Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@kristinkam ty mas este krajsiu si o den dopredu 😉 tak uz nech sa nam len dari 🙂
@maryhope veru je to slabe na 6.tyzden...ale drzim.prsteky 🙂
@steinarka ale je 🙂 Ak si stiahneš foto do PC a otočíš si ju, tak čiarku krásne vidno aj bez úpravy..... Na 6tt je to síce naozaj slabé, ale duch (a dokonca ružový) tam rozhodne je. Ja osobne si myslím, že je to biochem., ale odpoveď dá jednoznačne gynekológ, tu už testy "nepomôžu".
@steinarka tak ja mám na duchov vytrénované oko až-až 🙂 A ak vidím kanálik šedý, tak to poviem na plnú hubu 🙂 .... ja som si dala tú námahu a fotku jemne upravila (viď. môj vyšší príspevok) a tam je to zreteľne ružové... ak nie, tak potom som slepá ja :-P
Ale každopádne súhlasím, že ak je taký dpo ako prislúcha koncu 6tt, tak to pravdepodobne ok nie je.
@pipko411 je to tam 🙂 testovala si rano??kedy ides na krv?
Ano obidva testovane rano🙂no lepsie povedane po zobudeni.lebo u mna je rano teraz o desiatej cca o pol jedenastej.no neviem kedy pojdem na krv.niekedy na buduci tyzden.nech sme aspon 5tt
@pipko411 krasa gratulka nech bublinka rastie 😃
@luta13 dakujem ti velmi pekne! ale sa o ne alebo onho 🙂 bojim, lebo testy si robim este kvoli tomu, ci mi stupa hcg a viditelne a pekne mi tmavnu ciarky. Ale nie kazde dva, ale kazde tri dni. Od zaciatku. tak snad to neznamena nic zle. ale pravidelne kazde tri dni pekne stmavne. u doktorky som bola a potvrdila ze nieco v maternici je. na dalsiu kontrolu idem az o 10 dni, nevydrzim asi!
juj keby tam boli rovno trojicky aby mi zaplatali dieru v srdci po tych dvoch anjelikoch...
@pipko411 toto.je.moj na.12dpo....to vydrzis.tolko.spat??
ahoj, včera som si robila a vyšli mi 2, a bola už silnejšia. Stále mám tie isté príznaky. Lenže dnes ráno som dostala ms na 27 deň a mávam ju na 29-34 deň, skôr nie. Tak som si spravila poobede test a boli tam 2 trošku slabe ale predsa len poobede. Tak teraz som či nie? Ďakujem za rady 🙂
@zuzka5650 že sa uchytilo ale odišlo menzesom....
ale zaleži aj aký máš menzes ak slabý možeš byt tehotná aj tak..mnoho žien malo MS a boli tehotné..ak čiarka silnie je to len dobre ak slabne nie je to dobre
@zuzka5650 biochemické tehu znamená, že sa vajo oplodnilo ale neudržalo 😒
@maminka1986 nevieš mi asi poradiť kedy skúsiť znova test?

@maryhope ahoj ja som mala stále slabučkého ducha a potom v 5 tt už aj silnel, napriek tomu to bolo mimomaternicové, ale vyčistilo sa samé. Hneď choj k lekárovi.