nie si na konci 6tt, ale možno v nejakom 4tt...
Mate skusenosti s testom z Plus lekaren???
@piacere práve , že ja presne viem kedy som mala ovu a viem presne že som otehu vtedy čiže to môže byť len 6tt .. duch trochu silnie hlavne z ranného moču je úplne viditeľný . Počula som o babách , ktorým pomaly stúpa hcg a test im ukázal viditeľné // až v 8tt . Zatiaľ som testovala len jednou značkou testu , nemôže to byť aj tým?
@isabella22 nieco tam vidim😉
Ano vidim skus o dva dni bude silnejsia;)aj ja som tak msla kazde dva dni silnelo a dnes som uz 16*0
@24daniela24 skusim dnes som kupila testiky 😉
@silvinka000 ahoj, ja som mala tiez pri prvom tehu mrchu len necely 1 den, aj to len take akoby spinenie...bolo to asi uhniezdovanie...skus urobit testik o par dni neskor, snad ciarka bude silniet....drzim vam palceky...😉
@luta13 ďakujem v to dúfam aj ja tak by som chcela mať druhé babo
@isabella22 testni este o 2 dni...je tam ruzova ciarka vidim ju...nie je to len dusik...drzim palceky...🙂
Tesnem urcite ani spavat nebudem 😉
@kristinkam ...ja myslim, ze je to tam!!!..ruzovu druhu ciarku vidim, takze blednut nebude, skus test za 2 - 3 dni...drzim palce...😉
@stratenanajdena nadherne testiky, drzim palce, aby drobuliatko pekne zostalo na svojom mieste...🙂
@luta13 baby ciarka silnie. Mrcha nepride cca o 2 dni budem este kazde rano testovat a pondelok rano spravim digi test co ukazuje tyzdne. 😃😃
@isabella22 je to tam sme na tom rovnako. Kuk moje testy dnes som 12 DPO 😄😄

@stratenanajdena ja som pri prvom synovi brala do 12tt 3x1 a k tomu ešte 2x1 utrogestan