Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@hatapkagb ja som tiez bola prekvapena ked mi tak skoro vysli pozitivne som to veru necakala.ja uz mam hadam 5 test uz pre istotu.a dnes padli zatial len dva este jeden mam kupeny a uz koncim s testovanim a do 20 vydrzim uz.neboj pockaj dva dni a potom skus znova isto uz bude pekne pozitivny 🙂
@majka_3 moja potom som uz testy nerobila,povedala Som si ze to nema zmysel.Takze tento mesiac nic,posledne tutu muťu bolo pred týždňom hned po ms 😒 ☹ Nevadi a uvidíme ci sa budeme snažiť táto hádka a ticha domácnosť narušila moje túžby 😢 Ale budem vas naďalej povzbudzovať koceny a Drzkam silno palce nech ste tehulky 😵
@karmela
@majka_3
ahojte, už som dokráčala z práce. Zajtra mal byť pôvodný termín mojej ms, ktorý je odložený na neurčito...no dobre, nie na neurčito.. na 18.12!!! takže ešte 9 dní... takže moje pravidelné cykly sú ta tam... v háji. 😠 vítam 35-40 dňové cykly...:( keby radšej jeden 270 dňový...
@karmela takže ani jeden sa nemá k udobrovaniu?
@majka_3 prsia sú ešte stále divné? 🙂 ja nič...ale ja som popravde nikdy necítila citlivé prsia. a iné náznaky, prízraky a príznaky? 🙂
ahojte, poradte mi prosim. nesnazime sa o babo, mame doma 3-mesacne..meska mi 8dni, pobolieva ma podbrusko, lenze kojim, takze moze meskat kvoli tomu zrejme..ak mi vysiel ovulacny test tak, ze druha ciarka slabsia, tak si mozem byt ista, ze nie som tehotna?nevyznam sa v ovu testoch..ja viem, mala som robit tehu test, ale doma som mala len ovulacne, co mi zostali spred roka..dakujem za odpoved a drzim palce vsetkym, ktore sa snazia o babo, aby sa to podarilo
@karmela hej, hej, aj ja mám dvojtermínovú ako majka. pôvodne mala byť zajtra, ale myslím, že nič z toho, skôr si myslím, že som mala ovu o týždeň neskôr, ako som si myslela a tým pádom sa to posunulo...to budeme mať narovnako... 17.-18.12 by mala dokráčať, ak dokráča. 😕 a ty máš nejaké krátke cykly, či sa mi to len zdá?
Ahojte, tak nakoniec moj duch na teste bol vazne duch...dnes dorazila mrcha, ktoru sme vobec neocakavali ☹ drzim palce vsetkym snazilkam 🙂
@lene27
Ahoooj 🙂 áno este sú take divne ale dnes som mala dobre bolesti v bruchu ale mrcha nikde... Myslím ze budem prechladnuta :-/ lebo je to podobná bolesť ako na ms ale nie tá istá. Dnes som úplne K.O po víkende. Je mi zle hlava ma pobolieva no proste potrebujem posteľ a veget 🙂 a ty co ja mam termín ms do 14.12 dnes som si kúpila test ale pepino ☹ nie som s toho nadšená ale tak iný nebol ☹ zajtra som 9dpo este skoro na test či? A ty kedy testujes moja?
@majka_3 joj, to mi je ľúto, že ti je tak zle. Treba si oddýchnuť, povedz manželovi, nech ti urobí dobrý čajíček s medíkom a nech si k tebe sadne, aspoň ťa zohreje, 9 DPO... no nie som si istá, či ti ukáže niečo relevantné, ale už si dlho neskúšala testíky, ktoré nie sú mimo lehoty spotreby, čo? 🙂 ťa to chytá. Ja sa držím. Ešte je skoro, pobolieva ma v podbrušku, to už spred ovu, a takú mám hrču v hrdle, ale predpokladám, že to som sa zase raz pokombinovala poobede aj to, čo som nemala 🙂 a teraz to musím rozdýchavať...už sa nenechám ošaliť, tak ako minulý mesiac, že ma aj hlava bolela, ms meškala, bolo mi na zvracanie a nič z toho...a mm je taký, že určite toho mesiaca nič, však inokedy sa viac snažíme a nič z toho a teraz bolo len 1x 2 dni pred ovu, potom ma chytil nejaký zápal, musím sa nechať objednať na piatok k lekárovi. alebo som možno aj ja prechladená odspodu. :(nič príjemné.
@lene27 preco si myslis ze si prechladnuta? ved si hovorila ze ta casto boli brusko nie? noooo ja som si spravila kupelik a sa mi celkom zlavilo....teraz len tak mierne pobolieva... 😒 asi to este nema zmysel robit test...ale mozno vyskusam nech sa mozete nato pozriet ci tam nieco bude..a laka ma to 😀
tak nikdy nezalezi na snazeni na kvantite ale kvalite 😉 nikdy nemozes vediet 🙂 cize na tvojom mieste nezufala by som 🙂

@hatapkagb ahoj no mne este nemeska ja mam termin ms v stredu.ale prvy test som si robila 25dc.