Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Ahojte,vidím že skúšate ovu testy, tak držím palce! Ja som dnes 28DC, zajtra by mala ms prísť... Po vysadení HAK mi vždy prišla o deň dva skôr, tak uvidíme! BT je ukážková! Ak do zajtra nič, kupujem testy... Podbruško bolí,prsia ani nie....
Ahojte,tak u lekara az dnes....dal mi vyvolavacku....ak nepride mrcha tak sono az 9teho vraj by skor aj tak nic. Nevidel keby to bolo tehu....takze dalej cakaaam ci pride alebo nepride.....
@valika1210 moja takze ms este nic,daj nam vediet ako si dopadla moja.Ale bolo by to super keby to bolo tehu
@majka_3 ja som dievča z dediny 😀 a som PN, mám dlahu na ruke...a keďže ovu testy nemám doma, tak musím počkať...až zajtra idem na kontrolu...tak sa aspoň neunáhlim a nesklamem, keby dačo...
BT mám vysokú a krásne sa drží, pridávam aj foto...tie dni bez merania si nevšímajte, lebo som si povedala, že nebudem merať ani testovať skôr ako treba...BT som si začala merať častejšie až pred koncom cyklu, aby som vedela, kedy má prísť ms....
@majka_3 práve že dnes 28DC...odkedy som vynechala HAK, to bolo 24 dní, 26 dní a tento mesiac už 28 dní...graf veľmi jednoduchý..od ms sa teplota drží okolo tých 36,6°C, v čase ovulky vystúpi nad 37°C...od ovulky by sa teplota mala držať hore, čiže niekde nad 37°C...a ak klesne ku koncu cyklu, nastúpi ms...ak neklesne, malo by to byť tehu...
@bubu4125 ano robila som ovu test a aj tehu...dnes rano.. ale neviem no... ovu test je tmavsi ako ten vcera a nieco je spinave na tehu teste...ale kto vie ci to nieje falosny pepinovsky duuch....tak idem dnes do mesta a mozno sa staviiiim v nejakej lekarni 😀
nemate niekto skusenost s tehu testami z kauflandu? 😖

@karmela ta ciarocka ma naaaadych ruzovej... ale je to test pepino cize neberiem ho do uvahyy... 😉 tmavnee ovu no 🙂 ale poviem ti ze sa citim uplne na mrchu.... 😖