Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@emuska08 ja som naposledy mala v sebe 2tyzdne mrtvy plod a ani som o tom nevedela,len som mala velmi zly pocit a isli sme na pohotovost kde mi to potvrdili. A i som nekrvacala vobec nic :/ nasledoval uz len opat kyret a rad kopec vysetreni. A o kolko ti kleslo hcg? A v ako tt by si mala byt?
@nynyky teraz by som mala byt 4tt plus par dni... klesol len o 3 jednotky ale aj tak... nema narok klesat, musi stupat... prave som sa docitala zaujimavu vec ohladne produktu Wobenym N, udajne ma 79% uspesnost pri diagnoze habitualne potraty. Skusim o tom zistit viac... mozno to bude zaujimat aj teba
@glopsa Ahoj, bola som na krv a bolo to negatívne... no škoda...tak znova od začiatku...len keby to bolo také lahké...už som bola dva krát na inseminácii (iui) a ani tento krát to nevyšlo...v novembri dalšie čiže tretia iui a zas môžem čakať... keby aspon išlo na to nemyslieť ...
Luta13 co myslis ?
@bublinka78 100% Áno.... Gratulujem. A pozri moje co myslis?
@zuzannaaa myslím že aj ty tak budeme spolu tehulkovať🙂)
@bublinka78 🙂 ja som si este neni ista. A si spravym zajtra rano este dalsi to by mohlo okusok stmavnut... Ale u teba je to uz jednoznacne... Zajtra ti dam vediet ...
@zuzannaaa aj ja si spravym zajtra dalsi test a uvidime že co a ako🙂 drzim palceky
@bublinka78 gratulujem...mas krasne //...uzivaj tehulkovanie... 🙂
bublinka78 gratulujem 😉
@bublinka78 blahozelam 🙂

@emuska08 moj muz bol na spermiogram a povedali nam ze spermie nemaju vplyv na potraty.a to teda nema ukazkovy spermiogram su tam chyby ale ze len zdrava spermia moze oplodnit vajicko. Endokrinologiu tam ti spravia hormonalny profil a reprodukcnu imunologiu ti tiez len krv zoberu.mne tam len zistili ze mam malo vit.D a pichaju mi injekcie na imunitu aby som nebola chora.a inak sme zdravy ako rybicky. Sama nechapem preco sa to deje,ale verim ze raz budeme rodicmi 🙂