Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@silvinka000 cosi tam je, ale lepsia foto sa nenajde?
@steinarka fotim cez mobil pri mne place dcerka uz nejde lepsia foto vobec skusim neskor ano je tam slaby kanalik
@silvinka000 kanalik??? 😕
@steinarka no myslim
@silvinka000 tak ak je to len kanalik, tak nie si tehotna 🙂 vies, je rozdiel medzi kanalikom a duchom na teste...
@steinarka je to slabe nechcem si robim zbytocne nadeje radsej rozmyslam takto a co si myslis o tom ty 🙂
@veronikax co si myslis o mojom teste dakujem 😉
@silvinka000 no neviem sa vyjadrit, nakolko z tej fotky sa toho vela vycitat neda.. podla mna to nevyzera ako kanalik, skor ako duch.. ale bohvie 🙂
@steinarka no uvidim skusim testnut az po vynechani ms nakolko som len 13 dpo mozno sa postastilo 😉
@silvinka000 na 13dpo je testovanie uz v pohode 🙂 kedy cakas ms?
tak mala by dojst v stredu ale milostiva si pocka a pride o tyzden ako vzdy stale sa mi to takto stava
@silvinka000 hm?? 😕 a to je ako mozne.. tak akoze na ktory DPO dostavas ms?? kontrolujes si aj ovulaciu?
@silvinka000 nemôžeš mať luteálnu fázu, teda obdobie od ovulácie do menštruácie 18, popr. 20 dní (ak počítam, že myslím tým týždňom 7 dní). Je to nereálne, resp. ak by to bolo skutočne tak, teda že máš presne odsledované, kedy si mala ovu a mrcha ti vždy príde až za 18-20 dní, tak nemáš v poriadku cyklus.
@steinarka väčšinou na 14 deň po ovulacii
@piacere ja viem že to nieje v poriadku no môj lekár si myslí že to je v poriadku pretože kojim
@silvinka000 a máš odsledovanú ovuláciu? Teda vieš presne, že si dnes určite 13dpo?
@steinarka sledujem si no mrcha mi každý cyklus meska niekedy týždeň inokedy 2 týždne nakoniec dôjde a je krátka len 2 dní
@piacere áno je to 13 dpo
@veronikax ďakujem,dúfam ze to tak aj bude 😉 to som mala ešte co mi ostal jeden 😀
@veronikax sle nedosla, testik nemam 🙂 alee este pockam
@silvinka000 a co na to hovori tvoj lekar? robil ti aj hormonalny profil?? ako si sledujes ovulaciu??
@steinarka moj lekar na to nehovori nic vraj len ze ked kojim tak asi tym a ovulaciu si sledujem testami ale aj tym ze ci mam hlien
@silvinka000 tak drzim palce, aby sa zadarilo 😉
@steinarka dakujem
@barborka0 neviem preco ale zda sa mi ze ta foto je rovnaka
@silvinka000 no ovu neslabne a tehu nesilnie...zda sa mi to stale rovnake

@hannah_ osobne si myslím, že pokiaľ je to rovnaká značka testu, tak rozdiel medzi 16 a 18dpo, by mal byť viditeľný. Mne osobne sa tá čiarka na 18dpo zdá ešte slabšia 😔