icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

isabella22
10. aug 2015

@nikusik89 to si povedala pekne 😵 😉

steinarka
10. aug 2015

@nikusik89 presne tak.. niet na co cakat.. co sa ma stat, to sa stane aj keby sa clovek netesil.. a okrem toho, v tehotenstve mozu nastat kadejake komplikacie, tak keby sme stastie odkladali, tak nebudeme stastne nikdy, lebo duplom sa budeme bat o drobca, ked sa narodi a po cely jeho zivot 🙂 🙂 🙂 treba sa tesit a uzivat si kazdy den.. ja sa teraz stavam zavisla na prvych kopancekoch.. uz tyzden ich citim, tak si to dosytosti uzivam 😀

steinarka
10. aug 2015

@isabella22 jaj taaak.. neviem sice co je to endometriozna cysta, ale su zeny, ktore maju endometriozu a v pohode otehotneli aj vynosili babatko, tak proste ver svojmu telu, ze to bude v poriadku.. drzim palce 😉

isabella22
10. aug 2015

@steinarka presne toto som vcera zacala lustit na internete clanky a celu noc som nespala....a uz viem ze to bola blbost...co sa ma stat sa stane....

isabella22
10. aug 2015

@steinarka dakujem uz len verit ze bude vsetko ok... 🙂

steinarka
10. aug 2015

@isabella22 vies, u mna napriklad lekar na sone vobec nic nevidel a hcg som uz mala cca 3500.. a ja, truba, sadla som si za net a hladala.. a vsade som sa docitala, ze ked nad 1500hcg lekar nic nevidi na sone, tak to bude naisto mimomaternicove.. no si vies predstavit ten strach.. skoro ma porazilo.. manzel dosiel z prace a ja splakana ako male decko.. 😖 na druhy den moja psychika uz bola kdesi v prdeli, k tomu zacali tie krute bolesti, tak som hned vecer skoncila na pohotovosti.................. a to len kvoli tomu, ze som citala blbosti na internete

tomasko27
10. aug 2015

Ahojte,tak ja som teraz 5tt+2dni.Ako prezivate tieto teple dni a hlavne noci?No ja v noci nespim,spotena som jako kon a je mi strasne,lebo sa mi chce spat ale sa neda.

luta13
10. aug 2015

@stratenanajdena DRZTE SA!..verim, ze Boh tentokrat stoji pri vas a da vam zdrave dietatko!...a verim, ze 2 anjelikovia boli velmi chorucki, preto si ich Boh zobral skor k sebe, aby si Ty netrpela neskor...je mi to luto - velmi...🙂

isabella22
10. aug 2015

@steinarka tak to ti verim...to dokaze niekedy tie clanky fakt zmagorit...ja som bola akurát na sone...

luta13
10. aug 2015

@simonelabazarova nadherne //...gratulujem...a uzivaj najkrajsie zaciatky a tes sa na kopanceky, ktore budu za 4 mesiace...😉

luta13
10. aug 2015

@isabella22 gratulujem a drzim palceky, aby vetko bolo ako ma byt...🙂

luta13
10. aug 2015

@pipko411 gratulujem..krasne //...🙂

luta13
10. aug 2015

@isabella22 a co ukazalo sono?

isabella22
10. aug 2015

@luta13 dakujeeeeeeeeem....snad uz zacnem byt kludnejsia 🙂

lopticka112
10. aug 2015

Ahojki Babulky. Vsak to nie je tehu???? Davame si pozor, babatko neplanujeme este, ale meska mi dnes zatial len 1 den ale ja mavam takmer na hodinu presne.....

isabella22
10. aug 2015

@luta13 taaaaak no v prvom rade ,,ochota´´ u nas v nemocnici nula bodov...ale to len okrajovo...tak sliznicu mam peknu vysoku,povedal ze cysta no moze byt ale podla neho to vrja moze byt zlte teliesko vraj co bude vyzivovat plod....mala len 3 cm. Pytala som sa ci ma moze tka pichat ten vajecnik vraj moze nemusi to znamenat nic. Mala by som len lezat nerobit prudke pohyby. Vidiet nevidel nic vraj je to straaaasne skoro ked mi ani nemeska. A nemam si robit testy len vraj len zblbnem emoticon

isabella22
10. aug 2015

@lopticka112 myslism si ze nie....je to len kanal...meskat ti moze aj zo stresu,z tepla atd.

sibalka21
10. aug 2015

@lopticka112 nie, je to kanalik

barboritta
10. aug 2015

@lopticka112 hmmmm tak asi zle dávate 😉

zuzu4444
10. aug 2015

Ahojte aj ja pridavam mojho '' ducha"

stratenanajdena
10. aug 2015

@luta13 dakujem ti velmi pekne! len mam obavy, totiz okrem unavy nemam stale ziadne priznaky, hm a to uz mi zajtra zacina siesty (osmy) tyzden, mala som posunutu ovulku o 2 tyzdne a dva dni pred ms som otehotnela. takze v 6.t.t. som pri predoslych detoch uz mala priznaky ako nevolnost a bolave prsia zvacsene a teraz nic tak sa bojim 😢

lenkaks
10. aug 2015

@zuzu4444 Zuzi, aké krásne koľajnice ! Gratulujem 😵

zuzannaaa
10. aug 2015

@zuzu4444 hahha srandujes. Ze ducha .... To snad viac vyditelne ani nemoze byt 🙂)))))))))
Gratulujemmmm

zuzannaaa
10. aug 2015

@lopticka112 ahoj ,,,,,, viac menej tam dusik je . Ja by som uz povedala ze je tam jemna ciarocka ... 🙂

zuzu4444
10. aug 2015

@zuzannaaa preto tie uvodzovky

kristinkam
10. aug 2015

Ahojte dnes je 29 den mrcha chvalabohu nikde nech si len oddychuje. Myslim ze tento digi test len potvrdil predoslych duchov 😃 uz len nech je vsetko ok. Tehulkovaniu zdar.

nynyky
10. aug 2015

Co si myslite o tomto?

kaciatkom
10. aug 2015

@nynyky je tam. Gratulujem

nynyky
10. aug 2015

@kaciatkom modlim sa ne h mas pravdu a neni no kanal. Aj ked ukaze negativ kanal? Lebo tento je v negafive pekne vidno

kaciatkom
10. aug 2015

@nynyky kup si teda dig. Test. Ten ti jasne ukaze ci si alebo nie. Ja myslim, ze ano