icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

koka231
31. aug 2015

12dpo vidite nieco????

steinarka
31. aug 2015

@koka231 no nieco ano, ale pripada mi to skor ako obycajny kanalik.. to je ranny moc?

koka231
31. aug 2015

@steinarka nie to som robila asi pred hodinkou ale chcem aj rano skusit

steinarka
31. aug 2015

@koka231 skus, budes mudrejsia 😉

simonkazga
31. aug 2015

@koka231 negatívny 😒

koka231
31. aug 2015

@steinarka dakujem ......lebo bola som dnes u dr povedal ze mam vysoko sliznicu 15mm a ze tam mam vidi aj zlte teliesko a povedal ze tehu by tak skoro este nebolo vidno

steinarka
31. aug 2015

@koka231 na 12 dpo by urcite nebolo vidno tehotenstvo, maximalne zvysenu sliznicu, ale tá nemusí hned znamenat tehotenstvo.. je treba len cakat.. skus zajtra rano a uvidis.. a nemohla sa ti len posunut ovulacia?

sono2
31. aug 2015

@koka231 no ja niečo malinko vidím! Určite urob skôr tak pozajtra. Akurát na 12 dpa dosť slabé, ale možné je všeličo. Ja myslím, že duch tam je, fakt malinky. Ale je. Držím palce! 🙂

veronikax
31. aug 2015

@silvinka000 velmi zla foto :/ Nepodari sa ti urobit lepsiu ?? 🙂) No ha dufam ze tam nieco uvidime potom 😉
@barborka0 zaujimave....kedze ovu mas kraasne pozitivny 🙂 Robis obe z ranneho? 🙂

hannah_
1. sep 2015

Asi uz nebudem testovat, som z toho len nervozna 🙂 Dnes 19dpo ciarocka trosku silnejsia, ale celkovo to nejak velmi nestupa.

steinarka
1. sep 2015

@hannah_ mne sa zda, ze silnie.. podla mna ten na 16 dpo mal len viac farby.. aj celkovo je viac zazltnuty.. podla mna je vsetko ok.. drzim palec 🙂

veronikax
1. sep 2015

@hannah_ urcite je vsetko v poriadku ;) Nemusis sa bat 🙂 Ani testiky nie su dokonale 🙂 Urcite keby si skusila inu znacku (aj inu akom mamatest) ... isto by bola krajsia ciarka 🙂 vies presne kedy si mala ovu? Ja som pred par rokmi...ked som otehu.s dcerkou...tak az tyzden po meskani som mala kolajnicu 🙂 Ver tomu drobciatku...ze je v poriadku 🙂 lebo je ! 🙂

hannah_
1. sep 2015

@veronikax
@steinarka dakujem baby, ja pevne verim, ze je vsetko ok. Asi sa pre istotu zajtra objednam k dr. a este pozhanam iny test 🙂

barborka0
1. sep 2015

@veronikax ano oba su z ranneho

janulka11789
1. sep 2015

Ďalší testik 🙂

veronikax
1. sep 2015

@hannah_ teraz by ti Dr. videl asi len vysoku sliznicu 🙂 Ale keby ti vzal krv....na porovnanie...tak urcite bude vidno ze hcg kraaasne stuupa 🙂 Isto je vsetko v poriadku ;) Drzim palce ;)
@barborka0 skusis zase o 2 dni ? 🙂
@janulka11789 gratulujem 🙂

janulka11789
1. sep 2015

@veronikax myslíš ze uz sa môžem začať tešiť? 😉

ckatka
1. sep 2015

Ahojte...spodný je zo včera, horný z dnes...mešká mi to cca 3 dni, myslíte že sa môžem začať tešiť? Môj muž tvrdí ze tam niečo vidí ...ale nedá sa mi to lepšie odfotiť.

steinarka
1. sep 2015

@ckatka no ano, vidno tam cosi, ale na to, ze ti ms meska tri dni je to riadne slabe... pravdepodobne ti meskala ovulacia.. testni este par dni a uvidis, ci ti to silnie.. drzim palce

baaambulkaa
1. sep 2015

@ckatka na tri dni meskania je to dost slabe...ja uz som mala pekny pasik, skus ak tak digitalny test 🙂

koka231
1. sep 2015

Ahojte no dnes 13dpo 28dc skusala som dnes rano to je spodny vrchny je vcerajsi vecerny oba negativne

zabudnuta
1. sep 2015

@koka231 😖 😖 mrzi ma to :-/

koka231
1. sep 2015

@zabudnuta ale to vobec nevadi ze su neni // ....bola som v centre zakladne vysetrenia mam uz len pockat na ms nech mi mozu spravit HP a ideme na to a dockam sa aj svojho dietatka 😉😉😉 musime trosku prirode dopomoct 😉

zabudnuta
1. sep 2015

@koka231 som šťastná a mám radosť , že si taká pozitívna!

janulka11789
1. sep 2015

@ckatka aj ja tam niečo vidím 😉

koka231
1. sep 2015

@zabudnuta ale ved nemam preco byt smutna len koli tom uze to nevyslo prirodzene nevadi tak k tomu dopomozeme 😉 ja som stastna lebo takto mi spravia podrobne vysetrenia a mozno zistia aj pricinu preco sa neda otehu i ked je len jedna strana priehodna stale je moznost prirodzene len sa nedari tak uvidime preco v piatok idem na HP dufam ze sa dozajtra ms rozbehne uz zacinam jemnucko spinit

luta13
1. sep 2015

@janulka11789 krasne //...gratulujem...uzivaj tehulkovanie...😉

luta13
1. sep 2015

@magua gratulujem...krasne //...uzivaj tehulkovanie...🙂

luta13
1. sep 2015

@silvinka000 maly dusik tam je ak na to pozeram z uhla...no testni za 2-3 dni a sprav lepsiu fotku...nerozmazanu...🙂

luta13
1. sep 2015

@barborka0 skus inu znacku tehutestu...ked ti ovu neslabne, myslim, ze by si mala byt tehu...teda chyba bude asi v tehuteste...ina znacka Ti mozno inak ukaze...Dr.max skus...drzim palce..