Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@zojaaa nezufaj....nabuduce sa podari ved uz mas 2 krasne deticky
Dakujem, no mam dvoch nezbednikov, ale zena ked sa rozhodne mat dalsie, tak ho chce rovnako velmi ako tie prve....
Ale kedze som tychto neuspechov zazila uz vela, tak som myslela, ze to zvladnem lepsie...ale sere ma to rovnako ako predtym...
Baby drzte sa a cca o mesiac som tu znova 😉
No dievčatá dnes zas nič... sice iný test / rapiclear / ale mám pocit že ten prvý test bol nejaký divný keďže už dva dni za sebou nič... ešte skúsim v nedeľu ak mrcha nedojde ten clearblue.....
Ahojte dievcata 🙂 mam tyzden do ms, no citim sa tak inak, neviem taky zvlastny pocit ... Priznaky nemozem mat ziadne, co sa tyka tehotenstva este ... Len som na sebe spozorovala castejsie cikanie, unavu a tlak v podbrusku ... Pockat do ms, alebo kefy si je najlepsie urobit test? Dakujem za vase odpovede kočky 🙂
@rysavka55555 týždeň do ms je veľmi veľa a teda skoro na test, to si nejaký 6-ty deň po ovu? Tam nie je šanca na pozitívny test, aj keby si skutočne otehotnela 🙂 Ja osobne som pri obidovoch tehotenstvách pociťovala (pravdepodobne od uhniezdenia) také "ihličkovanie v oblasti maternice, ako keby ma sem-tam niekto zvnútra pichol špendlíkom... takže áno, takéto "príznaky" môžeš mať už pred termínom neočakávanej mrchy 🙂
Vyčkaje ešte aspoň 4 dni a skús test z ranného moču 🙂 Držím palec.
@piacere 4dni estekludne vyckam 🙂 ved ide vikendik 🙂 tak niejedy v utorok, stredu si skusim jeden testik 🙂 dakujem krasne aj za odpoved 🙂 citim sa tak inak, take zvlastne pocity v podbrusku, ale nie pms, to vyzera u mna inak, toto je skor taky tlak a nutkanie si brusko hladkat, aj havinko nas mi laha na brusko, co doposial nerobil, radsej sa usalasil na svoje miestecko 🙂 mam aj vytok, taky biely, nijak nezapacha ani nic, len je taky biely a slizky ... Nevien, je to u mna prvykrat takto, hladala som kde napisat a nasla som konika tak budem a som vdacna za kazdu odpoved a este keby sa moje tusenie, ze som tehu potvrdilo, to by bola krasa 🙂
@rysavka55555 áno, aj ten výtok je možným príznakom tehu 🙂 Ešte raz držím palce, potom sa príď pochváliť pozitívnym testom 😉
@piacere keby tak bolo ako hovoris 🙂 fakt je mozne aby zena nieco citila, ako som ti spominala, ci uz vytok, tlak v brusku, pocit plnosti a unavy 🙂 to by bol krasny darcek pre mojho draheho :*
@lenocka84 ja tam nieco vidim, hoci je tazko z fotky ale tak nieco tam je podla mna 🙂
@lenocka84 tiež mi to príde ako kanalik skôr.
@lenocka84 tiež si myslím,že je to kanálik...ono tie testy, pri tom, ako schnú, vytvárajú tie kanáliky, resp. ich "vytlačia" do viditelnosti.....práve som čosi také na sebe skúmala 😀 , pred ovu som si urobila tehu test, bol snehovobiely,samozrejme s jednou červenou kontrolnou čiarkou...a po ovu, včera 6 DPO som robila tehu test a vyšla mi "druhá" čiarka, dosť výrazná na tento DC, ale s tým, že test mi vyzeral presne ako ten tvoj, len nebol snehobiely ale akoby sfarbený do ružova, aj s druhou čiarkou.... 😀 , nerozumiem tomu, možno je to tým, v ktorej fáze cyklu som...ale stalo sa mi to už aj pred mesiacom a tehu som nebola...druhá čiarka bol len kanálik, dnes ráno som testla a test už biely s jednou čiarkou 😕 ...dokonca aj v negatíve bola druhá čiarka vidieť, no sranda, nie? 😀 ...ja mám ale do mms ešte ďaleko a tebe by som poradila urobiť ešte jeden test, prípadne skúsiť inú značku......pri sebe som zistila akurát to, že ked test nie je snehobiely, druhá čiarka je len kanálik.....samozrejme u teba to môže byť naozaj tehu 😉

@lilimoni Vazne? 🙂