Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@koka231 negatívny 😒
@silvinka000 velmi zla foto :/ Nepodari sa ti urobit lepsiu ?? 🙂) No ha dufam ze tam nieco uvidime potom 😉
@barborka0 zaujimave....kedze ovu mas kraasne pozitivny 🙂 Robis obe z ranneho? 🙂
@hannah_ urcite je vsetko v poriadku ;) Nemusis sa bat 🙂 Ani testiky nie su dokonale 🙂 Urcite keby si skusila inu znacku (aj inu akom mamatest) ... isto by bola krajsia ciarka 🙂 vies presne kedy si mala ovu? Ja som pred par rokmi...ked som otehu.s dcerkou...tak az tyzden po meskani som mala kolajnicu 🙂 Ver tomu drobciatku...ze je v poriadku 🙂 lebo je ! 🙂
@hannah_ teraz by ti Dr. videl asi len vysoku sliznicu 🙂 Ale keby ti vzal krv....na porovnanie...tak urcite bude vidno ze hcg kraaasne stuupa 🙂 Isto je vsetko v poriadku ;) Drzim palce ;)
@barborka0 skusis zase o 2 dni ? 🙂
@janulka11789 gratulujem 🙂
@veronikax myslíš ze uz sa môžem začať tešiť? 😉
@ckatka na tri dni meskania je to dost slabe...ja uz som mala pekny pasik, skus ak tak digitalny test 🙂
@ckatka aj ja tam niečo vidím 😉
@zabudnuta ale ved nemam preco byt smutna len koli tom uze to nevyslo prirodzene nevadi tak k tomu dopomozeme 😉 ja som stastna lebo takto mi spravia podrobne vysetrenia a mozno zistia aj pricinu preco sa neda otehu i ked je len jedna strana priehodna stale je moznost prirodzene len sa nedari tak uvidime preco v piatok idem na HP dufam ze sa dozajtra ms rozbehne uz zacinam jemnucko spinit
@janulka11789 krasne //...gratulujem...uzivaj tehulkovanie...😉
@silvinka000 maly dusik tam je ak na to pozeram z uhla...no testni za 2-3 dni a sprav lepsiu fotku...nerozmazanu...🙂

12dpo vidite nieco????