icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

sibalka21
18. aug 2015

@sisy222 nemalo by sa to stat kedze digitalny je 25kovy, ale pokial bol obycajny tiez 25 tak mohol vyjst negativny. Skus o dva dni a bude pozitivny

sisy222
18. aug 2015

@sibalka21 robila som uz viac testov a vysli pozitivne,len tie dva woman secret jeden bol uplnr bez ciarky a druhy mal uplne slabucku ciarku.mohlo to byt tym,ze mal zaruku len do septembra?inak boli 10tkove

sibalka21
18. aug 2015

@sisy222 do septembra minuleho roku? Joj tak pokial si si robila viac druhov testov a vysli pozitivne tak sa tym nezaoberaj 🙂 mozno len zle testy 🙂

sisy222
18. aug 2015

@sibalka21 nie,do tohto septembra 🙂 uz boli v kosi,teraz som na ne pozrela asi po viac nez dvoch hodinach a na jrdnom je slba ciarka a na druhom tiez,no trosku viac viditelna :D ame dakujem

veronikax
18. aug 2015

@zojaaa a nie su sive? Vyzeraju skor ako kanalik...ak si ich dlho mocila 🙂 No aj tak drziim silno palce...abu to boli tehu ciarky ;)

emuska08
18. aug 2015

Ahojte žienky 🙂 Chcela by som vás poprosiť o názor. Dnes som 9-10 dpo, asi 5 dni do MS a 21 DC.... Mala som taký zvláštny pocit že si mám urobiť test... Tak som si jeden aj spravila, nebolo to z ranného moču, ale okolo 17tej... Objavila sa tam slabulinká čiarka, ak nejaká :D prakticky okamžite, asi ešte pred kontrolnou :D Skúste pozrieť aj vy že či tam niečo vidíte /aj keď fotka je iná ako priamy pohľad 🙂 / Ďakujem 🙂

cammille
18. aug 2015

@emuska08 vyzera ze je to tam !😊 drzim palce nech len silnie 😉

ivca88
18. aug 2015

@emuska08 gratulujem 🙂 ja som.mala takyto na 8-10 dpo a dnes ma kope v brusku 🙂

emuska08
18. aug 2015

je to až neuveriteľné že takto skoro to je vidieť. Vďaka kočky za povzbudenie 🙂 Zajtra ráno urobím ďalší a hodím sem foto ;)

ivca88
18. aug 2015

@emuska08 ano 🙂 pokial vies kedy je ovu tak je to lahke 😉 v pohode testuj... ja som do 7 tt testla 27 krat 😀 😀
Ale k doktorje chod az tak najskor v 7-8 tt ..skor nie...
Lebo ona i tak este srduecko neuvidi...a zbytocne ti bude babatko presvecovat sonom v tak skorom stadiu...
Naozaj to ze ti povie ze si tehula...tak nic sa tym nezmeni 😉
chod skor jedine ak si mala MA alebo MMT ... aby ti dala lieky 😉

emuska08
18. aug 2015

@ivca88 Praveže ja budem riziková pacientka... Takže pôjdem čím skôr, inak dnes som bola na preventívke a vravel mi že vidno na ľavom vaječníku že bola dobrá ovulka, všetko tak ako má byť... Pôjdem len na krv keď tak a po PNku :P

steinarka
18. aug 2015

@emuska08 vobec to nie je skoro 9-10 dpo.. "skoro" by bolo na nejaky 5-8 dpo 😉

emuska08
18. aug 2015

@steinarka To je síce pravda, ale mnohým ukáže ducha až v deň očakávanej MS...

ivca88
18. aug 2015

@emuska08 jaaj..tak to bez 🙂 ja som mala utrogestan do 13 tt 🙂 vela stastia a zdravicka prajem 🙂 a este raz gratulka

emuska08
18. aug 2015

@ivca88 Dakujem 🙂 No budem sa musiet ponahlat lebo mojmu gynekologovi v piatok rodi zena... tak aby som ho stihla :P

zojaaa
18. aug 2015

Ahojte, ked som si citala ohladom duchov na teste, tak som nasla foto, ako baby davaju fotky do negativov a ked sa "nerozsvieti" aj ten duch, tak je to kanalik...

Ako to je s tym davanim fotiek pod negativ filter? Je to presne?

veronikax
18. aug 2015

@zojaaa ak das testik do negativu ... tak ti vytiahne aj kanalik 🙂 Kedy by si mala ist na kontrolnu krv ? 🙂 alebo kedy mas termin ms ?? Istejsie budes mat asi tu krv 🙂

zojaaa
18. aug 2015

@veronikax
Na krvi som bola dnes, vysledky mam zajtra...meskaju mi 3-4 dni..

rycaryca
18. aug 2015

Ahojte, tak ako vás tu čítam dievčatá, tak naháňate duchov, ako ja pár týždňov do zadu.Skúste si spraviť spolu z tehu testom, aj ovulačný, lebo nieje možné byť tehotná aj ovládať v jednom čase. Mala som pozitívny tehu test,aj ovu test zároveň. ( tiež som o tom, len niekde čítala, a skúsila zo zvedavosti, keďže som nevedela na.čom som) Potom som bola aj na krvné testy a tie potvrdili tehu..žiaľ ani toto nieje záruka,že je tehu OK ☹ Všetkým vám držím palce 🙂

mawiya
19. aug 2015

@zojaaa ako moja? dosť som zvedavá 🙂

zojaaa
19. aug 2015

@mawiya
Az okolo druhej budem vediet....skor si myslim, ze to bude negativne 😡

Vecer som robila a mala som este ducha, resp asi ten kanalik a dnes rano som robila len z takeho pasika a nic....
A pritom kramy nemam....a vzdy mi chodia nacas...aj ked som predtym brala utrogestan, tak mi prisli este skor ako pred krvou a teraz nic...

luta13
19. aug 2015

@emuska08 ...ja tam vidim //...testovala si aj dnes rano? ak ano, hod sem testik, som zvedava, ranna by mala byt vyraznejsia ako poobedna...inak gratulujem...🙂

bella1303
19. aug 2015

@zojaaa ahoj vyckaj na krv este nic neni stratene..utrogestsn mi nikdy menzes nezastavil..dostala som vzdy aj napriek utrogestanu

zojaaa
19. aug 2015

@bella1303
Vsak aj ja....pride mi to cele divne....pred tym 5 ivf, 3iui...vzdy som dostala menstruaciu...nikdy som nemala ani len ducha a to som tiez test vsemozne namacala aj cez limit, pozerala som do slnka, pod lampu a snazila sa tam najst naznak druhej ciarky a nic...

A teraz slaby duch, kramy nikdy ale vobec mi ta ciarka nesilnie ani nic....no este dve hodky a viem ci som blazon a nahovaram si to, alebo co

bella1303
19. aug 2015

@zojaaa silno drzim palce..viem ake to je..tiez mam toho dost za sebou..sice nie tolko ivf..len jedno ET ajedno KET a to vlasne aj klapko..ale predtym som brala lieky na vyvolanie ovu a brala aj utrogedtsn a vzdy som dostala..daj hned vediet..dufam, ze to bude pozitivne

emuska08
19. aug 2015

@luta13 dnes rano bola iba jedna / tak tomu nerozumiem... Skusim este zajtra rano ale fotku sem hodim ked urobim nejaku znesitelnu 😀

emuska08
19. aug 2015
bella1303
19. aug 2015

@emuska08 mne satam nieco slabe mari🙂

lilimoni
19. aug 2015

@emuska08
@bella1303 aj mne 🙂

emuska08
19. aug 2015

@bella1303 slabe aj mne ale nemalo by to byt silnejsie? Ja som z toho uz magor :D MS by mala dojst o 4 dni v nedelu... skusim este zajtra, objednala som si aj digi test, kedze u nas take nemali... cize ten pride tiez na rad :P Taka som zvedava az hroza...