icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

1lucka13
•
17. sep 2015

@nynyky jej fakt? snažíme sa o mimi už tri roky 🙂 tak konečne 🙂 normálne som neverila a chodila som ten test o rána obzerať 🙂

nynyky
•
17. sep 2015

@1lucka13 neboj urcite to vyslo 🙂 mozes aj na mna poslat tehu bacilky nech sa tiez potesime 🙂

1lucka13
•
17. sep 2015

@nynyky ked to víde tak pošlem 🙂

nynyky
•
17. sep 2015

@1lucka13 🙂 drzim palce

lubka1983
•
17. sep 2015

@1lucka13 podla mna to vyzera velmi dobre 😉

vlasze
•
17. sep 2015

@1lucka13 gratulujem

bambuska1234
•
17. sep 2015

Baby skusala som teraz ovulacný test.... Co vy nato? Nechapem tomu som zo vsetkeho uz jelen bradavky ma stale bolia jak slak :( ani dotknut sa ich nemozem :( neviem ciby to mohla byt bliziaca ovulacia lebo nikdy ma takto neboleli prsia :(

bambuska1234
•
17. sep 2015

Tu je ovulacny...

janulka11789
•
17. sep 2015

@smejka033 dakujem krásne 😉 mne tak bolo minuly tyzden a odvčera uz objimam wc misu,tiez dúfam ze to ustúpi,,aj ja podobne ☹ mne priateľ pride o 2 tyzdne tak uz sa newiem dočkať ked mu to oznámim a ako bude okolo mna behať 🙂

miselkaqqqq
•
17. sep 2015

Zdravim toto je test zo vcera robila som si 5 na 4roch nic a na 5 toto no neviem ci tam daco je co myslite ?

miska312
•
17. sep 2015

Niečo tam je 🙂 sprav si o par dni dalsi 🙂

mamjka
•
17. sep 2015

@bambuska1234 povedala by som ze ovu test ti len potvrdil tehu... :D

@miselkaqqqq je tam dusik drzim palce 🙂

bambuska1234
•
17. sep 2015

@mamjka preco myslis?

baaambulkaa
•
17. sep 2015

@bambuska1234 ako dlho po limite sa ti objavila tá čiarka? vieš ten návod tam ti jasne hovorí dokedy sa objaviť majú...a čo je potom je v podstate bezpredmetné...možno máš naozaj tú ovuláciu práve teraz...mala si pravidelné cykly? lebo tehotnú ženu nebolia bradavky hneď až neskôr, kedy už tehotenstvo zreteľne na teste vidieť....

baaambulkaa
•
17. sep 2015

@bambuska1234 ovulačný test býva v tehotenstve pozitívny ale tá testovacia čiarka je vtedy oveľa silnejšia ako tá prvá

bambuska1234
•
17. sep 2015

@baaambulkaa a preco aj niektore zeny boli tehotne a ani test im nic neukazal? Neviem ja som pisala ze to tomu neverim ale ked som to zbadala tak som to sem hned dala 🙂 asi po pol hodine

steinarka
•
17. sep 2015

@bambuska1234 nevolas sa ty nahodou Zuzka? 🙂 mozes a nemusis byt tehotna.. ovulacny test ukaze casto tehotenstvo, ale len vtedy, ak su obe ciarky rovnako silne, pripadne testovacia silnejsia nez kontrolna 😉 skus tehotensky test inej znacky

baaambulkaa
•
17. sep 2015

@bambuska1234 ja netvrdím že naisto tehotná nie si ale na základe tých testov sa ani nedá povedať že tehotná si, keďže tá čiarka sa má ukázať v oveľa kratšom limite toto je skôr kanálik... 🙂 tak ako hovorí steinarka ovulačný test by musel mať veľmi silné čiarky obidve...ak máš pravidelný cyklus a MS ti mešká 4. či 5. deň tak to už nemá byť duch ale zreteľná čiarka....jednoducho to pár dní nerieš a uvidíš...darmo to teraz budeš riešiť

baaambulkaa
•
17. sep 2015

@steinarka Myslíš že by to bola TÁ Zuzka? :D

veronikax
•
17. sep 2015

@steinarka hehe tiez som si na nu spomenula 🙂)))))

steinarka
•
17. sep 2015

@baaambulkaa
@veronikax tak ako nechcem sa nikoho dotknut, ale je to vcera vytvoreny nick.... 😅 a Zuzanka medzi nami dlho nebola

baaambulkaa
•
17. sep 2015

@steinarka tak ak ju to ešte baví tak klobúk dole :D

steinarka
•
17. sep 2015

@baaambulkaa tak vies, ked sa snazi a potrebuje odpovede na svoje otazky, no tak po tom incidente, ktory sa tu minule stal, jej nic ine nezostavalo, len vytvorit si novy nick.. 🙂 🙂 ale mozno sa mylim a je to len nahoda.. bohvie

bambuska1234
•
17. sep 2015

@steinarka neni som ziadna zuzka :D :D :D :D boze zeny :D ako clovek sa len pyta na niake nejasnosti a hned si robite srandu :D a ano zaregistrovala som sa vcera lebo sa mi to nezdalo a chcela som vediet vase nazory preto som sa sem zaregistrovala 🙂 nemam duchov na teste kazdy mesiac tak preto a davam sem prispevky aby ste mi poradili lebo v niakych veciach nemam jasno 🙂 ale s tou zuzkou ste ma teda prekvapkali :D :D a ano mylis sa neni som zuzka :D a zeny ja zato nemozem ze vy ste tu zaregistrovane uz niekolko rokov 🙂 ci ako modrykonik je len pre tie co su tu uz dlhsie?? Ja si myslim ze kazda nova snazilka sa sem moze zaregistrovat aby ziskala nove informacie 🙂 a toto forum je o tom aby jedna druhej poradila a nie aby sa tu niekto s niakej zuzky smial to svedci a vasej inteligencii ;) dakujem za pochopenie 🙂

steinarka
•
17. sep 2015

@bambuska1234 ale ved nieeee, s babami sme to nemysleli vobec zle, len sme polemizovali 🙂 vies o aku Zuzku ide?
Kazdopadne si urob test inej znacky a hned rano po zobudeni..

bambuska1234
•
17. sep 2015

@steinarka ako to asi mozem vediet ked som sa len vcera zaregistrovala 🙂 takze neviem o aku zuzku ide 🙂

steinarka
•
17. sep 2015

@bambuska1234 🙂 🙂 🙂 len som sa spytala..

1234lubka
•
17. sep 2015

@steinarka zuzke to menej dopaluje 😀 😀 😀

bambuska1234
•
17. sep 2015

@steinarka a ako ste nato prisli ze som zuzka? :D :D ci mam take sproste otazky ako ona alebo ako???? Lebo sa ma to dotklo ked sa pytam na niake veci a vy sa hned natom bavite 🙂

lavinis
•
17. sep 2015

@bambuska1234 nejaké