Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@steinarka no tak ja som mala stmavnute bradavky aj dvorce a neskutocne zvacsene este skor ako mi ukazal test! myslim prvy potrat co som potom zial mala ze sa neudrzalo 😢 A neskutocne ma boeli prsia a boli vacsie aj tmavsie. Pri dalsom som toto zasa nemala. Nie vzdy som mala pri kazdom tehotenstve vsetky przinaky, pretoze kazde tehu je ine a je to pravda.
@mima345 to nie 🙂
@steinarka musim asi zacat mysliet na nieco ine 🙂 aj psychyka robi svoje :( len keby to bolo take jednoduche :(
@stratenanajdena 😉 😉
@bambuska1234 drzim velmi palce 🙂 najprv si hlavne odsleduj, ci vobec ovulujes, aby sa nestalo, ze sa budete pokusat roky a zbytocne
@bambuska1234 Treba skúsiť, teraz je to dosť častá príčina neúspechu...
@snazilka1983 neboj, nenamotavam sa.
@steinarka dakujem za nove skusenosti 🙂
@mima345 dakujem velmi pekne 🙂
@bambuska1234 :D :D
@bambuska1234 nieje vôbec za čo,,,veľa šťastia. 😉
@bambuska1234 no veru, z tohto asi nic nebude 😖 drzim palce nabuduce
@steinarka teraz som sa pozrela na test? Co znamena toto? :(
@bambuska1234 gratulujem
@bambuska1234 yessss! uz len aby sa udrzalo! drzim palce!!!!!!
@mary333
nakolko to je dost tenka ciarka mohlo by ist o kanalik. ak to vydrzis testni o dva dni a ak nie skus kupit inu - desiatkovu znacku testu, najlepsi su gravitest (to iste co mamtest len viac v baleni za nizsiu cenu) alebo dr.max z ich lekarne
@janulka11789 no mne je uz tyzden ako keby som mala pokazeny zaludok, nevraciam, ale mam presne ten pocit ako keby sa mi zakazdym dalo...a musim sa doslovne nutit, aby som nieco vobec do seba dostala...manzel uz nevedel co so mnou, tak mi vyvara vsetko co som najviac lubila 😀 ale to len tiez posmrtkam a vela tomu neublizim 😖 ach dufam, ze to coskoro prejde, bo uz mam toho plne zuby a to je este len tyzden tomu co mi je takto ...
joj tak budem na teba myslieť, som zvedava čo ti povedia 😉 ja musim počkať do toho 28.9 ale dáme to 😉
drzkaj sa 😀
@stratenanajdena neviem ci z toho nieco bude ked to je po limite 🙂 to je asi niaky blud :D
@stratenanajdena skúsim testovat hned zajtra rano, lebo tento test som nerobila z prvého ranneho mocu 🙂 a mamatest neviem zohnat. gravitest som este nepytala. dakujem za tip. 😀
@bambuska1234 podľa mna je to tam..:D
@mamjka neviem moc tomu neverim 🙂
@bambuska1234 aj podla mna je to tam...tie ciarky su pekne viditelne
@bambuska1234 kedze to bolo po limite sprav iny test
@sibalka21 ja uz kaslem na cele testy :D :D :D uz ma to nebavy stale testovat necham to tak co ma prist pride 🙂

@bambuska1234 mam o tom clanok v mojom blogu.. kludne si ho precitaj ak chces 😀 jasne, ze som to nezvladala.. miestami mi prepinalo riadne a videla som duchov aj na neocikanych testoch pomaly 😀 ale jedno musim uznat - NIKDY som sa nevzdala a mesiac co mesiac sme sli za svojou tuzbou 🙂 niekedy je lepsie lekarom neverit...
a hlavne - je fajn, ked aspon partner stoji nohami na zemi a podporuje zenu 🙂