Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@isabella22 pekna jemnucka druha /...drzim palce, aby tmavla...🙂
@lopticka112 testni za 3-4 dni a uvidis...ak budu //, tak gratulujem...a neboj, tehu je krasne, zvyknu si na to vsetci, aj vy a aj rodina...🙂
Ahojte písala som ze ms mi prišla skôr v sobotu(27DC)(a býva 31den), a nebola ani nejaká silná a včera 3 deň MS mam od poobedia len pár kvapiek(a to mávam inokedy silné až do 5,6dna). Deň pred MS mi vyšli //(uz troska silnejšie ale stále vyzerajú jak duch) . Už by som mohla skúsiť znova testnut, aj keď mám ešte pár kvapiek, nie???
;)
Ahojte babenky 🙂 potrebujem poradit ... Dnes mam 20 dc a zacala som mierne spinit taky vytok do ruzova :(( co to moze byt? Nikdy sa mi to takto nestalo ze na 20 dc som mala spinenie :( dakujem za vsetky odpovede...
@klaritaaa u mna to zacalo pichanim v podbrusku,druhy den uz dost boleli prsia aj boli vacsie a mala som ruzovy vytok...myslim,ze tri dni..pridalo sa pobolievanie podbruska..potom dalsie priznaky prisli az v 7tt...ale kazda to mame inac,nemusis mat ine priznaky....mohlo by to byt tehotenstvom, ale teraz este nemas nic iste, az ked bude meskat ms bude rozhodnute..drzim moc palce🙂

@mykaellle "dusika" tam vidim v urcitom uhle...drzim palce, aby ciarka tmavla...🙂