Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@sinisa ten test bol este mokry ked si to fotila, ze? lebo ked vyschne tak aj ta kontrolna ciarka chyti troska iny odtien. ja som s tymto testovala uz to bude mesiac o tri dni takmer kazdy den. prveho ducha mi ukazal na cca 11 dpo a ak to ma byt duch, tak ta ciarka tam ostane aj po vyschnuti. pozri moje testy na str. 494.
https://www.modrykonik.sk/forum/som-tehotna/duch-na-teste/
@tomasko27 drzim palceky, no ja uz mam doma riadneho stvormesacneho cibisa, strasne zive a zlate dietatko, tak nech sa zadariiii 🙂)))). Co s atyka mena, uz v brusku bola hrozne kludnucka, aj teraz mi nadherne spinka a to z toho dietatka tak vyzaruje cosi - napriklad moja Misela je energicka a to meno jej sadne ako uliate. Meno Amelia vybral viacmenej manzel - rozhodovali sme sa medzi Oliviou a Ameliou, ale Amelia vo mne evokuje kvety a naozaj aj taka je, take "kvietockove" babo .-)
@dzanem ja som mala taky 10DPO, skus Dr.Max test, tak o 2 dni. Drzim palce 😵.
@mariankach skusim,ale bojim sa ze ms pride 😅 dakujem za podporu
@dzanem fakt sa netreba vzdavat.
Dakujem babulky 🙂

Dnes som 10dpo mozno je este skoro podla mna ruzovu tazko rozoznat je to test mamatest zatial som robila tri predvcerom dva vcera treti a toto je stvrty a ani jeden takto nevysiel tak neviem