icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

zuzik1927
2. okt 2015

ahojte baby, aj ja som dnes nasla ducha na teste, ale je dost slaby, preto si to este nechcem pripustat...ale citim sa mdlo, tak divne, a hlavne sa mi tvori vela slin a chodim viac na zachod..chcela by som verit tomu ze to bude silniet..dalsi test asi az v nedelu, teda ked nepride mrcha...

misicka35
2. okt 2015

@veronikax dakujem pekne. Len teraz keď uschol, tak aj trochu vybledla ta čiarka... Možno som mala ozaj ráno robiť. No dufam, ze už to nedopadne ako naposledy... ciarky silneli a keď už som sa tesila, ze pekne stmavla, tak prisla o týždeň oneskorena MS... Asi bola ovulka skôr, lebo snazenie bolo len na 10 Dc a ovulku som mavala až 13,14 Dc... Ale dakujem za povzbudenie 😉

misicka35
2. okt 2015

@mimka11111 Dakujem pekne. Praveze teraz keď uschol, tak aj ciarka zbledla...

mamjka
2. okt 2015

@misicka35 silnejší už nebude... :D gratulujem.. :D

misicka35
2. okt 2015

@mamjka dakujem moc 🙂 Ale ešte sa netesim... minule som mala takýto po tyzdni meskania MS a v ten deň sa mi MS aj rozbehla... 😢

mamjka
2. okt 2015

@misicka35 možno si mala biochem.tehu alebo sa mimi neudržalo....ja o tom viem svoje žiaľ :( ale držím palce 🙂 toto su koľajnice krásne 🙂

misicka35
2. okt 2015

@mamjka Ano mala som biochemicke tehu... ale test už taky silny ako teraz... ☹ Boze my si musime vytrpieť... ☹ Ale pozeram, ze aj tebe sa podarilo a drzim palce, aby už všetko dobre dopadlo 😉

eleonora2705
2. okt 2015

@veronikax no to je sila..aj ja som take mala..ale predtym boli praveze aj ruzove..nechapem..ako sa to tak moze spravit, aj ked nie som tehu.. 😕

lili9999
2. okt 2015

Mrska ma prist o 5 dni. Vidim tam ducha co sí o tom myslite? Velmi chceme a neviem ci si nenamyslam

bambulalala
2. okt 2015

@lili9999 ja ho vidiiiiim🙂 drzim palce

lili9999
2. okt 2015

@bambulalala dakujem 🙂 velmi chceme uz mimi 🙂

ivushka14
2. okt 2015

@cvakatko waw 🙂 super .. joj keby aj mna takto test za 2 dni prekvapi 🙂 gratulujem budes mat junovku asi vsak ? 🙂

lili9999
2. okt 2015

@ivushka14 dufam ze ano 🙂 urcite aj teba prekvapi 🙂 ja som ich urobila uz asi milion a uz som ani nedufala 🙂 len aby bolo vsetko ok

ivushka14
2. okt 2015

@lzusak zevraj ano v niektorych pripadoch zevraj ano ale len ked uz je ta cysta velka alebo pri onkologickych problemoch .. ale ze to uz len vtedy ked je v pokrocilejsom stadiu ..a to preboha hadam nebude moj pripad lebo za tento mesiac mi brali asi tri krat krv tak hadam bud v najhorsom pripade len falosny duch na teste alebo v najlepsom tehotenstvo 🙂

ivushka14
2. okt 2015

@veronikax jooj dakujem si zlata... vsak si to nenahovaram 🙂.. toto cakanie je hruza 😵

ivushka14
2. okt 2015

@lili9999 nech je to tak 🙂 velmi si to prajem... darmo sa clovek nato neupina aj tak mysli nato ze nech je to pravda... prajem ti to... a snad aj sebe onedlho budem moct 🙂

cvakatko
2. okt 2015

@ivushka14 áno ked vsetko bude v najlepšom poriadku tak junovku 🙂 drzim palce a dufam. Ze sa pridáte!!!!

veronikax
2. okt 2015

@misicka35 to nevadi 🙂 tento krat vsetko dobre dopadne 🙂 a o par mesiacov uz budete mat babatko pri sebe 🙂 a uzivat si najkrajsiu cast vasho zivota 🙂 Tak kraasne a spokojne tehulkovanie prajem 🙂

@eleonora2705 .. toto je nevyhoda skoreho testovania 🙂 Zena v zivote vela krat pride o dietatko skor.... ako ma prist ms 🙂 neudrzi sa 🙂 ak by sme tak skoro netestovali ... ani by sme o tom nevedeli 🙂 Len je takze cakat do terminu ms ... alebo este cakat pokial par dni meska 🙂) hehe 🙂 Ak si najdes nabuduce ruzovu ciarku ... tak drzim palce... aby kraaasne scervenala.... a nakoniec sa aj narodilo kraasne ruzovucke babatko zdravucke 🙂

@ivushka14 testovat budes zajtra ? alebo az pozajtra ? 🙂 Drzim palce... aby ciarka nabrala silnejsiu ciarku ... aby si bola spokojnejsia 🙂

@lili9999 ciarocka je siva alebo ruzova ? pri testoch s tenkymi ciarkami ... sa tazko hlada duch 🙂 zatial vyzera ako kanalik 🙂 no samozrejme sa moze zmenit 🙂) drzim palce... aby naskocila ciarocka pekna cervena 🙂

misicka35
2. okt 2015

@veronikax Dakujem pekne... si strašne zlata 😉 Bodaj by si mala pravdu. Moc aj tebe drzim palce, aby ta prekvapenie v podobe dvoch ciarok cakalo co najskor a mohla prežívať krasne tehotenstvo 🙂

bella1303
2. okt 2015

Ahojte asi to sem nepatri ale potrebujem radu..kamoska je 10+5 ako sa to rata..uz je v jedenastom tyzdni nie?

eleonora2705
3. okt 2015

@veronikax dakujem pekne..aj ja tebe prajem, nech ti to vyjde. 😉 .lenze ja uz jedno babatko mam ,13 mesiacov kojim a menzes som este nedostala, tak vobec netusim v ktorej casti cyklu som ,takze testujem, ked sa mi nieco nezda. 😀 .a uz dlhsie asi 3-4 tyzdne mam bolesti krizov, podbruska, a pred 3 tyzdnami sa mi prsia zvacsili aj boleli 3 dni asi, teraz tak mierne..a este mam aj ine priznaky, take co aj mozu aj nemusia znamenat tehu, bolest hlavy,akoby sla choroba na mna, bolest celeho tela, zily vyrazne, zmeny nalad..hlavne podrazdenost..teraz uz aj unava..predtym nechutenstvo, teraz zas jem viac 😝 tak som taka zmetena z toho..ze ci sa mi blizi menzes abo tehu...?? 😖 len pred menzesom sa mi zdaju nejake dlhe tie priznaky..predtym som ich mala kratko pred..

barborka0
3. okt 2015

co myslite?

magua
3. okt 2015

@bella1303 ahoj ano je v 11 tyzdni. 10 je ukonceny a 5 dni z 11 tyzdna tiez....

ivushka14
3. okt 2015

@veronikax dakujem 😀 az zajtra aj ked je tazke vydrzat 🙂 no aj tak cca kazde 2 hod. chodim kukat testy zo vcera 🙂)

juland
3. okt 2015

@barborka0 Ahoj 🙂 Ja mám taký istý výsledok, ako ty. Ešte musíme pár dni počkať, a test zopakovať. Kedy by si mala menzes?

luta13
3. okt 2015

@lili9999 aj ja vidim ducha...drzim palce, nech stmavne...🙂

luta13
3. okt 2015

@misicka35 ...praveze je krasne vidiet, ako Ti silnel...gratulujem, uzivaj tehulkovanie...😉

barborka0
3. okt 2015

@juland no praveze mi menzes skoncil minuly vikend,len mi bolo divne tak som si spravila test a vyslo mi toto

juland
3. okt 2015

@barborka0 Juj, tak neviem... Radšej skús v pondelok znova..., vtedy budeš múdrejšia.

piacere
3. okt 2015

@barborka0 ale na to, že ti už aj skončila mrcha, je to test slabý. Lebo žena, ktorá krváca v čase mrchy napr. prvé tri-štyri mesiace, tak aj napriek tomu je tehotenstvo zdravé a teda všetko sa správa tak ako má aj HCG.... čiže ja si myslím, že test by si mala v prípade tehu výraznejšie pozitívny po mrche....
Skôr si myslím, že si prekonala biochem. tehu a ešte sa ti drží v tele nejaké hcg, ktoré testy zachytávajú.... ale najmúdrejšia budeš, ak zájdeš za gynekológom, nech ti urobí sono, tam už bude vidieť, či ide o tehu alebo nie.... popr. urobí kontrolný odber krvi na hcg a ak bude pozitívne, mal by robiť ešte ďalší, až kým ti neklesne na nulu....