icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

nynyky
23. sep 2015

@emuska08 moj muz bol na spermiogram a povedali nam ze spermie nemaju vplyv na potraty.a to teda nema ukazkovy spermiogram su tam chyby ale ze len zdrava spermia moze oplodnit vajicko. Endokrinologiu tam ti spravia hormonalny profil a reprodukcnu imunologiu ti tiez len krv zoberu.mne tam len zistili ze mam malo vit.D a pichaju mi injekcie na imunitu aby som nebola chora.a inak sme zdravy ako rybicky. Sama nechapem preco sa to deje,ale verim ze raz budeme rodicmi 🙂

emuska08
23. sep 2015

@nynyky aj vy ste este neuspesny? To mi je luto... Raz snad aj u nas... Neviem preco ale este som ani nezacala spinit aj napriek poklesu hcg... No co k tomu dodat...

nynyky
23. sep 2015

@emuska08 ja som naposledy mala v sebe 2tyzdne mrtvy plod a ani som o tom nevedela,len som mala velmi zly pocit a isli sme na pohotovost kde mi to potvrdili. A i som nekrvacala vobec nic :/ nasledoval uz len opat kyret a rad kopec vysetreni. A o kolko ti kleslo hcg? A v ako tt by si mala byt?

emuska08
23. sep 2015

@nynyky teraz by som mala byt 4tt plus par dni... klesol len o 3 jednotky ale aj tak... nema narok klesat, musi stupat... prave som sa docitala zaujimavu vec ohladne produktu Wobenym N, udajne ma 79% uspesnost pri diagnoze habitualne potraty. Skusim o tom zistit viac... mozno to bude zaujimat aj teba

nynyky
23. sep 2015

@emuska08 hmm je pravda ze neni dobre aby klesal :/ oki zisti ja som uz o nom nieco pocula

emuska08
23. sep 2015

@nynyky no nie veru. neviem preco mi dava lekar falosnu nadej a preco to mam brat ako nahodny vysledok... a ze hlavu hore nic nie je stratene... ale ked sa na to clovek pozrie bez emocii a tuzby tak zisti ze ak by to vyslo tak by to bol len zazrak

nynyky
23. sep 2015

@emuska08 a zazraky sa deju. Neboj sa vsetko bude tak ako ma byt.ja sa snazim mysliet pozitivne potom co sme si vsetko zazili a nemyslim na negativne veci. Ked na nich myslis tak ich len privolavas a ja chcem privolat len pozitivne veci.

glopsa
23. sep 2015

@1lucka13 ahoj, ako si dopadla?

zuzannaaa
23. sep 2015

@luta13 ahojjj ako sa mas ....

1lucka13
24. sep 2015

@glopsa Ahoj, bola som na krv a bolo to negatívne... no škoda...tak znova od začiatku...len keby to bolo také lahké...už som bola dva krát na inseminácii (iui) a ani tento krát to nevyšlo...v novembri dalšie čiže tretia iui a zas môžem čakať... keby aspon išlo na to nemyslieť ...

zuzannaaa
24. sep 2015

Co si myslite,je to duch ? Prave som si robila ...29 dc

zuzannaaa
24. sep 2015

Horny včerajší spodny dnešny.

zuzannaaa
24. sep 2015

Luta13 co myslis ?

luta13
24. sep 2015

@zuzannaaa no ducha tam veru nevidim!.. ale krasne //...pockaj na ostatne baby, co Ti na to povedia, no ja by som sa uz tesila, ze je to tam...gratulujem...podla mna si tehu... 🙂

luta13
24. sep 2015

@zuzannaaa krasny rozdiel medzi vcera a dnes...skus este za 2 dni, alebo zajtra, ak nevydrzis - no skus z prveho ranneho mocu, hned ako vstanes...ale vidim to ruzovo, takze krasne tehulkovanie prajem... 😵

bublinka78
24. sep 2015

ahojte baby čo si myslíte je to tam alebo nie?

zuzannaaa
24. sep 2015

@bublinka78 100% Áno.... Gratulujem. A pozri moje co myslis?

bublinka78
24. sep 2015

@zuzannaaa myslím že aj ty tak budeme spolu tehulkovať🙂)

zuzannaaa
24. sep 2015

@bublinka78 🙂 ja som si este neni ista. A si spravym zajtra rano este dalsi to by mohlo okusok stmavnut... Ale u teba je to uz jednoznacne... Zajtra ti dam vediet ...

bublinka78
24. sep 2015

@zuzannaaa aj ja si spravym zajtra dalsi test a uvidime že co a ako🙂 drzim palceky

luta13
24. sep 2015

@bublinka78 gratulujem...mas krasne //...uzivaj tehulkovanie... 🙂

renata1981
24. sep 2015

bublinka78 gratulujem 😉

steinarka
24. sep 2015

@bublinka78 blahozelam 🙂

koka231
24. sep 2015

je tam nieco vidno ci len kanalik je to?

steinarka
24. sep 2015

@koka231 no cosi tam je, ale tazko povedat.. kolky dpo si? aku farbu to ma nazivo?

koka231
24. sep 2015

@steinarka som este len 8 dpo 😒 viem skoro ....praveze nazivo tam asi nic nevidim :-I

steinarka
24. sep 2015

@koka231 no skoro ako sa to vezme, lebo niekomu uz aj na 8 dpo ukaze test dusika.. ale v tomto pripade si fakt netrufam povedat co to je :-/ jedine, ze skusis znova o dva dni.. drzim palce

koka231
24. sep 2015

@steinarka ved to ze ani ja neviem co si mam mysliet teraz ci vidim alebo som slepa 🙂

steinarka
24. sep 2015

@koka231 a snazite sa o prve, ci to je uz druhe? 🙂

koka231
24. sep 2015

@steinarka o prve lenze ja mam nepsiechodnu jednu stranu ...mame sancu na oehu pokial by bola ovu na spravnej strane a v podelok ideme do centra na druhu konzultaciu tak som tento mesiac sa nesledovala ale zdalo sa mi ze bola na priechodnej strane no nie som si ista