Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@kristinkam mne mamatest nikdy neukazal kanaliky tak preto im verim zatial. Skusim zajtra rano opat testnut. Tento som robila vcera poobede len tak ked som kupila test ze vyskusam
@maryhope bola si dnes u lekára?
@simonkazga ahojki , som objednana až na zajtra 15.00 😉
@zuzannaaa Och hadam to je len kanalik ako pisali niektore dievcata (nevedela som co to ten kanalik je ale vygooglila som 😃 ) Nieje ten spravny cas na babatko.....
@lopticka112 nikdy nie je ten spravny cas. My ostatne sa zas modlime za dve ciarky a zdrave babatko
@lopticka112 myslím, ze ti môžeme gratulovat k tehotenstvu
@lopticka112 mhmmm teraz to nema velmi farbu...skor by som povedala ze zatial to je kanalik 🙂 Tak drzim palce...aby kanalikom aj ostal 🙂)))
@nynyky zatial to vyzera uplne ako kanalik ;) nevidno farbu 🙂 skus si neskor urobit. No kanaliky pekne vidno aj na negative 🙂 Takze zmena foto je uplne zbytocna ;) Drzim palce aby to dostalo farbu 🙂
@isabella22 preco si nerobis rano??? ;) nemozes porovnavat testy ... ked si jedne robis rano a ine vecer 🙂 Na to ze je robeny vecer...je pekna ciarka ;) Silne kolajnice budes mat...az po par dni meskania 🙂
@veronikax neviem bol po ruke... 😀 a tak hladel na mna....viem ze by sa mal robkt rano 😖
@maryhope testik si neskusala? Budem drzat palce, nech je bublinecka kde ma byt 🙂
@mykaellle aj mne sa tam niečo zda 🙂
@isabella2 myslim ani iny mebude..aj mne mezosilnel uz viac a vsetko o.k
@zvolsiinylogin a si ci si bola tehu??to nie je zle ze nezosilnie??
@mykaellle drzim prsty nech silnie...☺
@nela19 Ahoj nie nieje slaba ta ciarka,kludne sa mozes tesit a gratulujem k buducej mamicke 🙂
Ahojte dievcata, najdite 10 rozdielov 😵 😵 😵 😵 😵 😵
takto pred rokom okolo 8.8. som sem pridala malicky koment o mojom testiku a takto rok uz mi spinka moja mala takmer 4mesacna zabka Amelia. Bola dietatkom velmi vytuzenym a ocakavanym a 2 MA, ale nevzdala som sa. Tesila som sa v tomto obdobi zo vsetkych mojich testikov a tajne dufala, ze toto dietatko uz vydrzi 🙂))
Drzim vam silno kazdej jednej paste, aby ste takto o rok mali podobny pokladicek domka 🙂
@mariankach Ahoj tak ja by som mala teraz byt v 5tt+3dni.U lekraky som ale este nebola.
@mariankach Krasne dievcatko a zaujimave meno ale pekne
@stratenanajdena drzim palce!!!...🙂

@nynyky vyzera to zaujimavo. Vzdy som mamatestu verila avsak stalo sa mi ze som testovala den pred mrchou a ukazalo nieco ako silny kanalik a mrcha prisla. Skus este zajtra z ranneho mocu ocakavame zaujimavy vysledok 😃😃😃