Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@radkatom noo tak vitaj 🙂 nooo aj ja si myslim ze to je presvitajuca....ked si pozries par stran do zadu mam tam takeho presvitajuceho ducha... aaaa mozzno na ten 8dpo to je relevantna ciarka 🙂 ma podla teba farbu ten duch?uvidiiime zajtra... mozeme to porovnat zajtra...budeme obe 9dpo. 😉
@karmela tento cyklus je taky divny aj pred 5 rokmi bol taky a vysledok mi teraz sedi na kolenach. Mava 30 dnove cykly ale november december mavam asi dve ovulky ale jednu ale neskoro. Teraz bola na 25 den a pred 5 rokmi na 24 den, takze mrcha tu mala byt 5.12. Ale kedze bola ovu cca 30.11. Tak asi ma prist az 14.12. So mnou je to tazke 😀 😀
Fakt to tam vidite? Som v soku ale vy ste uz ostrielane testovacky takze viete ako a kam mate spravne pozerat hihi
@majka_3 možno som to chytila od mm...keď už druhý týždeň ochká, že je prechladnutý 🙂 začínam byť precitlivelá... 🙂 ale nie. čo si. som mu išla olynth kúpiť od lekárne a ešte si bude vyberať, že a ten HA nemali? a potom mi napadlo, že tetuša sa mi snažila predať niečo s kyselinou hyaluronovou...a nepochodila. 🙂 reklama u mňa nepôsobí, lebo telku som pred dvoma rokmi prestala pozerať 🙂 kvôli siahodlhým reklamám...a teraz sú ešte horšie a dlhšie.
a tak mám taký pocit, že možno prechladená som, tečie mi z nosa... v práci kým sa rozbehne týždeň je trochu chladnejšie a ku koncu týždňa by sa človek už aj do plaviek hodil a musí ísť na víkend domov 🙂
ale vieš, s tým, že niekedy je raz a kvalitne som ticho, lebo mi na to povie, že keby to tak bolo, tak už máme vyše ročné bábo 😒 že aspoň raz by sa podarilo...no čo mu na to mám povedať? podľa mňa, keď pôjdeme na testy, tak vyjde, že sme úplne zdraví.
@majka_3 majka dakujem za tip ja som si bola ista ze tam nikto nic neuvidi. Idem kuknut toho tvojho ducha. Podla mna to vyzera inak ako na fotke skorej je to taky tien ako biela ciarka ale farbu to neviem. Skorej len naznak tmaveho mesta v tvare ciarky hhahahahha to sa ani neda opisat hihih sa tu smejem e co vam pisem
Zajtra se nakuknem ako si dopadla majka drzim palce ale ked som videla tie tvoje dialnice tak verim ze uz najdes pekne ciarky. Ja mam mozno len zblbnuty test takze uvidime. Vsetkym dakujem, ze ste kukli na moj testik.
@majka_3 @lene27 @karmela
Ahojte baby. Mala som Vám dať vedieť, že ako pokračuje môj otázny "duch" na Pepino teste. V sobotu som mala v pláne ísť do obchodného centra, tak že kúpim aj nejaký test. Normálny test... Lenže ešte predtým som si našla krv po WC. Teda úúúplne máličko. To som bola 11 DPO, tak že super, že sa rozbieha MS, tak žiaden test som nekúpila. Ale som sa okašlala, lebo MS v sobotu ani celú nedeľu nič 😀 Už som si začala ja naivka namýšľať, že tak možno išlo o zahniezdenie, ale figu borovú 😖 Včera som si kúpila test Dr. Max, dnes ráno spravila a bol biely ako čerstvo napadnutý sneh 😠 Hoci som tie Pepíno testy brala s rezervou, ale aj tak... Akože keď sú takto spoľahlivé aj Pepino kondómy, tak teda ďakujem pekne!! Takže tak 🙂
@dorotea2 no to mi je ľúto 😲 ale nezúfaj kým mrcha neprišla 😉 inak dnes som si chcela robiť test hmmmm pepino 😠 .
@radkatom no trošku si to doplietla 😉 ten test nieje môj keby si precitas tak vidíš. Tam išlo ze som mala takého ducha ako ty a testy boli robené dva. Jeden v moci a druhy vovode a bol tam taký duch ako tvoj. Duch musí mať ružovú farbu ak je sedy je to pretlacena ciarka 😉 čiže kedy hodis foto tehu a ovu testu?
@lene27. Moja skóre uzdravenie 😉 aj tebe aj marodovy doma 😉 nooo a koľko sa snažíte? Dr vam bedal žiadne tabletky? Vyšetrenia?
@dorotea2 tak to mi je ľúto ☹ tento mesiac nejako skoro každej hapruje ms 😒 Mozno je to tými duchmi co vychádzajú na testoch a v podvedomí velmi chceme.Skoda,ze to nevychDza
@majka_3 tak nerobis testik?Este odolavas?Drzim ti palce aj LENE 🙂
@valika co je stebov?verim,ze si v poriadku ozvy sa ak budes mat cas 😉
@karmela Vieš čo, mne hapruje stále. Ja mám totiž PCO, teda už iba na jednom vaječníku. Ale teda, tento mesiac uvulka bola. No nič, už nech teda MS rýchlo príde a ďalší cyklus budem riešiť zase s Dr.
@majka_3 no jooo, kým MS nedorazí... Ale myslím, že je to už v háji. Vlastne aj keď som išla robiť ráno test, tak som tušila, lebo dnes aj BT klesla. Tak snáď nabudúce 🙂

Skusim test rano lebo toto bolo teraz podvecer. Nejak sa mi tie moje stavy nezdaju tak som netrpezliva.