Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@veronikax ovu testy robila do cca 40 dc a nic..dnes som uz 58 dc..bez dufiku alebo vyvolavacky ms ani nedostanem...inak som v poriadku po vsetkych strankach aj gynekologickych aj endokrinologicke vysetrenia mam v norme..tak neviem uz..kupila som si gynex no pokial nezacne 1 dc nemozem ho ani nasadit...a ty ako? Ms mavas pravidelnu? 🙂
@veronikax ale kde 🙂 pokial som chodila do skoly bola pravidelna ako hodinky.presne som vedela kedy pride aj o kolkej 🙂 potom som nastupila do prvej prace a tam to zacala..od jula 2013 nechodila..potom prisla s meskanim..trvala dlhsie..potom nic aj 2 mesiace..potom aj 3 mesiace v kuse bola ms..a teraz uz vobec..tak neviem kde je chyba..
@smejka033 ahoj,,ako?ja som v nemocnici,dávali mi infuzky,ale zajtra ma uz asi pustia,,malinke je v poriadku,dneska som prvy krat videla uz biť srdiečko,taka malilinka bodocka 😉
aj velkost nam zodpovedá,tak som šťastná 🙂 🙂 🙂
@nefertitka digi je 25 kovy 🙂 mne na začiatku tiež neukázal až cca po 4dňovom meškaní 🙂 ale to už boli pekné II držím palce
@nefertitka Ja som si robila ten digitálny, ale on má citlivosť 25, možno ešte nemáš toľko hcg v moči, aby to detegovalo, takže chvíľku počkaj a sprav si za 2 dni. Dražím palce, nech máš len dobre správy.
@janulka11789 jemine a co sa stalo,ze si takto dopadla? 😒 ale tak hlavne,ze je vsetko OK....
Ja som dnes isla zbytocne,nakolko som sa tam dotrepala rano a dr.neordinuje,lebo mala nejake rod problemi,tak sa mi sestricka doospravedlnovala,tak mam ost zajtra zoberu ma bez cakania 🙂 tak ja este musim cakat chvilku 🙂
Zajtra sa hned ozvem a ty sa mi drzkaj,joj ma to mrzi velmi,ale radsej v spitali ako by sa malo nieco stat 👍
@nefertitka skús robiť ďalšie dni, mama testy sú dosť citlivé, nemyslím si, že toto je duch, je to celkom pekne viditeľné... držím palce.... nech silnie....
@mandulka123 gratulujem 🙂
@katy31
Myslis?robila som aj pepino,aj dr.max a tam nic teda nevidim,teda mozno nieco sa mi tam zda,ale velmi velmi nenapadne. Ale zas si myslim tiez,ze az taku ciarku nemoze mamatest urobit,ak v moci vobec nie je hcg
@mandulka123 Blahoželám!!!! Krása
@nefertitka ktorý deň po ovulke si?
@katy31 12ty
@janka466 aj ked ti to Dr.potvrdi...tak tomu este neuveris 🙂))) Najskor az ked budes citit pohyby...alebo ti bude rasr brusko ;) No tesit sa uz mozes ;) Gratulujeeem ;)
@mandulka123 kraaasne ;) gratulujem ;)
@nefertitka skus zajtra...alebo pozantra rano urobit testik 🙂 Tieto malo komu ukazu skor nejaku ciarku ;) Drzim palce ;)
@veronikax dakujem,ktore tieto mas na mysli?mamatesty?
@nefertitka tak to sú v pohode čiarky na mamateste... uvidíš, budú ďalej silnieť... 🙂 ten digitálny si urob až neskôr.... mamatesty sú vra najlepšie na trhu... a myslím si, že tvoj je pekne zfarbený... tíško gratulujem.... 😉

Bledsi uz asi ani nemoze byt 😊 🙂