Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@karmela veru nerozbehla stale len spinim...budem musiet ist asi k doktorovi 😒 neboj sa presne tak mas este komu mesiacov pred sebou...no ja sa snazit ani takto nemozem ked mrcha vysi na vlasku.
@isabella22 zabehni k dokimu,on ta pozrie a poradí.Mozno je tvoja mrcha trochu posalena,z toho co si užívala antikoncepciu.Ja idem na budúci tyzden na krv kvoly hormonalnemu profilu 😉
@karmela asi by som si mala dat aj ja zobrat krv na hormonalny profil aspon by som vedela co a jak...no praveze k doktorovi nechcem ist lebo zakazdym mi dal len vyvolavacku a bolo....toto je prvy cyklus co to takt nabieha samo tak musim pockat uz nechcem ziadne injekcie ani tabletky...
@isabella22 tak mu povec,ze sa snažíte o babo a chces vediet ci máš všetko v poriadku 😉 Aj ja som tak bola a na budúci tyzden idem sama doktorka mi to navrhla 🙂
@karmela ja budem musiet asi zmenit doktora lebo on mi vzdy len povie ze to necha na prirodu....ale nepaci sa mi jeho pristup...hovorila som mu uz v auguste ze by som chcela babo ale niako extra to neriesi....
@majka_3 ja som duphaston brala vyse roka,tak isto dalsie dva druhy liekov na upravu..nepomohli ani jeden,...nevadi,ja som na gynde ako doma,mnenikto nemusi hovorit ,ze ake lieky brat ked som mala hadam uz vsetky,ale aj tak diky za radu...pride pride,nepride nepride...nejsom prva ani posledna baba,ktora nema babo
@isabella22 nejaký zvláštny lekár.... treba naozaj posondovať, že kto je z tých naozaj dobrých a k nemu ísť. A hlavne ak sa ti nepáči jeho prístup. Mal by ti poradiť, čo a ako. Veď si zober, že keď budeš tehotná, tak ho budeš vídať oveľa častejšie. A keď bude stále taký, že necháme to na prírodu...no neviem... len aby ti to nepovedal aj pri pôrode. 🙂 Si predstav...ty rozkročená, neskutočné bolesti, bábo sa tlačí von a on so sestričkami stoja okolo so založenými rukami a že : "Však necháme na prírodu..." 🙂
@lene27 presne si to vystihla...nebudem sa ani otvarat nic nechame na prirodu asi by ma slaktrafilo....keby som mu to nehovorila ze chcem s manzelom babatko ale on ani tuk....musim si urobit taky prieskum a uvidim...
@isabella22 tak tak...možno natrafíš na oveľa lepšieho alebo aspoň si ich budeš môcť porovnať. 🙂
@lene27 mala som uz pred tym doktorku ktora mi zanedbala zdravie isla som k tomuto a neni to o nic lepsie...jednoducho nemam stastie 😒
@emilia25 jeeej gratulujem to je šťastie 😵
@majka_3 snazenicko nebolo žiadne,dnes sme pili kávu bez slovka ☹ nevadi život ide ďalej.No moja takze mrcha nedošla to je dobreee 😉 nemusela by ani další termín,držím ti palceky a potom sa ozvy.Ja idem do prace na inventuru a potom nákuknem co je tu nové 🙂 Ale pozitívne testiky sa nam rozbehli to je super.
@valika co máš nové moja co povedal doktor? Drz sa nam
@majka_3 Ahoj, kolko ti meska mrska? Mne dnes treti den.. Pojdem kupit mamatest, ale neviem kedy si ho spravit, len ma bolia prsia a mam ich trosku naliate, mam biely vytok a viac nic.. V podbrusku ma bud picha, alebo pobolieva ale to len sem-tam, tiez v lavom boku.. No uuuplne zmetena 😖 Predtym ako sa mi tehu skoncilom potratom tak som mala podobne "priznaky" + zvysenu teplotu, len ja sa bojim ze si to nahovaram.. No ked mi mrcha chodi presne na den a teraz nic, no neviem 🙂 Bojim sa ten test spravit, aby som nebola sklamana..
@zuzanka2211 Ahoj.mne mrcha nemeska...mala by som dostat v sobotu..ale boli ma dost podbrusko..je to skoro ako na ms a uz ma to dost znervoznuje....dala by som si tabletku od bolesti ale ked nic este neviem radsej pretrpiiim 😖 😖 😖 je mi tak vseliak ale tiez si myslim ze si to nahovaram...keby mne meska ms tak necakaam a testujem 🙂 cize na tvojom mieste sprav test aj hned..uz ked ti mrcha meskaa ciarocka sa moze pekne ukazat nielen z ranneho mocu. a neboj sa sklamania... to co pises su tehu priznaky... cize dufam ze ti to vyslo 😉
@majka_3 Verim ze ti ziadna mrska nepride a tiez aj v to, ze sa budeme tesit spolu 🙂 Vies niektore baby pisu, ze maju stmavnute bradavky, bolestive na dotyk - mne nic z toho nie je, len su trosku naliate, som nenormalne unavena - ale to neviem ci nie z pocasia.. 😀 Dnes meska asi treti den, predtym ako som robila pepino test vysiel negativny, lenze potom som si vsimla, ze na krabicke bolo nieco neidentifikovatelne napisane, tiez som truba, nasla som ho len tak pohodeny v obchode a vzala som ho a ten napis som si nevsimla.. ☹ Kupim si teda mamatest, ked mi MS nezvykne meskavat tak verim ze.. aaaach no uz mi z toho poriadne sibe ☹
@zuzanka2211 sme dve 😀 ktorej sibe 😉 noo akoze neidentifikovatelne ? nerozumiem 😖 😖 😖 co bolo s tym testom?
ja zvlastnej skusenosti pepino testy EE 😀 teda mozno dnes spravim vynimku..lebo jedine idem do Dm. a chcela by som si nejaky kuupit... hrozne mam divnee brucho aj kriize..mozno som prechladnutaaa... 😠 no tak uvidiime a mozno sa budeme tesit spolu 😀 kedy budes testovat? ked pises o tych bradavkach tak zdaju sa mi citlivejsie..ale to si zas asi nahovaaram 😀 nebudem radej nic riesit ani to brucho by som nechcela ale to je neprehliadnutelny tlak-bolest.. 😖 😖 😖 snazim sa spomenut ci to nieje bolest ako ked som prvy krat otehotnela..ale nebudem si pripustat ze ano je to ta bolest ked si ju uz nepamatam 😀
chcela by som veru vediet na com som...aby som si mohla dat horuci kupel ak to je prechladnutie 😖

@karmela ahoj moja, no poznáš to..nedeľa ráno🙂 už máte stromček? malá bola určite nadšená. A čo sa dnes chystáte porábať? My pôjdeme asi na návštevu, treba rozdať Mikuláška. ale priznám sa, nechce sa mi. Vonku sneh, cesty nie sú práve najlepšie,aspoňže už prestal ten hrozný vietor.