Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Ahojte žienky 🙂 Chcela by som vás poprosiť o názor. Dnes som 9-10 dpo, asi 5 dni do MS a 21 DC.... Mala som taký zvláštny pocit že si mám urobiť test... Tak som si jeden aj spravila, nebolo to z ranného moču, ale okolo 17tej... Objavila sa tam slabulinká čiarka, ak nejaká :D prakticky okamžite, asi ešte pred kontrolnou :D Skúste pozrieť aj vy že či tam niečo vidíte /aj keď fotka je iná ako priamy pohľad 🙂 / Ďakujem 🙂
je to až neuveriteľné že takto skoro to je vidieť. Vďaka kočky za povzbudenie 🙂 Zajtra ráno urobím ďalší a hodím sem foto ;)
@emuska08 ano 🙂 pokial vies kedy je ovu tak je to lahke 😉 v pohode testuj... ja som do 7 tt testla 27 krat 😀 😀
Ale k doktorje chod az tak najskor v 7-8 tt ..skor nie...
Lebo ona i tak este srduecko neuvidi...a zbytocne ti bude babatko presvecovat sonom v tak skorom stadiu...
Naozaj to ze ti povie ze si tehula...tak nic sa tym nezmeni 😉
chod skor jedine ak si mala MA alebo MMT ... aby ti dala lieky 😉
Ahojte, ked som si citala ohladom duchov na teste, tak som nasla foto, ako baby davaju fotky do negativov a ked sa "nerozsvieti" aj ten duch, tak je to kanalik...
Ako to je s tym davanim fotiek pod negativ filter? Je to presne?
Ahojte, tak ako vás tu čítam dievčatá, tak naháňate duchov, ako ja pár týždňov do zadu.Skúste si spraviť spolu z tehu testom, aj ovulačný, lebo nieje možné byť tehotná aj ovládať v jednom čase. Mala som pozitívny tehu test,aj ovu test zároveň. ( tiež som o tom, len niekde čítala, a skúsila zo zvedavosti, keďže som nevedela na.čom som) Potom som bola aj na krvné testy a tie potvrdili tehu..žiaľ ani toto nieje záruka,že je tehu OK ☹ Všetkým vám držím palce 🙂
@mawiya
Az okolo druhej budem vediet....skor si myslim, ze to bude negativne 😡
Vecer som robila a mala som este ducha, resp asi ten kanalik a dnes rano som robila len z takeho pasika a nic....
A pritom kramy nemam....a vzdy mi chodia nacas...aj ked som predtym brala utrogestan, tak mi prisli este skor ako pred krvou a teraz nic...
@bella1303
Vsak aj ja....pride mi to cele divne....pred tym 5 ivf, 3iui...vzdy som dostala menstruaciu...nikdy som nemala ani len ducha a to som tiez test vsemozne namacala aj cez limit, pozerala som do slnka, pod lampu a snazila sa tam najst naznak druhej ciarky a nic...
A teraz slaby duch, kramy nikdy ale vobec mi ta ciarka nesilnie ani nic....no este dve hodky a viem ci som blazon a nahovaram si to, alebo co

@sisy222 nemalo by sa to stat kedze digitalny je 25kovy, ale pokial bol obycajny tiez 25 tak mohol vyjst negativny. Skus o dva dni a bude pozitivny